canım evet farkettim günlerimiz aynı ama ben heralde daha önce başlıycam çalışmalara :jeyyar:
ama belki size saçma gelebilir bişey diycem :kedi: eşimle ben acayip kız çocuğu istiyoruz ama çin takvimine göre bu ay hamile kalırsam erkek bebeğimiz olacak. o yüzden çalışsak mı çalışmasak mı kararsızız.
siz inanıyor musunuz bu çin takvimine topiğe baktım %95 tutuyor, çevremdeki herkesinde tutuyor. karasızım yani.... :sinifsinif:
İnanıyor muyum bilmem ama beni de etkiliyooo....Bizim de takvime göre bu ay kız o yüzden sıkı çalışmak istiyorum aslında becerebilirsem laelaelaelaelae Şubatta erkekmiş çalışmalara ara veririz o sırada doktor kontrollerimizi tamamalrız dedim.Çünkü martta yine kız ve sonrasında eşim gdiyo...Yani iki ayım var benim:hulya:
Ya tabi öncelikle sağlıklı olsun ,vatana millete bizlere hayırlı olsun ; ama ben ve eşim de kız çocuk istiyoruz yaaaaaaaaaaaaaaa....
bızde aynıyız canım. ben meslegım geregı yazları sureklı yurtdısındaoluyorum bızımde oyle bı denk geldı bı gelmedı ınsallah bu ay hep evde olucam belkı tutar benımde esım cok ıstıyo bakalım bu ay calısmaları sıkı tutucaz :) lıstede yukarda gormek ıstıyom hayırlısıyla adımı :)
Clemantine bu arada daha çnce başlayacağım dedin ama zaten 31-5i arası ovulasyon günümüz ;şimdiye başlamış olmalıydın.Bu performans bizden beklenmez ama biz bile başladık yaaahhuuuu sırnaşık şey
aynen bende öyle düşünüyorum doktor kontrolleri falan.. benimde aynen 2 ayım var kız bebek için. ama ben bu ay da korunmuycam olursa olur olmazsa sonraki iki ay sıkı çalışırız
ama dediğin gibi önce hayırlı bir evlat olsun...
aaaaa evet ya ben yorgunluktan şaşırdım valla ne yazdığımı aşağıda dicektimmmmkaydirigubbakcemile3
aaaaa evet ya ben yorgunluktan şaşırdım valla ne yazdığımı aşağıda dicektimmmmkaydirigubbakcemile3
ama yine de çalışıyoruz canııııııııııııımmmmm :kedi:
Hadi bu ay tutturalım birlikte ya,aslında aslolan çin takvimi değil de yumurtlamadan bir gün önce ilişkiye girmiş olabilmek çünkü kız spermler daha yavaş hareket ediyo;ancak rahim ağzına geldiğinde yumurta da arkasından çatlarsa dölleyebiliyo;yumurtlamadan sonra olan ilişkide ise erkek spermler çok daha hızlı olduğu için dişi sperm oraya varana kadar erkek işi bitiriyo ve erkek oluyooo...
Canımcım!İnşallah sein testler de temiz çıkar;hakikaten rahatlatıyor insanı biraz da olsa;ama olmazsa bir dahaki ay eşlerle doktora gideceğiz ona göre! vereliniortak
tamam kıs gaza getirdin beni :)) benimde ovulasyon testlerim hazır, aldım.öncesinden yapalım baride kızımız olsun :))
yok valla sımdıde ayrıyız evde degılımkeşke öyle olsa ama:kedi: iş yorgunluğu valla
valla canım dün çok moralim bozuku ama bugün iyiyim sükür. giecem yarın kople bir tetkik yaptıraıyım .eger bişey varsada allahtan napalım. tedavi olurum. yılmak yok bebilerimiz için.
kızlar dün bana çok destek oldunuz.
hepinizi çok seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?