benim kociş hiç memnun değil bu olaydan
hesap kitap yaptığımı görünce sanki sadece bebek için yanına yaklaşıyom sanıyo galiba eskiden kovalanan ben kovalayan durumuna düştüm adamın psikolojisi bozuldu valla isteyesi varsada istemiycek korkuyom akannehir
düşünme bunları canım..sen çalışmalara devam et...15.güne kadar yolu var nasılsa
şimdi benim 16.günüm bugün ama çalışacam yine bırakmıycam güvenemiyorum tahminleri:uhm:me
Valla benim kociş adet boyunca 1 hafta bekliyo, sonra da 10. günü bekletiyorum, ondan sonra bombaya dönüyo zaten, bugünlerde kovalamama gerek kalmıyo hiç, ama bu hızla adete kadar gidemeyiz gibi geliyo bana
adetten sonraki hafta aynı canım bizimde ama normalde akşamları o bana yanaşırdı şimdi ben yanaşıyorum şaşırıyo adam
şimdi benim 16.günüm bugün ama çalışacam yine bırakmıycam güvenemiyorum tahminleri:uhm:me
Napalım, herşey bebiş için, kocişler bugünlerimizi iyi değerlendirsin bence, meleklerimize kavuşunca çok aricaklar bu ilgiyi
aysulay deryainci ebruli naneşeker su1983 suozdek
nerdesiniz burda olduğunuzu biliyorum hadi gelin sohbete
Napalım, herşey bebiş için, kocişler bugünlerimizi iyi değerlendirsin bence, meleklerimize kavuşunca çok aricaklar bu ilgiyi
Hımm çok da geciktirme tatlım yaa, bi an önce git doktora, belki söktürücü falan verir ya da iğne yapar dediğin gibi, sen de önündeki maçlara bakarsın tabi :kedi:
Benim de yumurtlama haftam bu hafta, çalışmalara başladık bakalım, ama bu ay kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü idrar yolları iltihabı için de antibiyotik kullanıyorum hala, belki o etkileyebilir yumurtlamamı :bbo:
smartttt nerdesinnnn
ben yaptım ödevimi haberin olsun dedimkaydirigubbakcemile3
ben biraz yokum kızlar kusuruma bakmayın halletmem gereken işlerim var bitince dönücem size ama...öpüyorum hepinizi..
aysulay deryainci ebruli naneşeker su1983 suozdek
nerdesiniz burda olduğunuzu biliyorum hadi gelin sohbete
allah şifa versin inşallah canım...
valla ben bu ay bu yaşadıklarımdan sonra... artık ne bi ağrıya ne bi gecikmeye afedersiniz ama popomu bile sallamam heralde... :dilcikar::1closedeyes:
çok çalışkanıs çoooooooookk... :lepi:
canım temizlik yapıyorum arada bir yazıyorum :)) gelicem birazdan
Kızlar günaydın
İşlerim yoğun malüm yılsonu.
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an
Belki de hamişsin :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Yaaaaa öyle demeeeeeklava: klava: klava:
deryainci, naneseker, senayburge, suozdek nerdesiniz yaa, ben geldim siz kayboldunuz mafoldumben birazdan derse giricem, hazır internetim de kendine gelmişken iki lafın belini kırsaydık yahu(((
aaaaaa canımmmm tebrk ederim
ay çok ii geldi bu haber çok sevindim
sağlıkla kucağınada alırsın inş.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?