öle tabi sositososito ama yinede kıyamam ona çok yardımcı oluyo bana sırf moral olsun die neler yapıo canım yaa
bazen deli ediyorlar ama dediğin gibi bi yandanda kıyamıyorlar bize :)) Allah onları başımızdan eksik etmesin canımm:Saruboceq:
aminn :Saruboceq: . millet gitti galiba benim hala işlerim bitmedi yaaa :1no2:
evet angell sen ve ben kaldık :) şimdi ben de gidiyorum siz kaçta çıkıyosunuz işten
normalde çıkmam lazım 6 da bitiyoda bu doktor işleri yüzünden işlerimi hep aksattım onları yetiştirim diyorum
hımm anladım canım sana kolay gelsin o zaman.. bende çıkayim yavaştan sonra görüşürüz canım öptümm iyi akşamlar opuyorumnanaktan
kızlar hepinize iyi akşamlar...görüşmek üzere hoşçakalınn opuyorumnanaktan
iyi akşamlarrr opuyorumnanaktan
theÜfts'cim iyi akşamalr diliyorum sana :)
Pinkaya bir regl oldun kayboldun gittin yaa,var mı öyle kırmızı kartı yeyince kaçmak...Onur ve gururunla bir dahaki maçlara bakacaksın.
Kızlar sonunda doktora gittim..Çatpat ingilizce bilen doktora vücut dili kullanarak anlattım herşeyi.Sadece 1 gün pıhtılı kanamam oldugunu söyledim.Karından ultrasonla baktı.Hiçbirşey göremedi.4+2 haftalık iken karından bakılanda görülüyormu bligisi olan varmı? Kan testi yapalım anlaşılır dedi.Yarın çıkacak sonuç.Benim için garip bir deneyim oldu.Şırınganın şekli bile degişikti:)
tatlım ya benide listeye yazarmısın belki ugurlu gelir olurum ama tarih yok onun yerine meçhul yazsak valla bak opuyorumnanaktan
hamişmisin aaa ben kaçırdım sanırım orayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?