Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aynen canım. hayatta uyandıramam yani... uyumadan ortada buluşmamız gerekir bizim...
bende uyanmam. sabah ben ondan önce kahvaltı hazırlamaya kalkarım, oda bu ay olmaya başladı zaten. sonra onu uyandırmaya giderim...sonraaa.....

ben bıraz kotu kadınım bıd cok duskunum onun ıcın sadece cocuk ıcın degıl hep aynıyımmmkötükedihüso

slm kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir.kzlar benim 11aylik oglum var halada emziriyorum.bu ay hamilelik belirtileri yasadim ve suand adetim 2gün gecikti bugün test yaptim tek cizgi cikti.bu arad esim korunuyordu.yani geric cekme yöntemi ile sizce hamile olabilirmiyimya.belirtilerime gelince sac dökülmesi bazen mide bulantisi am cok nadir.kasik agrisi rahmimim tam üsütnde soll bacagimda agri ve kabizlikya.uff kizlar ne olur yazin.bide ben oglumu hala emziriyorumyaaaa.

Sonrasını anladık;tek kale maç :))

korunduguna emınsn ve tek cızgı cıktıysa hamıle oldugunu sanmıyorum canım..cok nadır kalanlar var ama yınede hayırlısı olsun..

yaa arkadaslar bende yumurtlama tstını denemk ıstıyodum ama kac czane gezdıysek ya heberlerı yok yada test yok..bulamadım gıttı kocaa ıstanbulda

canım gittigidiyordan sipariş versene Core marka aldım ben hem çok da ekonomik oluyor eczanade satılanalra göre.20 tane mi 30 tane mş ne var içinde 4 de gebelik testi hediyeli 29 lira verdim sanırım.oysa eczanede beşli yumurtlama testleri 20 lira

ya o aklıma geldıde sımdı bı test ve geleck bazen gln lerı bnım kayınpeder acıyo bnım ıcın rısklı utanırım beeeeeennn:asigim:

yani regl döneminde ilişkiye okeymi şutarafagitti

hayııırrr!Hi. sağlıklı değil;ben olacağını bilsem bile yapmam.Sakın yapma.kadın hastalıklrının çoğuna açık olduğun dönem o.

Gülsücğm sana gelince;testi yapıp negatifi gördüysen mesele yok bence.Çok nadir olur öyle şeyler.Zaten iki gün geçmiş öyle yapmışsın takma kafaya bence

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
osgeada.....................21 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
lapaci...........................29 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:
ya o aklıma geldıde sımdı bı test ve geleck bazen gln lerı bnım kayınpeder acıyo bnım ıcın rısklı utanırım beeeeeennn:asigim:

İnan anlamaz bile ne olduğunu latince terimler hepsi.İlaç falan zanneder.adam ne bilsin ovulasyon nedir o nedir bu nedir

cicegim korunuyor esim ama,sanirim önden gelen sividanda hamile kaliniyormus.bide atesim 36.7kizlar sizkere soruyorum adetiniz yaklasinda atesiniz kacti düsermiydi.yada ayni kalirmiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…