Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Valla benim kociş adet boyunca 1 hafta bekliyo, sonra da 10. günü bekletiyorum, ondan sonra bombaya dönüyo zaten, bugünlerde kovalamama gerek kalmıyo hiç, ama bu hızla adete kadar gidemeyiz gibi geliyo bana

Valla benim kociş adet boyunca 1 hafta bekliyo, sonra da 10. günü bekletiyorum, ondan sonra bombaya dönüyo zaten, bugünlerde kovalamama gerek kalmıyo hiç, ama bu hızla adete kadar gidemeyiz gibi geliyo bana

adetten sonraki hafta aynı canım bizimde ama normalde akşamları o bana yanaşırdı şimdi ben yanaşıyorum şaşırıyo adam

adetten sonraki hafta aynı canım bizimde ama normalde akşamları o bana yanaşırdı şimdi ben yanaşıyorum şaşırıyo adam

Napalım, herşey bebiş için, kocişler bugünlerimizi iyi değerlendirsin bence, meleklerimize kavuşunca çok aricaklar bu ilgiyi

ben biraz yokum kızlar kusuruma bakmayın halletmem gereken işlerim var bitince dönücem size ama...öpüyorum hepinizi..

allah şifa versin inşallah canım...
valla ben bu ay bu yaşadıklarımdan sonra... artık ne bi ağrıya ne bi gecikmeye afedersiniz ama popomu bile sallamam heralde... :dilcikar::1closedeyes:

smartttt nerdesinnnn
ben yaptım ödevimi haberin olsun dedimkaydirigubbakcemile3

çok çalışkanıs çoooooooookk... :lepi:

dimiiiii:kedi:
sen nasılsın canım

Kızlar günaydın
ışlerim yoğun malüm yılsonu.
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an

aaaaaa canımmmm tebrk ederim
ay çok ii geldi bu haber çok sevindim
sağlıkla kucağınada alırsın inş.:CüvCüv:

Belki de hamişsin :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

inşallah

Yaaaaa öyle demeeeee klava: klava: klava:

öle canım malesef

deryainci, naneseker, senayburge, suozdek nerdesiniz yaa, ben geldim siz kayboldunuz mafoldumben birazdan derse giricem, hazır internetim de kendine gelmişken iki lafın belini kırsaydık yahu(((

işteyim
yoğunluktan dolayı geç yazıyorum
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…