canım ya işallaah ağzından bal damlıyo vallahi:)) yani bilmiyorumki aynı adet sancılarım başladı her ay olduğu gibi,göğüslerim çok acıyo( ama dediğin gibi belli olmaz bakalım kısmet artık:)) sen nasılsın canım geç geldin bugün
hadi bakalım hayırlısı sen yinede kaybetme umudunu hiç belli olmaz evet bugün geç geldim dışarda biraz işlerim vardı e bide gece yazılanları okudum oku oku bitmedi anca düşebildim
iyiyim tatlımm hamişlerimiz arttıkçda daha da iyi oluyorum çok seviniyorum vallahi ya :)) işallah bizlerde birgün hamileyim diye haykırırızz :)) sen nasılsın canımm?
haobulduk canım nasılsın
ay kızlar bişe diycem ama gülmek yok
dün akşam gece iin hazırlanırken aklıma burdaki arkadaşlar geldi acaba dedim benim gibi kaç kişi iş başında şua:kedi:
dün akşam gece iin hazırlanırken aklıma burdaki arkadaşlar geldi acaba dedim benim gibi kaç kişi iş başında şua:kedi:
angell görüyorum seni aşağıda yaaa benim içime doğuyo sanki sen hamilesin ümitlendirmek istemiyorum ama 8 gün oldu be canım zaten yeni sağlık kontrolündende geçmiştin belki geç döllenme falandır sen bu ay çok sıkı çalıştın
:roflol: bu ay biçok kişi senn gibi canım,inş. emeklerinizn karşılıgnı alırsnz amiiiiinnn opuyorumnanaktan
inş. canım benm,Allah ım o güzel günleri en kısa zamnda gösterir inş.. bende iyiyim çok şükr canım benm...
inş canım aminnnn
şimdi bekleme sırası suozdek de nş o güzel haber veriri bize
kızzzzz koptum valla :roflol::roflol: ben değildim valla kasıklarım ağrıyodu dinleniyordum kaydirigubbakcemile3
ay napıyım aklıma geliyo gülmemek için kendimi zor tutuyom iyice sıyırdım ben ya:bbo:
ebruli canım hoşgeldin.. nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?