Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
zehsel canım bence arkadaşın kan testi yaptırsın..o testler yanıltıcı oluyor biliyorsun hem daha adetine varmış gecikmesini beklesin..bu gebelik testlerine güvenim kalmadı vallahi benim

çok korkuyor valla canım kan testını yaptırmaya negatıf çıkacak dıye beklıcem dıyo bana ama bılmıyorum neden öyle olduyaaaa

O arkadaşlardan bazıları başka topiklere çatır çatır yazıyooo,buraya bi 'cee' demeden kaçıyo.
Neyse canları sağolsun,gğzel haberleri olsun da uyarız nasılsa.

canım tamam işallah iyi haberlerini alırız da burdaki amaç sadece listeye isim yazdırmak değilki..o zaman hepimiz yazdıralım bir ay sonra sonucu söyleyip çıkalım..madem bir paylaşım içinde değiller silelim bence yanlış düşünüyorsam kusura bakmayın..

çok korkuyor valla canım kan testını yaptırmaya negatıf çıkacak dıye beklıcem dıyo bana ama bılmıyorum neden öyle olduyaaaa

evet kan testi yaptırmak baya bi heyecanlı oluyor ya insan negatif sonuç alıcam diyede korkuyor ( o zaman beklesin bakalım zaten adeti gecikirse bir daha yapar evde..işallah o da hamiledir canım :Saruboceq:

İyiyim canımcım!Yeni yılı bekliyorum umutlarla :))

Aaa,bu arada yılbaşı akşamaı kim ne plan yaptı bakalım :) ????

ayyyy ınsallah yenı yıl yenıumutlar olur hepımıze bız yılbasında esımın arkadasları ve eslerı ıle bırlıkte dısarıda olucaz eglencede yanı ayarladık yerımızı hem yemek hem eglence olucak ınsallah tabıkı ben reg olursam neler olacak bakalım

beni yeni yıl için henüz bir planım yok :)) heralde kocişle evde oluruz..hele kırmızlar gelirse hiç keyfim olmaz :umursamaz:

yeni yılda bi planımız yok bizimde...kocişle evde film izleriz heralde...

Ya,canım haklısın;ama haliyle burda sürekli paylaşımda olduğumuz bir arkadaşla sadece hamile olduğunu açıklamak içn topiğe yazacak arkadaş arasında mutlaka sevincini paylaşma,ona sorular sorma,mutluluğunu katlama yönünde farklılık kedini hissettirecektir.

Zzaten bir süre haber alamayınca siliyoruz,henüz çok erken.Biz bize yakışanı yapalım,boşver!!!

Hangi çocuklarla uykuya dalıyorsun?Senin çocuğun mu var anlamadım bennn

hihi.... kocanın çocukları var yaa... hamişlik için bıraktığı çocuklar... 2milyon tanemidir 20milyon tanemidir onlar işte... :lepi:

İyiyim canımcım!Yeni yılı bekliyorum umutlarla :))

Aaa,bu arada yılbaşı akşamaı kim ne plan yaptı bakalım :) ????

valla ben yeni evimdeyim... bütün evin mobilyalarınıda yeniledik... halıdan perdeye varana kadar... o nedenle bu sene bende toplanıcaz... eşyaların hepbirlikte keyfini çıkarırız... annemler-kayınvaldemler-kardeşim eşiyle birlikte ve teyzoşum... baya kalabalık olucaz yani... :teytey:

Heeeeeeeeeey ben geldim, kızlar yine sorun var benim internette yaa, sanırım mebin hattından kaynaklanıyo(
bu arada yılbaşı planlarından bahsediyosunuz galiba:)) söylemesi ayıptır benim kociş üzerinde çok kötü planlarım var o gece kaydirigubbakcemile3
malum yumurtlama haftasındayız :sm_cool:

Biz de bizde :)) :)) :)) Sen çok oynayıp varsa bebişini düşürme.

beni yeni yıl için henüz bir planım yok :)) heralde kocişle evde oluruz..hele kırmızlar gelirse hiç keyfim olmaz :umursamaz:

Ya!Hiçbşey yeni yıla güzel girmemizi değiştiremeeeeeezzzzzz.Yıl nasıl başlarsa öyle devam eder.
yeni yılda bi planımız yok bizimde...kocişle evde film izleriz heralde...

Mutlu olun da nerde ne yaptığınız önemli değil.

tamam canım haklısın evet kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım...

günaydın deryainci nasılsın canım

sağol canım iyiyim sende iyisindir
biraz sancım var....
birde tam hasta olamadım doğru düzgün gelen bişi yok gelende çamur gibi
aca ba üstünemi görüyorum farklı çünkü

ben bu sene yeni yıl kutlamayacağım...
yeni yıl neyime biliyorsunuz çok zor zamanlar geçiriyorum

deryainci, naneseker, senayburge, suozdek nerdesiniz yaa, ben geldim siz kayboldunuz mafoldumben birazdan derse giricem, hazır internetim de kendine gelmişken iki lafın belini kırsaydık yahu(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…