Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aslında regle kadar çalışmak en mantıklısı hani geç döllenme falan oluyor o yüzden. riske atmamak lazım....naçizane... :))

canım bu cın takvımı var ya ıkı hamıllıgımded tutmadı bnım..bennce ona gore degılde yumurtlama gunu oncesı olana agırlık ver.......onlar bana daha mantıklı gldı..ınsallah allah gonlumuze gore verır..bnd kız ıstıyorum ama once saglıklı olsun ...malum bı oglum var..

yok smart daha yenı bıttı kırmızıyı erken yedım bu ay ben ne yazıkki cok umutluydum gecen ay ama olmadı 31 ve 5 arası calısmalar hızlanıcak ınsallah yerimseniben tabı iş araya gırmezse kısmet bakalım

Evet tabi bana da o mantıklı geliyo aslında ama insan ikisini birden denk getirirsem kesin olur diyooo :roflol:

canım listede şimdi yokum ama sizden ayrılmıs degilimkiiii...............

ama kızlar çin takvimine göre yaşınızıda hesaplayacakmışsınız benim geçek yaşımla çin yaşım farklı mesla. belki o yüzden tutmamıştır olabilir mi acaba

hahay daha anca yumurtlayacamdaaa tutcakta ohooooo cok var...valla kocam gldıııı ymk ydıııkk cayını demledııımmm..sımdı ogluyla oyun oynuyor bnd hooopppp burayaaa

Hmmm!Yani diyorsun kiii,ilerleyen dakikalarda kaçacağım ,sonra belki gelirim hesabı :roflol:

ooooooooo aynı yumurtlama dönminde üçümüz birlikteyiz yani. sen, ben ve smart...

ama kızlar çin takvimine göre yaşınızıda hesaplayacakmışsınız benim geçek yaşımla çin yaşım farklı mesla. belki o yüzden tutmamıştır olabilir mi acaba

çin takvimine naslbakılıyot canm. bu konua bilgm yok nasıl bebeğin cinsiyet ögreniliyor mesela.

Nasıııı yanni!Bunu ilk kez duyuyorum;nasıl hesaplayacakmışız yaşımızı?
çinliler iki yaş günü birden mi kutluyo hazır pasta bulmuşken :lepi:

valla benim aklıma onlarda çalıştı mı acaba diye gelir gecenin bir vakti :roflol: :roflol: :roflol:

Bu çin takvimi;Ocak şubat diye gidiyo;buna bak canım.

Eklentiler

• $Resim1.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 27
kıslar google çin takvimine göre cinsiyet yazın çıkan sayfada üstten altıncıda var yaşımı nasıl hesaplarım diye oradan hesaplanıyor

kıslar google çin takvimine göre cinsiyet yazın çıkan sayfada üstten altıncıda var yaşımı nasıl hesaplarım diye oradan hesaplanıyor

E iyi de canım benim ekte gönderdiğim takvim açılıor söylediğin sayfada yaş hesaplama yokki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…