slm kızlar yumurtlama testi yapan varmı vede varsa yumurtlama günü regl dönemine gelen varmı a.s.
Ciddi misin sen!Ben imdi yanına gitsem,azcık sırnaşayım desem.'Gel aşkım uyuyalım' der hayatta uyanmaz bunun için uykusundan :) Ama ben de uyanmam;karı koca biz de aynıyız :) O yüzden uyumdan yakaladık birbirimizi yakaladık yakalayaömazsak o öyle 15 gün bile gider :)
Yumurtlama testine bu ay başlıyorum ben de.Ama bahsettiğin tarzda şeyler duydum.Poiztifi görene kadar devam et teste .
pembeeee grcekten kocacıgın okuyomu gıı ona gore agzımızın fermuarını ayarlayalım..
aynen canım. hayatta uyandıramam yani... uyumadan ortada buluşmamız gerekir bizim...
bende uyanmam. sabah ben ondan önce kahvaltı hazırlamaya kalkarım, oda bu ay olmaya başladı zaten. sonra onu uyandırmaya giderim...sonraaa.....
hadı canımmmm inanmam.kac yıllık evlısınız
ben bıraz kotu kadınım bıd cok duskunum onun ıcın sadece cocuk ıcın degıl hep aynıyımmmkötükedihüso
aynen canım. hayatta uyandıramam yani... uyumadan ortada buluşmamız gerekir bizim...
bende uyanmam. sabah ben ondan önce kahvaltı hazırlamaya kalkarım, oda bu ay olmaya başladı zaten. sonra onu uyandırmaya giderim...sonraaa.....
slm kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir.kzlar benim 11aylik oglum var halada emziriyorum.bu ay hamilelik belirtileri yasadim ve suand adetim 2gün gecikti bugün test yaptim tek cizgi cikti.bu arad esim korunuyordu.yani geric cekme yöntemi ile sizce hamile olabilirmiyimya.belirtilerime gelince sac dökülmesi bazen mide bulantisi am cok nadir.kasik agrisi rahmimim tam üsütnde soll bacagimda agri ve kabizlikya.uff kizlar ne olur yazin.bide ben oglumu hala emziriyorumyaaaa.
yani regl döneminde ilişkiye okeymi şutarafagitti
yaa arkadaslar bende yumurtlama tstını denemk ıstıyodum ama kac czane gezdıysek ya heberlerı yok yada test yok..bulamadım gıttı kocaa ıstanbulda
Sonrasını anladık;tek kale maç :))
canım gittigidiyordan sipariş versene Core marka aldım ben hem çok da ekonomik oluyor eczanade satılanalra göre.20 tane mi 30 tane mş ne var içinde 4 de gebelik testi hediyeli 29 lira verdim sanırım.oysa eczanede beşli yumurtlama testleri 20 lira
yani regl döneminde ilişkiye okeymi şutarafagitti
haaaaayyyyyyyyyııııııırrrrrrrrrrr
ya o aklıma geldıde sımdı bı test ve geleck bazen gln lerı bnım kayınpeder acıyo bnım ıcın rısklı utanırım beeeeeennn:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?