Kızlar sonunda doktora gittim..Çatpat ingilizce bilen doktora vücut dili kullanarak anlattım herşeyi.Sadece 1 gün pıhtılı kanamam oldugunu söyledim.Karından ultrasonla baktı.Hiçbirşey göremedi.4+2 haftalık iken karından bakılanda görülüyormu bligisi olan varmı? Kan testi yapalım anlaşılır dedi.Yarın çıkacak sonuç.Benim için garip bir deneyim oldu.Şırınganın şekli bile degişikti:)
smartcım yarın doktora gidecem hormon testi yaptımaya . işaalah bşr sorun yoktur. bakalım bütün testleri yaptırayım bakalım.bari içim rahatlar dimi.
aiyyyyyyyyyy.. galba memelerim kökünden ayrılıp düşecek... çok acıyolar... smartım bence sen bi liste yap fatoş ve benim için.. kara liset de adınada... :1ninca:
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm, nasılsınız? hihoyyyt
selam kızlar.... hamıle arkadaslar olmussositososito allah ahyırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın arkadaslar. smart sen ne kadardır beklıyosun bebegini?
ya kızlar her akşam geçmişi bir okuyum bakalım kızlar bugün neler yazmış ondan sonra katılayım sohbete diyorum, bir bakıyorum ki kimse kalmamış akannehir
Canım yazdım sana ama okumadın herhalde.Günlerimiz aynı bu ay.Başladın mı çalışmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?