Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin napıyordun bakıyım bu saate kadar senCADIARZU

kızlar ya arkadaşımın 3,5 aylık bebişini aldılar geçen hafta ..ters bişiler var demiş doktor ve normal doğuma almışlardı. kız perişan, eşiyle yemekteydik bu öğlen. yeniyıl planı falan yaptık... bu saate kadar arkadaşım için koşturuyordum açıkçası...

aşkım bebişlerimiz gelmiş bugün yaaa....

canım geçmiş olsun Allah bidaha böyle şeyler yaşatmasın işallah (

hosbulduk angelllll hosbulduk nanesekerım hosbulduk suözdek hosbulduk aswerya

geçmiş olsun canım sen bana bakma takılıyordum ben ay çok üzüldüm ya

çok geçmiş olsun canım üzüldüm arkadaşına...Allah yardımcısı olsun... :Saruboceq:

geçmiş olsun A:Saruboceq:llah kimseye böyle acılar yaşatmasın hep gelmesini bekliyoruz ama Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin

aaa çok üzüldüm canım arkadaşına,çok geçmiş olsun canım ya..senağlama

elbette babalar da üzülür ya olurmu hiç öyle şey..tabiki bir annenin hissettiğini kimse hissedemez ama baba olmakta bambaşka bir duygudur heralde..Allah onlara en yakın zamanda bidaha bebiş verir işallah...

elbette babalar da üzülür ya olurmu hiç öyle şey..tabiki bir annenin hissettiğini kimse hissedemez ama baba olmakta bambaşka bir duygudur heralde..Allah onlara en yakın zamanda bidaha bebiş verir işallah...

olmucak bir daha gibi bişeyler söylemiş doktorun biri. asıl moral bozukluğu ondan be yavrucum. genetik araştırmaları yapılıyor şimdi... ((

canımya çok üzüldüm çok geçmıs olsun Allah ım tez zamanda saglıklı olarak kucagına alabılecegı bır bebek daha nasıp etsın ınsallah amın

olmucak bir daha gibi bişeyler söylemiş doktorun biri. asıl moral bozukluğu ondan be yavrucum. genetik araştırmaları yapılıyor şimdi... ((

ya canım burda diğer topiklerde çok okudum ben doktor olmayacak deyipte hamile kalanları..onu ancak Allah bilir ve ondan asla ümit kesilmez..İşallah bu sıkıntıları atlatırda bidaha kavuşur meleğine :Saruboceq: o doktorlar da çok biliyor ya bazen gıcık oluyorum onlara

evet ya bu ne şimdi nerden biliyolarmış çok kötü hastalık geçirenlere bile umutla bakıyolar
bu doktorlar haikaten moral bozucu

bence başka bi doktora daha gitsin...bazen doktordan doktora farkedebiliyor...neler duyduk biz öle değilmi kızlar... herşeyi veren Allah ondan ümidi kesmemek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…