ay kızlar bişe diycem ama gülmek yok
dün akşam gece iin hazırlanırken aklıma burdaki arkadaşlar geldi acaba dedim benim gibi kaç kişi iş başında şua:kedi:
inş canım aminnnn
şimdi bekleme sırası suozdek de nş o güzel haber veriri bize
:)) canım normal tabii hergün konuşuyoruz bunları.. bu kadar emek boşa gitmez işallah yaa :Saruboceq:
hemde ne çalışmak yaaa delikafadulden
ay inşallah ebrulim yaaa... ümitlenmek istemiyorum... gerçi olmadığına alıştım... ümidimde yok... doktor bana hamilesin derse süpriz olucak benim için... :lepi:
hoşgeldin naneşekerim:)) ne güzel olur dimi hepimiz aynı anda şeref tribününe geçsek sositososito
slm arkadaşlar ben geldimmm... ayy bu çalışmalar bi sonuç verse hepimiz hamile kalsak ne süper olur...
biz değildik canım bu akşam iş başında olucaz inşallah bigün ara veriyoruzyaa:roflol::roflol::roflol:
hoş geldin canım,inş.. dedigin gibi hepiniz hamiş olursunuzz canım...:Saruboceq:
ben bu akşamda çalışıcam :jeyyar:
ben dedim size, bu hafta hamiş dolucak topiğimiz diye, bakın ardı arkası kesilmeyecek artık....opuyorumnanaktan anneleri tebrik ediyorum tekrar, inanın çok sewindim. göz yaşlarımı zor tutuyorum....
inş canım hepimiz hamile kalınca bizde çok bilmişler olarak burda kalırız yeni arkadaşlara yardım açısından şimdi kendimize bi faydamız yok ama
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 o zaman deriz neler yapıyoduk ya hamile kalmak için sonunda oldu falan diyee yerimseniben ayy nerde o günlerrrrrrr
kulaga ne çok hoş geliyor yaa... opuyorumnanaktan
ben dedim size, bu hafta hamiş dolucak topiğimiz diye, bakın ardı arkası kesilmeyecek artık....opuyorumnanaktan anneleri tebrik ediyorum tekrar, inanın çok sewindim. göz yaşlarımı zor tutuyorum....
naneşekercim hoşgeldin ben inanıyorumyaa çok çalışanlar bu ay mukafatlarını alıcaklar inşallah tabi tembel tembel yatana yok bişeycik (smart tembellik yok ocak ayında senide şeref tribününde görmek istiyoruz üşengecin ne oğlu ne kızı olurmuş ona göre)
ben bu akşamda çalışıcam :jeyyar:
ewet yaa,inş. suözdekte bize güzel haberlerini verir...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?