Tamam canım çinliler de senin 32ye girdiğini düşünüyooo :)
de mi önemli olan Türk yaşı :a015: zaten bu bizi büyükde gösteriyo sevmedim ben bu takvimi
Buldum buldum çin takvimine göre 30 yaşındayım yaa... :S
canım sen 17.10.1977 doğumlusun çine göre. buna göre bak bakalım asıl yaşın buymuş gibi...
canım senin martta kız olma şansın varmış bende o da yok((
oh oh kızlar maşallah ne çok yazmışsınız ya, iki saattir okuyorum ancak atlayarak bitirdim uykum geldi vallahi, öncelikle çok sevindim iki arkadaş hamileymiş allah tamamına erdirsin inşallah,
darısı da başımıza diyeyim
bir de şu çin takvimi ilgimi çekti ama açıp da bakacak halim bile yok, gözkapaklarım düşüyor artık bir zahmet bana da baksanız yazsanız ben sonra okusam sizi, doğum tarihim 8/7/1975 iyi geceler kızlar ben biraz kestireyim olur mu, ölüyorum uykusuzluktan...
O miladiye göre be canım;aaa sahi şimdi yeni yıl olacak ya ben 30dan 31 e mi geçeceğim yoksa 30a bakmaya devam mı edeceğim :S Bu çok garip bir takvim yaaa,evet hala 30 oalcaksam mart oluyo doğru ama 31 olacaksaaammmmmm ZOR BU İŞ ZOOORR!
otuz beşyaşındasın bu ay erkek....oh oh kızlar maşallah ne çok yazmışsınız ya, iki saattir okuyorum ancak atlayarak bitirdim uykum geldi vallahi, öncelikle çok sevindim iki arkadaş hamileymiş allah tamamına erdirsin inşallah,
darısı da başımıza diyeyim
bir de şu çin takvimi ilgimi çekti ama açıp da bakacak halim bile yok, gözkapaklarım düşüyor artık bir zahmet bana da baksanız yazsanız ben sonra okusam sizi, doğum tarihim 8/7/1975 iyi geceler kızlar ben biraz kestireyim olur mu, ölüyorum uykusuzluktan...
yeni yıla yaşın değişmiyo doğum gününe göre yaşın değişiyo canım yani yine 30a bakacaksın.
bence de zor hallaç pamuğu gibi karıştırmışlar işi valla bu amcalar
selam kızlarrrrrrrrrrrr:)) ben de bakıcam çin takvime ya yazdıklarınızı okuyodummmmmm çok merak ettim bakim bana ne çıkcak :)))
Olur mu....yeni yılda benim yaşım değişmiyo mu normalde;e değişiyooo zaten ocak doğumluyum;e haliyle çin takvimi bile olsa herhaşlde bunu dikkate alır yani;hoş seneleri atlaya atlaya yazmış bana ama akıl avr mantık var.
eskiden bu çin takvimine bir saygım avrdı ;sayende o da kalmadı :lepi:
bak da al boyunun ölçüsünü canımcım;valla biz aldık :a015:
selam canım hoşgeldin. sen de bak bakalım ne olcak halin :))))selam kızlarrrrrrrrrrrr:)) ben de bakıcam çin takvime ya yazdıklarınızı okuyodummmmmm çok merak ettim bakim bana ne çıkcak :)))
ocak doğumluysa değişir tabii. o zaman dört ay ara ver kıs için :roflol:
neyin ne olduğunu tam bilsek anlasak olurda yarım yamalak böyle oluyo işte delikafadulden
burdayım canım ne calısması..sn ddınya cocugu alt etme dıye..uyumuyoooooo..calısamıyoooommmm..bak dedim sizw çiçeğimin sesi kesildi kesin çalışmaya gitti;ama burdaymış gibi yapıyoooo :)
ya bulamadımki dizin dediiniz yaşı falan kendi yaşıma göre kız çıktı :)) diğeri nasılllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?