Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Çocuğun cinsel gelişimini etkilemesene :) bak onu da alet etmiş işe,her an kapıyı açabilir diye bir de adrenalin dolu çalıştınız kiiii o daha faydalı olur yahuuuu :roflol:

Ne var canım şurda kız kıza konuşuyoruz;bir de pembenin kocası :roflol:

kızlar bana müsade. çok yorgun hissediyorum kendimi. yatayım artık. hepinize iyi geceler.

buna bnde katılıyorum canım eger dusuk tehlıksı falan yoksa rahatınıza bakın...

slm kızlar yumurtlama testi yapan varmı vede varsa yumurtlama günü regl dönemine gelen varmı a.s.

Çocuğun cinsel gelişimini etkilemesene :) bak onu da alet etmiş işe,her an kapıyı açabilir diye bir de adrenalin dolu çalıştınız kiiii o daha faydalı olur yahuuuu :roflol:

aynn ya ınankı cok korktum..ayyy o halde gormesını hıc ıstmm ama calısma saatımızdı napım..delikafadulden

yok canımcım ben kaldırmadan yatıyorum...

tabı tabıı yaaaa ınsallah kırmızı degılde sarı kart yerım bu ayyyy

Hayyııırrr sarı kart uzuunnn süre günü geçenler istesinde takılı kalmak ne olacağını bilmeden laelaelaelaelae ha geldi ha gelecek derken ikinci sarı kartla oyun dışı kalıyorsun fazla beklersen orda.O olmazzzzzzzzzzzzzzzz!Hiç mi futbol zilemiyorsunuz sizzz yaaa :)
Kupayı alacaannn şeref tribününe kayaaccaaannn :lepi:

İçindeki sesi dinleme canım benimçOnu dinlemeye kalksan yarın doğuma gidecekmişsin gibi bile hissettirir
Gün doldurmaya bak bol çalışmalsıından;hoş zaten sen de onu yapıyorsun ya neyse :)

aaaaa vallahada bılmeyom futbol ızlemem yvah tamam tamam onuda ıstemıyom..

allah senı ne etmsın..kız ben zaten hep ısterımkı hıc karsı gelemem...karsımdakıde ole tabı..sımdı yanına gıdeyım uyanır valla..

Ciddi misin sen!Ben imdi yanına gitsem,azcık sırnaşayım desem.'Gel aşkım uyuyalım' der hayatta uyanmaz bunun için uykusundan :) Ama ben de uyanmam;karı koca biz de aynıyız :) O yüzden uyumdan yakaladık birbirimizi yakaladık yakalayaömazsak o öyle 15 gün bile gider :)

İçindeki sesi dinleme canım benimçOnu dinlemeye kalksan yarın doğuma gidecekmişsin gibi bile hissettirir
Gün doldurmaya bak bol çalışmalsıından;hoş zaten sen de onu yapıyorsun ya neyse :)

ocak hamilesi olursak bebişelrimiz eylülde doğacak... başak burcu galiba...

hadı canımmmm inanmam.kac yıllık evlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…