çok fazla bi belirtim yok aslında tek belirti geceleri karnıma saplanan ağrılardan uyuyamıyorumm ve endişeleniyorum da bi sorun mu var diye..ben de öyle herkeste olduğu gibi mide bulantısı,göğüslerimde sızlama,ne bilim yani hiç bi belirti olmadı sadece hissediyodum içimde bişey olduğunu test pozitif çıkacaktı biliyodumm..çok mutluyum umarım allah isteyen herkese nasip etsiin..bu arada sadece kabızlığım var biraz ve karnım sanki patlayacakmış gibi şiş geliyo bana,sığamıyorm kendi kendime...
valla ne yalan söyliyim akşam aklıma siz geldiniz dedim bunlar kesin burdadır ben iş başındayım:jeyyar:
evet sucum öyle çok farklı bi duyguu
hamile kalanlar listesinde olduğum için çok mutluyum inş.hamilelik boyunca hiç promlemsiz sağ salim geçerr ,arkadaşlar çok sağolun şu an sevincimi sadece sizlerle paylaşabiliyorum ,,kocişime de haber verdim ma henüz konuşamadıkk öğle arsına çıkmasını bekliyorummm
merhaba arkadaşlar
bugün hastalanmam lazım bekliyorum. adet olacaksam olsada rahatlasam. önceden sabahtan olurdum ama hala gelmedi. sağ aksığımda bir hareketlilik var. sanki sağ kasık içinde birşey var bir ağırlık gibi çıksa rahatlayacağım. test yapmayada korkuyorum. ne zaman test yapsam birkaç saat sonra hastalanıyorum. sanki artık hamile kalamayacakmışım gibi geliyor.
merhaba arkadaşlar
bugün hastalanmam lazım bekliyorum. adet olacaksam olsada rahatlasam. önceden sabahtan olurdum ama hala gelmedi. sağ aksığımda bir hareketlilik var. sanki sağ kasık içinde birşey var bir ağırlık gibi çıksa rahatlayacağım. test yapmayada korkuyorum. ne zaman test yapsam birkaç saat sonra hastalanıyorum. sanki artık hamile kalamayacakmışım gibi geliyor.
Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgediniz;yalnız kendinizi dinlemeyin regl öncesi lütfen bu kötülüğü yapmayın vücudunuza....
merhaba arkadaşlar
Ama bizi bırakıp gitmek yok haaaaaaaaaa!asrewya ve su gibi burada oalcaksın bizimle....
Nazo'cum senin ifadeni de alacağız daha,kaybolma sakın :)
6 aylık evliyim ilk iki ay korunduk ondan sonra çocuk istemeye başladık ve şimdi geldiiiine kadar zamandır bekliyosun canım bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?