zehsel canım bence arkadaşın kan testi yaptırsın..o testler yanıltıcı oluyor biliyorsun hem daha adetine varmış gecikmesini beklesin..bu gebelik testlerine güvenim kalmadı vallahi benim
O arkadaşlardan bazıları başka topiklere çatır çatır yazıyooo,buraya bi 'cee' demeden kaçıyo.
Neyse canları sağolsun,gğzel haberleri olsun da uyarız nasılsa.
zehsel'cim sende durum nasıl?Merak içinde bekliyoruz ona göre :)
çok korkuyor valla canım kan testını yaptırmaya negatıf çıkacak dıye beklıcem dıyo bana ama bılmıyorum neden öyle olduyaaaa
İyiyim canımcım!Yeni yılı bekliyorum umutlarla :))
Aaa,bu arada yılbaşı akşamaı kim ne plan yaptı bakalım :) ????
Tabiki katılabilirsin;biz paylaşımda bulunmak isteyen,samimi olan herkese açığız.Hoşgeldin canım :)
canım tamam işallah iyi haberlerini alırız da burdaki amaç sadece listeye isim yazdırmak değilki..o zaman hepimiz yazdıralım bir ay sonra sonucu söyleyip çıkalım..madem bir paylaşım içinde değiller silelim bence yanlış düşünüyorsam kusura bakmayın..
Hangi çocuklarla uykuya dalıyorsun?Senin çocuğun mu var anlamadım bennn
İyiyim canımcım!Yeni yılı bekliyorum umutlarla :))
Aaa,bu arada yılbaşı akşamaı kim ne plan yaptı bakalım :) ????
ayyyy ınsallah yenı yıl yenıumutlar olur hepımıze bız yılbasında esımın arkadasları ve eslerı ıle bırlıkte dısarıda olucaz eglencede yanı ayarladık yerımızı hem yemek hem eglence olucak ınsallah tabıkı ben reg olursam neler olacak bakalım
beni yeni yıl için henüz bir planım yok :)) heralde kocişle evde oluruz..hele kırmızlar gelirse hiç keyfim olmaz :umursamaz:
yeni yılda bi planımız yok bizimde...kocişle evde film izleriz heralde...
Ya,canım haklısın;ama haliyle burda sürekli paylaşımda olduğumuz bir arkadaşla sadece hamile olduğunu açıklamak içn topiğe yazacak arkadaş arasında mutlaka sevincini paylaşma,ona sorular sorma,mutluluğunu katlama yönünde farklılık kedini hissettirecektir.
Zzaten bir süre haber alamayınca siliyoruz,henüz çok erken.Biz bize yakışanı yapalım,boşver!!!
Heeeeeeeeeey ben geldim, kızlar yine sorun var benim internette yaa, sanırım mebin hattından kaynaklanıyo(
bu arada yılbaşı planlarından bahsediyosunuz galiba:)) söylemesi ayıptır benim kociş üzerinde çok kötü planlarım var o gece kaydirigubbakcemile3
malum yumurtlama haftasındayız :sm_cool:
günaydın deryainci nasılsın canım
hoşgeldin canım...
ben bu sene yeni yıl kutlamayacağım...
yeni yıl neyime biliyorsunuz çok zor zamanlar geçiriyorum
sağol canım iyiyim sende iyisindir
biraz sancım var....
birde tam hasta olamadım doğru düzgün gelen bişi yok gelende çamur gibi
aca ba üstünemi görüyorum farklı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?