Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hadi bakalım hayırlısı sen yinede kaybetme umudunu hiç belli olmaz evet bugün geç geldim dışarda biraz işlerim vardı e bide gece yazılanları okudum oku oku bitmedi anca düşebildim

angell görüyorum seni aşağıda yaaa benim içime doğuyo sanki sen hamilesin ümitlendirmek istemiyorum ama 8 gün oldu be canım zaten yeni sağlık kontrolündende geçmiştin belki geç döllenme falandır sen bu ay çok sıkı çalıştın

hadi bakalım hayırlısı sen yinede kaybetme umudunu hiç belli olmaz evet bugün geç geldim dışarda biraz işlerim vardı e bide gece yazılanları okudum oku oku bitmedi anca düşebildim

canım çok saol işallah dediğin gibidir opuyorumnanaktan evet canım bi giremedik mi sayfalar uçup gidiyor e okumayıncada olmuyor:)) ama ne güzel nazar değmesin

ay kızlar bişe diycem ama gülmek yok
dün akşam gece iin hazırlanırken aklıma burdaki arkadaşlar geldi acaba dedim benim gibi kaç kişi iş başında şua:kedi:

iyiyim tatlımm hamişlerimiz arttıkçda daha da iyi oluyorum çok seviniyorum vallahi ya :)) işallah bizlerde birgün hamileyim diye haykırırızz :)) sen nasılsın canımm?

inş. canım benm,Allah ım o güzel günleri en kısa zamnda gösterir inş.. bende iyiyim çok şükr canım benm...

dün akşam gece iin hazırlanırken aklıma burdaki arkadaşlar geldi acaba dedim benim gibi kaç kişi iş başında şua:kedi:

:roflol: bu ay biçok kişi senn gibi canım,inş. emeklerinizn karşılıgnı alırsnz amiiiiinnn opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emiii:))

hemde ne çalışmak yaaa delikafadulden
ay inşallah ebrulim yaaa... ümitlenmek istemiyorum... gerçi olmadığına alıştım... ümidimde yok... doktor bana hamilesin derse süpriz olucak benim için... :lepi:

kızzzzz koptum valla :roflol::roflol: ben değildim valla kasıklarım ağrıyodu dinleniyordum kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar ben geldimmm... ayy bu çalışmalar bi sonuç verse hepimiz hamile kalsak ne süper olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…