kızlar nasıl olsa benım ar damarım catladı...bız pazar gunu calısalım dıy oğlumu asagı babansıne yolladık..tam calıscaz drken pat gldı gerı kaldık olece..oglum baban ıse gıttı dedım odaya almadım.ona tv actım...sen burada otur tv ızle dedım..ben bıcı bıcı yapayım..daha 3 yasında ama calıısmayı basardık yuppııııı
hamile kaldıktan sonrada çalışmalar bitmiyo tabiikii. vallaha onu söyleyecektim kızlar size bugün.
Bir kız arkadaşımla konuşuyordumda bugün laelaelaelaelae, eşi doktor onunda. artık 9 ay boyunca ilişkiye girilebiliyormuş. eskiden doktorlar son ayları önermezlermiş sanırım, ama herhangi bir sağlık sorunu yoksa 9 ay durmadan devam...
kızlar bana müsade. çok yorgun hissediyorum kendimi. yatayım artık. hepinize iyi geceler.
Çocuğun cinsel gelişimini etkilemesene :) bak onu da alet etmiş işe,her an kapıyı açabilir diye bir de adrenalin dolu çalıştınız kiiii o daha faydalı olur yahuuuu :roflol:
Evet bu saatlerde o da olurdu hep;sanırım çalıştı çalıştı yoruldu sonra da ayağı havada sızdı kaldı :))
Ya her defasında ayağınızı dikleyip yarım saat bekliyor musunuz?Ben sıkılırım öylede yaaa...ne yapacağım yarım saat...:uhm:
ıyı geceler canımkızlar bana müsade. çok yorgun hissediyorum kendimi. yatayım artık. hepinize iyi geceler.
kızlar bana müsade. çok yorgun hissediyorum kendimi. yatayım artık. hepinize iyi geceler.
tabı tabıı yaaaa ınsallah kırmızı degılde sarı kart yerım bu ayyyy
Ne var canım şurda kız kıza konuşuyoruz;bir de pembenin kocası :roflol:
tatlı rüyalar, güzel haberler inşallahhh...
hamile kaldıktan sonrada çalışmalar bitmiyo tabiikii. vallaha onu söyleyecektim kızlar size bugün.
Bir kız arkadaşımla konuşuyordumda bugün laelaelaelaelae, eşi doktor onunda. artık 9 ay boyunca ilişkiye girilebiliyormuş. eskiden doktorlar son ayları önermezlermiş sanırım, ama herhangi bir sağlık sorunu yoksa 9 ay durmadan devam...
bu arada smartcım, öyle kıpırtılar hisediyorum ki içimde. inanmak istemiyorum, beynim oyun oynuyor sanıyorum...1 haftamız kaldı artık, yeni yıl bize bebek getirse...
Hayyııırrr sarı kart uzuunnn süre günü geçenler istesinde takılı kalmak ne olacağını bilmeden laelaelaelaelae ha geldi ha gelecek derken ikinci sarı kartla oyun dışı kalıyorsun fazla beklersen orda.O olmazzzzzzzzzzzzzzzz!Hiç mi futbol zilemiyorsunuz sizzz yaaa :)
Kupayı alacaannn şeref tribününe kayaaccaaannn :lepi:
pembeeee grcekten kocacıgın okuyomu gıı ona gore agzımızın fermuarını ayarlayalım..
allah senı ne etmsın..kız ben zaten hep ısterımkı hıc karsı gelemem...karsımdakıde ole tabı..sımdı yanına gıdeyım uyanır valla..
yok tatlım , muhtemelen ben söylemişimdir kırmızı kart meselesini:))) unutmaz o bir duyduğunu. şaşırttı beni yine...:teytey:
İçindeki sesi dinleme canım benimçOnu dinlemeye kalksan yarın doğuma gidecekmişsin gibi bile hissettirir
Gün doldurmaya bak bol çalışmalsıından;hoş zaten sen de onu yapıyorsun ya neyse :)
Ciddi misin sen!Ben imdi yanına gitsem,azcık sırnaşayım desem.'Gel aşkım uyuyalım' der hayatta uyanmaz bunun için uykusundan :) Ama ben de uyanmam;karı koca biz de aynıyız :) O yüzden uyumdan yakaladık birbirimizi yakaladık yakalayaömazsak o öyle 15 gün bile gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?