Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İnanıyor muyum bilmem ama beni de etkiliyooo....Bizim de takvime göre bu ay kız o yüzden sıkı çalışmak istiyorum aslında becerebilirsem laelaelaelaelae Şubatta erkekmiş çalışmalara ara veririz o sırada doktor kontrollerimizi tamamalrız dedim.Çünkü martta yine kız ve sonrasında eşim gdiyo...Yani iki ayım var benim:hulya:

Ya tabi öncelikle sağlıklı olsun ,vatana millete bizlere hayırlı olsun ; ama ben ve eşim de kız çocuk istiyoruz yaaaaaaaaaaaaaaa....

bızde aynıyız canım. ben meslegım geregı yazları sureklı yurtdısındaoluyorum bızımde oyle bı denk geldı bı gelmedı ınsallah bu ay hep evde olucam belkı tutar benımde esım cok ıstıyo bakalım bu ay calısmaları sıkı tutucaz :) lıstede yukarda gormek ıstıyom hayırlısıyla adımı :)

Clemantine bu arada daha çnce başlayacağım dedin ama zaten 31-5i arası ovulasyon günümüz ;şimdiye başlamış olmalıydın.Bu performans bizden beklenmez ama biz bile başladık yaaahhuuuu sırnaşık şey

aynen bende öyle düşünüyorum doktor kontrolleri falan.. benimde aynen 2 ayım var kız bebek için. ama ben bu ay da korunmuycam olursa olur olmazsa sonraki iki ay sıkı çalışırız
ama dediğin gibi önce hayırlı bir evlat olsun...

Yukarıda ne yapacaksın arkidişim :) Aşağıyı hedefle en kısasından;yani şeref tribününü :lepi:
Evet sık bir araya gelemeyince malesef bu tarz sıkıntılar oluyoooo....Zaten zor bişey;bir de üzerine birlikte olamama eklenince süreç daha da uzuyor malesef.

çok niyetim yok ya o yüzden takip bile edmemişim. ben bu ay size bol bol dua okur üfler gönderirim... :))

aaaaa evet ya ben yorgunluktan şaşırdım valla ne yazdığımı aşağıda dicektimmmmkaydirigubbakcemile3

Hadi bu ay tutturalım birlikte ya,aslında aslolan çin takvimi değil de yumurtlamadan bir gün önce ilişkiye girmiş olabilmek çünkü kız spermler daha yavaş hareket ediyo;ancak rahim ağzına geldiğinde yumurta da arkasından çatlarsa dölleyebiliyo;yumurtlamadan sonra olan ilişkide ise erkek spermler çok daha hızlı olduğu için dişi sperm oraya varana kadar erkek işi bitiriyo ve erkek oluyooo...

tamam kıs gaza getirdin beni :)) benimde ovulasyon testlerim hazır, aldım.öncesinden yapalım baride kızımız olsun :))

Canımcım!İnşallah sein testler de temiz çıkar;hakikaten rahatlatıyor insanı biraz da olsa;ama olmazsa bir dahaki ay eşlerle doktora gideceğiz ona göre! vereliniortak

valla canım dün çok moralim bozuku ama bugün iyiyim sükür. giecem yarın kople bir tetkik yaptıraıyım .eger bişey varsada allahtan napalım. tedavi olurum. yılmak yok bebilerimiz için.
kızlar dün bana çok destek oldunuz.
hepinizi çok seviyorummm

tamam kıs gaza getirdin beni :)) benimde ovulasyon testlerim hazır, aldım.öncesinden yapalım baride kızımız olsun :))

Ben bugün başladım teatleri yapmaya haberin olsun;ne olur ne olmaz pozitifi görene kadar yapacağım;pozitifi gördükten sonra da iki güne kadar aynen devam çalışmaya sonrası Allah kerim!Daha ona karar vermdim;regle kadar çalışır mıyım çalışmazmıyım falan diye :S
yok valla sımdıde ayrıyız evde degılımkeşke öyle olsa ama:kedi: iş yorgunluğu valla

E,ne aman bir araya geleceksiniz?Bu ay çalışabildiniz mi?

selam selam selam bugun ne kadar guzl nkadar mutlu bır gun...2 hamısımız olmus..tbrıklr kızlarrr allah saglıklı sıhhatlı kucagınıza allmayı nasıp etsın ınsallah...

Hep de olaağız!eğer öncesinde belli bir iletişim yakalanırsa,evet hakikaten gerçek dostluk gibi herkes tutyor birbirini ama suozdekin de dediği gibi hiç uğramayan ya da hamişlik haberi olursa uğrayanla olan iletişim daha farklı oluyo..(Yeni aramıza katılıpp da hamiş kalanlara değil tabi lafımız)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts...........................10 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
lapaci...........................29 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…