İnan anlamaz bile ne olduğunu latince terimler hepsi.İlaç falan zanneder.adam ne bilsin ovulasyon nedir o nedir bu nedir
İnan anlamaz bile ne olduğunu latince terimler hepsi.İlaç falan zanneder.adam ne bilsin ovulasyon nedir o nedir bu nedir
Kızlar ben çıkatım artık;malum yarın yine iş güç beni bekliyor.Keşke daha erken buluşup vurabilsek muhabbetin dibine ama işte herkes müsait olmuyor.Br de bu tarz muhabbetler el ayak çekilince daha çok oluyo nedense :)
Öptüm hepinizi yarın güzel haberler duyarız inşallahhhh
cicegim korunuyor esim ama,sanirim önden gelen sividanda hamile kaliniyormus.bide atesim 36.7kizlar sizkere soruyorum adetiniz yaklasinda atesiniz kacti düsermiydi.yada ayni kalirmiydi.
Kızlar ben çıkatım artık;malum yarın yine iş güç beni bekliyor.Keşke daha erken buluşup vurabilsek muhabbetin dibine ama işte herkes müsait olmuyor.Br de bu tarz muhabbetler el ayak çekilince daha çok oluyo nedense :)
Öptüm hepinizi yarın güzel haberler duyarız inşallahhhh
canım benım atesımde adete yakın oyl..bızd 3 yıldır o ypntemle korunuyoruz..coook kucuk bı ıhtımal canım..testını yapmıssın..benc korkma..yada cok korkuyosan kan tstı yaptır rahatlarsın...adetlerın duzenlımı
canım benım atesımde adete yakın oyl..bızd 3 yıldır o ypntemle korunuyoruz..coook kucuk bı ıhtımal canım..testını yapmıssın..benc korkma..yada cok korkuyosan kan tstı yaptır rahatlarsın...adetlerın duzenlımı
ya cnaim benim adetim hic gecikmezdide ondan düsünüyorum.bide iste belirtiler var.bekliyorum bakalim:bbo::bbo:
neyse kizlar herseyin hayirlisi diyorum.herkese iyi geceler cevaplariniz icin sagol.ben formda dolaniyim biraz by.
bende yatıyorum canlar, malum erken kalkıyorum bende...
çok çalışmak lazım çooookk...
bebk istiyoruz biz artıkkk, hadi hamişler başlasın artık haber vermeye...
suozdek te yok bu akşam, çalışmalar yetmedi galiba ona :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?