Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar sımdı sızlere bırsey sorucam benım arkadasım galenik gebelık testi yapmıs bu sabah adetıne 4 günmü ne var sonra ılk çızgı çıkmıs hemen control çızgısı yani sonra ıkıncı çizgide belırmıs pembe olarak daha sonra aglamaya baslamıs sevınçten işte sonra gebelıgı bellı eden çızgı sankı böyle buharlasır gıbı sılıklesmeye baslamıs suan yok gıbı o çızgı dıyo ben yanlıs görmedım dıyo emınım dıyo ama nasıl oluyor bu dıyo benımde kafam karıstı sızce ne olabılır

günaydın kızlar nasılsınız

canım günaydın ben hiç iyi değilim valla sancılarım başladı heralde kırmızı kart geliyo bana ( kesin erken olacam bu ay çok ağrıyo ya göğüslerim acayip acıyor yine gitti heralde bu ay :1no2::1no2:

ayyyy canım benım ınsalla olmazsın regl yaaaaa ınsallah hamıslıkten olsun bu agrıların benımde vardı kasıklarımda aksam agrı bugün ıyı gıbıyım ınsallah bende görmem kırmızıları

işallah canım valla bilmiyorum adet öncesi ağrılarım gün geçtikçe artıyor kesin gelecek benim ( işallah senin gelmez tatlımm :1hug:

Angelll,senayburge,smart,deryainci hepinize günaydın kızlarrr altta görüyorum sizi :))

ben kısa durumu izah edeyim. bende bebek istiyorum ama henüz gelen giden yok.. ayın 27 sinde adet olmam gerekiyordu hala olmadım. ama ayın 26 sından beri adet sancım var. hamile olsam bu sancılar olmaz dı diyorum.. çünkü kesintisiz 3-4 gündür var test alıp yapmıyorum çünkü ha oldum ha bugün derken korkuyorum anlıcağınız : ( sizce ne yapmalıyım

işallah canım valla bilmiyorum adet öncesi ağrılarım gün geçtikçe artıyor kesin gelecek benim ( işallah senin gelmez tatlımm :1hug:

hiç bellı olmaz canımya dur bakalım benımde gelıcek gıbı regl napalım beklıyoruz işte ınsallah gelmezler

canım bence test al yap varsa zaten çıkıcaktır beklemene gerek yok tatlım artık

canım bence test al yap varsa zaten çıkıcaktır beklemene gerek yok tatlım artık

aslında doğru diyorsun ama inan her ay hüsran üzülüyorum çok neyse bu gün bi test alırım warsa çıkar yoksa da doktora gider söktürücü bişe verir öle adet olurum

ya acaba benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen varmı çok merak ediyorum :) yokssa benim durumum gerçekten psikolojik mi .. rabbim hepimiz için hayırlısını versin

bide ben bu ay soğan kürü kullandım :) hayır okuyorum genelde soğan kürü kullanıp bırakanlar adet olmuş ama ben 15 gün uyguladım bıraktım hala adet olamadım :))) bende ters tepki yaptı sanırım :)

herkese günaydınnnnn!!!! nasılsınız kızlar bugün yeni hamiş haberleri varmı?
bu arada nagihan hoşgeldin aramıza...

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr...........
günaydın..........
galba ben bugün kırmızılarla buluşucam... aşırı sancım var...
dua edinde gelsin... çok mutluyum...
opuyorumnanaktan

biz 4-4.5 gibi kalkıoruz... delikafadulden
2 tıktık yapıorus... hihoyyyt
sonra kocişim duşa...
bende çocuklarla uykuya dalıyorum... mirmirmirmir
sonra 6.15 te kalkıyorum duşa giriyorum ve 6.45tede evden çıkıyorum servis geliyo işe gidiyorum... kafamçokkarıştı
biraz zor oluyo gerçi... laelaelaelaelae

Çocuğun cinsel gelişimini etkilemesene :) bak onu da alet etmiş işe,her an kapıyı açabilir diye bir de adrenalin dolu çalıştınız kiiii o daha faydalı olur yahuuuu :roflol:

haha.... :roflol:
deli kız.... :roflol:

Angelll,senayburge,smart,deryainci hepinize günaydın kızlarrr altta görüyorum sizi :))

ay canım 1 saattir bizim gevezelerin gece muhabbetlerini okuorum... oku oku bitmiyo... :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…