Hoşbulduk tatlım, nasılsın? Ben de geçmişte senin yazdıklarını arıyodum, nasılsın diye merak ediyodum da, valla hep aklımdasın biliyosun dimi :1hug:
deryainci, naneseker, senayburge, suozdek nerdesiniz yaa, ben geldim siz kayboldunuz mafoldumben birazdan derse giricem, hazır internetim de kendine gelmişken iki lafın belini kırsaydık yahu(((
deryainci, naneseker, senayburge, suozdek nerdesiniz yaa, ben geldim siz kayboldunuz mafoldumben birazdan derse giricem, hazır internetim de kendine gelmişken iki lafın belini kırsaydık yahu(((
kuzucum saol iyiyim valla... 8. gün ve hala adet olmadım... artık patlıycam... cumartesiye kadar gelmezse doktora gidicem... muayene etsinde iğne yapsın... bende önümüzdeki maçlara hazırlanıyım dimi... :jeyyar:
sen nasılsın?
ayy canımbenim kusura bakma ya arkadaş için intden araştırma yapıyodum..dalmışım...hoşgeldin bu arada ne var ne yok canım nasıl gidiyo çalışmalar:)
bayankarasu hoşgeldin canım bende mutfaktaydım :)))
pembenin yazdıklarına çok güldüm yav
kocasıda kırmızı kart ne zaman gelcek felanmı demiş acaba bu kocalar hakkaten bizimi gözetliyo ya
kötü bişe demiyoz ama neyseeeee
bende dün akşam benimkine yanaştım ara vereli iki gün oldumu diyo
bizimkide baya takmış valla
Hoşgeldiniz hepiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :1hug:
Süperrrrr zemuszemus , sen de başladın dimi çalışmalara Şeniz
Hoşbulduk tatlım, kolay gelsin)
smartttt nerdesinnnn
ben yaptım ödevimi haberin olsun dedimkaydirigubbakcemile3
Ya kızlar yaa bişey sorucam ben size bu arada, benim son aylarda adetim bazen geç bazen erken geldiği için yumurtlama günümü kestiremem diye, 10. günden itibaren adete kadar gün aşırı çalışma kararı almıştık kocişle, bugün 12. günüm ama hala şu yumurta akı gibi akıntım yok benim, kupkuruyum hala, çalışmalara başladık yine de ama illa da o akıntının olması mı lazım, her ay olurdu aslında ama bu ay daha gelmedi, çok mu erken başladık ne fisfisfis
bişey değil erkenden çalışmalara başlayıp kocişi yoracam sonra asıl yumurtlama günlerinde köşe kapmaca oynicaz diye korkuyorum :asigim:
doğru canım bende aynı dertten muzdaripim bi gün gelir gibi oldu hemen çalıştım ama şimdi normal akıntı var gibi
hiç yumurta akı gibi değil
benimde adetlerim çok düzensiz hep erken oluyorum acaba bilen varsa bu konuda bişeler söylese bile bende çok sevinecem
Ya kızlar yaa bişey sorucam ben size bu arada, benim son aylarda adetim bazen geç bazen erken geldiği için yumurtlama günümü kestiremem diye, 10. günden itibaren adete kadar gün aşırı çalışma kararı almıştık kocişle, bugün 12. günüm ama hala şu yumurta akı gibi akıntım yok benim, kupkuruyum hala, çalışmalara başladık yine de ama illa da o akıntının olması mı lazım, her ay olurdu aslında ama bu ay daha gelmedi, çok mu erken başladık ne fisfisfis
bişey değil erkenden çalışmalara başlayıp kocişi yoracam sonra asıl yumurtlama günlerinde köşe kapmaca oynicaz diye korkuyorum :asigim:
Aferim kıssss kaydirigubbakcemile3
Ödevleri aksatmak yok, tam gaz devam, ocak ayı hamiş patlaması yapıyoruz bu topikte hoooooooooooooooooop zemuszemus zemuszemus zemuszemus
düşünme bunları canım..sen çalışmalara devam et...15.güne kadar yolu var nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?