Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çiçeğim önceki sayfalarda tarif etmiştim oradan bir bak istersen çünkü linki gönderemiyorum ((

Eeee,siz çocuğu hafta sonu adam yerine koymayın;intikamını alacaktı elbet :))

aman yaaa bıd bnded var coookkkk kız arzusu allah nasıp eder ınsallah ama ınsan okuduklarına fena takıyor..hamıl kalmak ıcın gun hsaplamak baska bıde ustune kız cocuguna hamıle kalmak ıcın hsaplamaya ugrasırken..kafayı yedım galıba....ılıskı zamanını yumurtlama gunundn erkn bırakıyorum..sonrada tutmuyo.napacagımı sasırdım anlasılan...

Aaa sen zaten 26mışsın yaaa pardon :)) Bu takvimin hepimize garezi var :))

Kız olsun diye mi erken bırakıyorsun?ya ovulasyo testi al sen de;kesin çözüm değil ama faydası olur.Lh yükselir yükselmez pozitifi görmeden tam çalışma yapılırsa olur gibi geliyo bana.

smart sen ovulasyon testlerine yapmaya başladın mı benim bugün 6.günümdü gelen prospektüste 10 gün başlayın diyo ama yumurtlama günlerim 1-6 ocak arası anlamadım ben.. geç kalmıyor mu ozaman???

Kız olsun diye mi erken bırakıyorsun?ya ovulasyo testi al sen de;kesin çözüm değil ama faydası olur.Lh yükselir yükselmez pozitifi görmeden tam çalışma yapılırsa olur gibi geliyo bana.

ıst alamdımkı bır turlu bıdahakı aya artık..bu ay gectı zaman test glne kadar yumurtlarım...ama ben uc aydır 13. gun yumurtluyorum canım..

smart sen ovulasyon testlerine yapmaya başladın mı benim bugün 6.günümdü gelen prospektüste 10 gün başlayın diyo ama yumurtlama günlerim 1-6 ocak arası anlamadım ben.. geç kalmıyor mu ozaman???

kızlar fazladan çalışsanız olmuyor mu o kadarda yumurtlamaya takmayın yaa... aşk bebişi olsun melekler...

selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum hafif agriyor yani adet belirtim basladi ((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..

selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum hafif agriyor yani adet belirtim basladi ((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..

canım çıkmamış candan ümit kesilmez inşallah adet olmazsın umarım hamilelik belirtisidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…