günaydın kızlar nasılsınız
herkeze günaydın. bende aranıza katılmak istiyorum benide kabul edermisiniz
canım günaydın ben hiç iyi değilim valla sancılarım başladı heralde kırmızı kart geliyo bana( kesin erken olacam bu ay çok ağrıyo ya göğüslerim acayip acıyor yine gitti heralde bu ay :1no2::1no2:
ayyyy canım benım ınsalla olmazsın regl yaaaaa ınsallah hamıslıkten olsun bu agrıların benımde vardı kasıklarımda aksam agrı bugün ıyı gıbıyım ınsallah bende görmem kırmızıları
nnagihann hosgeldın canım aramıza
günaydın canım tabikiiiiii aramıza hoşgeldinnnnn a.s.
işallah canım valla bilmiyorum adet öncesi ağrılarım gün geçtikçe artıyor kesin gelecek benim( işallah senin gelmez tatlımm :1hug:
ben kısa durumu izah edeyim. bende bebek istiyorum ama henüz gelen giden yok.. ayın 27 sinde adet olmam gerekiyordu hala olmadım. ama ayın 26 sından beri adet sancım var. hamile olsam bu sancılar olmaz dı diyorum.. çünkü kesintisiz 3-4 gündür vartest alıp yapmıyorum çünkü ha oldum ha bugün derken korkuyorum anlıcağınız : ( sizce ne yapmalıyım
canım bence test al yap varsa zaten çıkıcaktır beklemene gerek yok tatlım artık
Sabah çalışamayız biz!7 de kalkıp herkes işin yolunu tutuyo.bebk için bile olsa canım çekmez o saatte;5te falan kalkmak lazım ki sonrasında biraz uzan ,duş al hazırlan ve işe git...
Zor iş zooorrr!kafamçokkarıştı
O açıdan şanslısınız bak!hihoyyyt
Çocuğun cinsel gelişimini etkilemesene :) bak onu da alet etmiş işe,her an kapıyı açabilir diye bir de adrenalin dolu çalıştınız kiiii o daha faydalı olur yahuuuu :roflol:
Angelll,senayburge,smart,deryainci hepinize günaydın kızlarrr altta görüyorum sizi :))
herkese günaydınnnnn!!!! nasılsınız kızlar bugün yeni hamiş haberleri varmı?
bu arada nagihan hoşgeldin aramıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?