::
inş. hep burdayımm bırakmam sizleri en mutlu anımı paylaşıyorumm nasıl bırakayım,iki hafta sonra tekrar gidicem doktora tekrar bi tahlil yapcakmış bide bu sefer idrar tahlili d yapcakmışş yine haberdar ederim sizi
bencede 2gün bekle..
bi gecikse bende yapacamda saat gibi maşşallah bunada şükür
bu arada test sonucu 5872.61 çıktı ama kaç haftalık olduğunu söylemedi doktorr
hemen hemen her gün çalışıyoduk ama sonra gün aşırı yapmaya başladık ve ben hamile kaldığım günü bile hissettim sanki smartcım keşke öyle bi hesaplama olsa da yanılmadığmı görebilsem..sadece şunu tavsiye edebilirim ilişkiye girdikten sonra hiç yerinizden kalkamadan 1 saate yakın uzanın ve belinizin altına küçük bi yasyık koymayı ihmal etmeyin ben bu yastık işini daha önce pek önemsememiştim ama son bir aydır denedim ve sonuç belki tsadüf belki de faydası oldu bilemicemm..
Canım değerine göre 4 haflaık hamilesin.
E canım diğer regl dönemine kadar da devam ettiniz yani öyle mi?
Bak diyorum bu pembe de hamile kalcaka,kız bütün ay paso çalıştı :))
İnşallah güzel bir hamilleik geçirirsin canım yaaa.
aman diyim dilini ısır...23 yıldır 1 saat bile şaşmayan kırmızılar bende bu ay 8. gün oldu hala gelen giden yok.... bebişte yok... mafoldumben
sağol smartcım yardımcı olduğun içinn daha şimdiden kotlarıma sığamıyorum bi kaç ay sonra napcam kim bilirrr :)
ANGEL kan testinde bile negatif çıkmış olsada canım adet görmedikten sonra hala hamilelik şüphen var ki ben bu sitede bu tip olayları çooook gördüm.. 1 hafta sonra tekrar kan testi yapmalısın sakın söktürücü içme sakın inş. hamilesindir:Saruboceq:
Canım bu ay kilo almaman gerekiyot senin yaaa.testten bir gün sonrasında 5. haftaya girmiş oluyorsun daha.Çok acele kilo almak için...
arkadaşlar şimdilik kaçıyorum ben müsadenizle :) tekrar uğrarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?