Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
osgeada senide tebrik ederim canımmm ne güzel oldu bugun böle yaaaa her ghünümüz böle olsun demi kızlarrrr :Saruboceq: :lepi:

özlemcm hoşbuldum canımıniçi bizim istanbul bulaşması ne durumda bu arada kaydirigubbakcemile5

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!tebrik edeim canım ya;allah ahyırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.Anlat bakalım;nasıl çalıuştınız ne yaptınız?

hamileler çoğalıyor ne güzel ya. zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. :Saruboceq:

valla ne yalan söyliyim akşam aklıma siz geldiniz dedim bunlar kesin burdadır ben iş başındayım:jeyyar:

çok fazla bi belirtim yok aslında tek belirti geceleri karnıma saplanan ağrılardan uyuyamıyorumm ve endişeleniyorum da bi sorun mu var diye..ben de öyle herkeste olduğu gibi mide bulantısı,göğüslerimde sızlama,ne bilim yani hiç bi belirti olmadı sadece hissediyodum içimde bişey olduğunu test pozitif çıkacaktı biliyodumm..çok mutluyum umarım allah isteyen herkese nasip etsiin..bu arada sadece kabızlığım var biraz ve karnım sanki patlayacakmış gibi şiş geliyo bana,sığamıyorm kendi kendime...

Aaaaaaaaaaaaaaa!:) Topişimiz hamile doldu bugün :)) Canım tebrik ederim;inşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sevincii paylaştığınız için inş. isteyipte olayanlara tez zamanda nasip etsin allahım.şu an bağıra bağıra herkese söylemek istiyorum çok mutluyum

:CüvCüv: ne güzel yaaaaaa opuyorumnanaktan Allah kucagına alıp ıssırmayıda nasip etsin opuyorumnanaktan

ayy ne güzel ya demek hissettin öyle diyorlar hissediliyormuş ama bakalım bize de olacakmı:)) Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı ve aynı zamanda da sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin işallah canım :1hug:

çok farklı bir duygu değil mi canım. bende 10 ay sonra testte pozitifi görünce sevinçten ağlamıştım eşimde aynı şekilde. 10 ay bebeğim gelmesini bekledim en sonunda geldi ve şimdide zaman geçmek bilmiyo insan kucağına almak için sabırsızlanıyor.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
lapaci...........................29 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

hamile kalanlar listesinde olduğum için çok mutluyum inş.hamilelik boyunca hiç promlemsiz sağ salim geçerr ,arkadaşlar çok sağolun şu an sevincimi sadece sizlerle paylaşabiliyorum ,,kocişime de haber verdim ma henüz konuşamadıkk öğle arsına çıkmasını bekliyorummm

Evetttt yaaaaaaa!Herkes hamiş olsun da sıra bize de gelsinn :)

çok çok tebrik ederim osgeada.. sağlıkla hayırla gelsin bebeğin.
kızlar benide ekleyin bakalım 8ocak
1tane oğlum var 11yaşında ve korunmayı bırakalı 3sene olcak nerdeyse 1kez düşük yaptım mayısta. inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allah hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…