Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben çıkatım artık;malum yarın yine iş güç beni bekliyor. Keşke daha erken buluşup vurabilsek muhabbetin dibine ama işte herkes müsait olmuyor.Br de bu tarz muhabbetler el ayak çekilince daha çok oluyo nedense :)

Öptüm hepinizi yarın güzel haberler duyarız inşallahhhh

tatlı rüyalar şekerim, görüşürüz yarın geç kalmayın gece...

cicegim korunuyor esim ama,sanirim önden gelen sividanda hamile kaliniyormus.bide atesim 36.7kizlar sizkere soruyorum adetiniz yaklasinda atesiniz kacti düsermiydi.yada ayni kalirmiydi.

canım benım atesımde adete yakın oyl..bızd 3 yıldır o ypntemle korunuyoruz..coook kucuk bı ıhtımal canım..testını yapmıssın..benc korkma..yada cok korkuyosan kan tstı yaptır rahatlarsın...adetlerın duzenlımı

ıyı gclr canımmmm.....bol bebıslı ruyalaaaarr

ya cnaim benim adetim hic gecikmezdide ondan düsünüyorum.bide iste belirtiler var.bekliyorum bakalim:bbo::bbo:

tatlım bu yöntemde herşey erkeğe bağlı biliyorsunuz. ...%30 deniyor hamile kalma olasılığı.. bende 2 senedir bu yöntemle korunuyorum ve bende çok endişelendim bazı aylarda...istersen
bir test yaptır rahatla...

ya cnaim benim adetim hic gecikmezdide ondan düsünüyorum.bide iste belirtiler var.bekliyorum bakalim:bbo::bbo:

hayırlısı canım..sen yınede rahat ol..bende yasadım o streslerı...strsten gecıkmıstır adetın..kısa zamanda gelır ınsallah.(allah allah trs oldu herkese gelmesın derkn sana gelsın dıye dua dıyorum..sasırdım sımdı9))

neyse kizlar herseyin hayirlisi diyorum.herkese iyi geceler cevaplariniz icin sagol.ben formda dolaniyim biraz by.

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Dün hiç giremedim yaa, okulda int. bi gitti bi geldi, deli etti beni kafamçokkarıştı
Bugün sorun yok gibi görünüyo şimdilik, bütün gün burdayım inşallah, bol bol sohbet ederiz artık kaydirigubbakcemile5

bebk istiyoruz biz artıkkk, hadi hamişler başlasın artık haber vermeye...
suozdek te yok bu akşam, çalışmalar yetmedi galiba ona :))

kız dün gece smartla kulaklarımı çınlatmışsınız :)) ama ben kasıklarımın ağrısından duramadım ondan hiç giremedim adet oldum olacam ne çalışması daha :)) bu saate çalışmamı kalır o kadarda değil yahu :))

herkeze günaydın. bende aranıza katılmak istiyorum benide kabul edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…