Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
osgeada ve nazo canlarım tebrık ederım sızlerı Allah saglıklı olarak kucagınıza almak nasıp etsın ınsallah

kızlar öğleden önce yazdım hastalanmadım diye şom ağzımı açtım size yazdıktan 1 saat sonra baktım hastalanmışım malesef. hsg çektireceğim hangi gün çektirmem lazım.

kaydirigubbakcemile3 o zaman deriz neler yapıyoduk ya hamile kalmak için sonunda oldu falan diyee yerimseniben ayy nerde o günlerrrrrrr

düşünsene canım ya
-angell
ben hissediyordum zaten bişeler ama kestirememiştim

pembedana
boşunamı çalıştık bak tutmuş

çiçeğem
oğlucum sayesinde stres yapmayn kızlar bakın bana şipşak iki dk da

bayankarasu
cinsel perhiz işe yaradı

the fts
bitki çaylarına devam

suozdek
ben gayet sakindim relax olun kızlar

nane şekeri
biz durmadan çalıştık durmadık hiç

smart
ya ben hala inanamıyorum nasıl oldu anlamadım

kızlar öğleden önce yazdım hastalanmadım diye şom ağzımı açtım size yazdıktan 1 saat sonra baktım hastalanmışım malesef. hsg çektireceğim hangi gün çektirmem lazım.

canım yaa üzülme sende bu ay bizim yöntemimizi uygula adet bitiminden diğer adete kadar gün aşırı yada hergün belki gelir bidahaki ay meleğin

allahımmmmmmmmmm :Saruboceq:
bunların tamamını görmeyi nasip et yarabbim... :Saruboceq:
:lepi:

:roflol::roflol::roflol: süper olmuş süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ewett bunları sölicezzzzzz bi günn :jeyyar:

ben çiçeğemle smarta güldm en çok
ama hakkaten onlarınki kesin öyle olur dimi
hakkınızı helal edin kızlar varsa bi hatam
bu arada diğer arkadaşlarada buşacaz bişe en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…