Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay kızlar bişe diycem ama gülmek yok
dün akşam gece iin hazırlanırken aklıma burdaki arkadaşlar geldi acaba dedim benim gibi kaç kişi iş başında şua:kedi:

biz değildik canım bu akşam iş başında olucaz inşallah bigün ara veriyoruzyaa:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin naneşekerim:)) ne güzel olur dimi hepimiz aynı anda şeref tribününe geçsek sositososito

:)) canım normal tabii hergün konuşuyoruz bunları.. bu kadar emek boşa gitmez işallah yaa :Saruboceq:

inş canım hepimiz hamile kalınca bizde çok bilmişler olarak burda kalırız yeni arkadaşlara yardım açısından şimdi kendimize bi faydamız yok ama
kaydirigubbakcemile3

hemde ne çalışmak yaaa delikafadulden
ay inşallah ebrulim yaaa... ümitlenmek istemiyorum... gerçi olmadığına alıştım... ümidimde yok... doktor bana hamilesin derse süpriz olucak benim için... :lepi:

inşallah canım bebişin bi yerlerde saklanmış senin onu görmeni bekliyordur

ben dedim size, bu hafta hamiş dolucak topiğimiz diye, bakın ardı arkası kesilmeyecek artık....opuyorumnanaktan anneleri tebrik ediyorum tekrar, inanın çok sewindim. göz yaşlarımı zor tutuyorum....

inş canım hepimiz hamile kalınca bizde çok bilmişler olarak burda kalırız yeni arkadaşlara yardım açısından şimdi kendimize bi faydamız yok ama
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 o zaman deriz neler yapıyoduk ya hamile kalmak için sonunda oldu falan diyee yerimseniben ayy nerde o günlerrrrrrr

naneşekercim hoşgeldin ben inanıyorumyaa çok çalışanlar bu ay mukafatlarını alıcaklar inşallah tabi tembel tembel yatana yok bişeycik (smart tembellik yok ocak ayında senide şeref tribününde görmek istiyoruz üşengecin ne oğlu ne kızı olurmuş ona göre)

ben dedim size, bu hafta hamiş dolucak topiğimiz diye, bakın ardı arkası kesilmeyecek artık....opuyorumnanaktan anneleri tebrik ediyorum tekrar, inanın çok sewindim. göz yaşlarımı zor tutuyorum....

inş.. canım artık herkes hamişim diye yazar buraya,yeni yıl hayırlı gelir herkese inş. hepimiz çok sevndik ya ne güzel haberler almaya başladık çok şükür...

hoşbulduk canım saol... bende inanıyorum bu çalışmaların karşılıgını alıcaz diye inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…