hihi.... kocanın çocukları var yaa... hamişlik için bıraktığı çocuklar... 2milyon tanemidir 20milyon tanemidir onlar işte... :lepi:
Yaa,ben de bdiyorum ki hangi çocuklar bunlar :)) Tamma anladım şimdi :)
valla ben yeni evimdeyim... bütün evin mobilyalarınıda yeniledik... halıdan perdeye varana kadar... o nedenle bu sene bende toplanıcaz... eşyaların hepbirlikte keyfini çıkarırız... annemler-kayınvaldemler-kardeşim eşiyle birlikte ve teyzoşum... baya kalabalık olucaz yani... :teytey:
Heeeeeeeeeey ben geldim, kızlar yine sorun var benim internette yaa, sanırım mebin hattından kaynaklanıyo(
bu arada yılbaşı planlarından bahsediyosunuz galiba:)) söylemesi ayıptır benim kociş üzerinde çok kötü planlarım var o gece kaydirigubbakcemile3
malum yumurtlama haftasındayız :sm_cool:
Kızlar günaydın
İşlerim yoğun malüm yılsonu.
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an
Neyse arkadaşlar kimse duymuyor beni galiba.Darısı hepinizin başına olsun.İşlerim var çıkmak zorundayım.Hoşçakalın
Neyse arkadaşlar kimse duymuyor beni galiba.Darısı hepinizin başına olsun.İşlerim var çıkmak zorundayım.Hoşçakalın
nazo tebrik ederim canım. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
dimiiiii:kedi:
sen nasılsın canım
Kızlar günaydın
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an
Güzel güle otur canım;Allah içinde güzel günler görmeyi nasip etsin.
Günaydın Fıstıklar yine bol bol kaynatıyorsunuz hızınıza yetişemiyorummm
köşe kapmaca möşe kapmaca;zafere giden yolda herşey mübahtır :lepi:Ya kızlar yaa bişey sorucam ben size bu arada, benim son aylarda adetim bazen geç bazen erken geldiği için yumurtlama günümü kestiremem diye, 10. günden itibaren adete kadar gün aşırı çalışma kararı almıştık kocişle, bugün 12. günüm ama hala şu yumurta akı gibi akıntım yok benim, kupkuruyum hala, çalışmalara başladık yine de ama illa da o akıntının olması mı lazım, her ay olurdu aslında ama bu ay daha gelmedi, çok mu erken başladık ne fisfisfis
bişey değil erkenden çalışmalara başlayıp kocişi yoracam sonra asıl yumurtlama günlerinde köşe kapmaca oynicaz diye korkuyorum :asigim:
Sana yıldızlı pekiyi verdim sırnaşık şey Hadi şenaydan örnek alın.Tabi biz akşam burda kaynatıyoruz siz çalışıyorsunuz. :1no2: Yine saha dışına atılacağız bu gidişle gececiler olarak ama pembe gündüz hallediyo çalışmaları :))smartttt nerdesinnnn
ben yaptım ödevimi haberin olsun dedimkaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar dün kan tahlili yaptırmıştım gbelik için şimdi aldım sonucu v HAMİLEYİİİİİMMMM.. çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin inş,ben meleğime kavuştum darısı size inşş..
Kızlar günaydın
canım nasılsın işler yoğunmu hala :) bebişimizi çok yorma sakıınnnnnlmaz:
slm arkadaşlar dün kan tahlili yaptırmıştım gbelik için şimdi aldım sonucu v HAMİLEYİİİİİMMMM.. çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin inş,ben meleğime kavuştum darısı size inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?