slm arkadaşlar dün kan tahlili yaptırmıştım gbelik için şimdi aldım sonucu v HAMİLEYİİİİİMMMM.. çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin inş,ben meleğime kavuştum darısı size inşş..
evet canım bugün bi toplantımız var ondan sonra işler azalır biraz ve sizlerle daha çok vakit geçiririm inşallah.
Kızlar günaydın
İşlerim yoğun malüm yılsonu.
Cumartesi kan testi yaptırdım hamileyimkaydirigubbakcemile2 perşembe günü içinde doktordan randevü aldım bakalım ne diyecek.Sanırım 1 aylık şu an
köşe kapmaca möşe kapmaca;zafere giden yolda herşey mübahtır :lepi:
Sana yıldızlı pekiyi verdim sırnaşık şey Hadi şenaydan örnek alın.Tabi biz akşam burda kaynatıyoruz siz çalışıyorsunuz. :1no2: Yine saha dışına atılacağız bu gidişle gececiler olarak ama pembe gündüz hallediyo çalışmaları :))
hamileler çoğalıyor ne güzel ya. zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. :Saruboceq:
slm arkadaşlar dün kan tahlili yaptırmıştım gbelik için şimdi aldım sonucu v HAMİLEYİİİİİMMMM.. çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin inş,ben meleğime kavuştum darısı size inşş..
çok fazla bi belirtim yok aslında tek belirti geceleri karnıma saplanan ağrılardan uyuyamıyorumm ve endişeleniyorum da bi sorun mu var diye..ben de öyle herkeste olduğu gibi mide bulantısı,göğüslerimde sızlama,ne bilim yani hiç bi belirti olmadı sadece hissediyodum içimde bişey olduğunu test pozitif çıkacaktı biliyodumm..çok mutluyum umarım allah isteyen herkese nasip etsiin..bu arada sadece kabızlığım var biraz ve karnım sanki patlayacakmış gibi şiş geliyo bana,sığamıyorm kendi kendime...
çok fazla bi belirtim yok aslında tek belirti geceleri karnıma saplanan ağrılardan uyuyamıyorumm ve endişeleniyorum da bi sorun mu var diye..ben de öyle herkeste olduğu gibi mide bulantısı,göğüslerimde sızlama,ne bilim yani hiç bi belirti olmadı sadece hissediyodum içimde bişey olduğunu test pozitif çıkacaktı biliyodumm..çok mutluyum umarım allah isteyen herkese nasip etsiin..bu arada sadece kabızlığım var biraz ve karnım sanki patlayacakmış gibi şiş geliyo bana,sığamıyorm kendi kendime...
osgeada senide tebrik ederim canımmm ne güzel oldu bugun böle yaaaa her ghünümüz böle olsun demi kızlarrrr :Saruboceq: :lepi:
özlemcm hoşbuldum canımıniçi bizim istanbul bulaşması ne durumda bu arada kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?