İnanıyor muyum bilmem ama beni de etkiliyooo....Bizim de takvime göre bu ay kız o yüzden sıkı çalışmak istiyorum aslında becerebilirsem laelaelaelaelae Şubatta erkekmiş çalışmalara ara veririz o sırada doktor kontrollerimizi tamamalrız dedim.Çünkü martta yine kız ve sonrasında eşim gdiyo...Yani iki ayım var benim:hulya:
Ya tabi öncelikle sağlıklı olsun ,vatana millete bizlere hayırlı olsun ; ama ben ve eşim de kız çocuk istiyoruz yaaaaaaaaaaaaaaa....
selam selam selam bugun ne kadar guzl nkadar mutlu bır gun...2 hamısımız olmus..tbrıklr kızlarrr allah saglıklı sıhhatlı kucagınıza allmayı nasıp etsın ınsallah...
Üçünc de yolda herhalde;nerdesin kıızzzz :))
canım bu cın takvımı var ya ıkı hamıllıgımded tutmadı bnım..bennce ona gore degılde yumurtlama gunu oncesı olana agırlık ver.......onlar bana daha mantıklı gldı..ınsallah allah gonlumuze gore verır..bnd kız ıstıyorum ama once saglıklı olsun ...malum bı oglum var..
Hep de olaağız!eğer öncesinde belli bir iletişim yakalanırsa,evet hakikaten gerçek dostluk gibi herkes tutyor birbirini ama suozdekin de dediği gibi hiç uğramayan ya da hamişlik haberi olursa uğrayanla olan iletişim daha farklı oluyo..(Yeni aramıza katılıpp da hamiş kalanlara değil tabi lafımız)
hahay daha anca yumurtlayacamdaaa tutcakta ohooooo cok var...valla kocam gldıııı ymk ydıııkk cayını demledııımmm..sımdı ogluyla oyun oynuyor bnd hooopppp burayaaa
yok smart daha yenı bıttı kırmızıyı erken yedım bu ay ben ne yazıkki cok umutluydum gecen ay ama olmadı 31 ve 5 arası calısmalar hızlanıcak ınsallah yerimseniben tabı iş araya gırmezse kısmet bakalım
ama kızlar çin takvimine göre yaşınızıda hesaplayacakmışsınız benim geçek yaşımla çin yaşım farklı mesla. belki o yüzden tutmamıştır olabilir mi acaba
ama kızlar çin takvimine göre yaşınızıda hesaplayacakmışsınız benim geçek yaşımla çin yaşım farklı mesla. belki o yüzden tutmamıştır olabilir mi acaba
kıslar google çin takvimine göre cinsiyet yazın çıkan sayfada üstten altıncıda var yaşımı nasıl hesaplarım diye oradan hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?