Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smart sen ovulasyon testlerine yapmaya başladın mı benim bugün 6.günümdü gelen prospektüste 10 gün başlayın diyo ama yumurtlama günlerim 1-6 ocak arası anlamadım ben.. geç kalmıyor mu ozaman???

canım yok;benim de takvime göre 3aralık 6 ocak yazıyor ama bu sıra çoğu kişi bşr ay boyu gün aşırı ilişkiye girdiğini söyleyince ve bazısı da ovulasyon kiti denediği ay da dahil olamdığı ancak gün aşırı denediğinde hamile kadlığını söyleyince ben de testi konuşulanlardan çıkardıklarıma göre 2 gün öncesinde başlattım ne olur ne olmaz diye;gerçi negatif çıktı ama çalışmamı da yaptım :) bakarsın ayrın pozitif oluverir;e kız istiyorsam hazırlıklı olalıyım öncesinden değil mi

Sormayın kzılar!Çok sistematik çalışıyoruumm çoookk! a.s

selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum hafif agriyor yani adet belirtim basladi ((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..

canım şu belirtilerden vazgeçin artık lütfen..hiç belli olmaz herkesin bünyesi farklı..hamile olmak için illa bi belirti olması gerekmiyor ayrıca o belirtiler hamileliğin ileriki zamanlarında ortaya çıkıyor diğeri sadece psikolojik o yüzden bunlara takılıp ümidini kesme canım umarım hamilesindir :1hug:

canim ama bu gogus agrim her adetten once olur bu ayda olunca umudum kesildi morelim bozuldu...

ıst alamdımkı bır turlu bıdahakı aya artık..bu ay gectı zaman test glne kadar yumurtlarım...ama ben uc aydır 13. gun yumurtluyorum canım..

bak canım!Ben normalde 17-18inde yumurtluyorum ancak bugün aynı yumurtlama dönemindeki gibi uzanan temiz kokusuz bir sıvı geldi;ben de acaba kızların dediği gibi erken yumurtlama falan mı oluyo,siklusumdan bağımsız olarak dedim ve teste yarın başlayacaktım bugün başladım ve gördüm ki negatif.E,o halde akıntının günü de süreç içinde bazen öncesinde de o gün oalcağı gibi gelebiliyo.testi o yüzden seviyorum.Yuımurtanın çalaması nedir,hamile olmada nasıl Bhcg artıyorsa bunda da Lh artışıdır;e bu da tespi edilebiliyorsa neden kasayım kendimi.

Allah izin verir de herhangi bir sağlık problemimiz yoksa ya da olur da gün atlamazsak bu ay hamile kalmam lazım bu kadar istatistiğe göre :))

taaammmmaaaaammmmm. kızlar hepinize iyi ve bol bebişli geceleeeeeeeeeeeeeeeer.....yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzz.... a.s.

canim ama bu gogus agrim her adetten once olur bu ayda olunca umudum kesildi morelim bozuldu...

canım zaten adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyormuş..her ay regl öncesi şeyleri yaşıyomuşsun reglinde gelmeyince bi bakıyosun hamilesin:)) tabi kimilerinde bulantı,kasıkta batma falan oluyormuş ama ben onların tamamen psikolojik olduğuna inanıyorum..benimde günüme çok az var aynı sancıları ben de yaşıyorum her ay olduğu gibi göğüslerim ağrıyor kasıklarım çekiliyor ama hiç belli olmuyor işte bu işler:)) gerçi bundan bir ay öncesine kadar bende öyleydim gerçekten belirti arıyordum birşey omayıncada yine adet olucam diyodum..ama sonradan bunların psikolojik olduğuna inandım ve vazgeçtim belirtiden falan o yüzden böyle diyorum :)) yoksa ben de senin gibiydim canım..yani hiç belli olmaz hemen moralini bozma :1hug:

sımdı snde bak canım..ben yumurta catlatma ıgnsıd yaptırmıstım ılıskı onerdı doktor onuda yapmıstım ama olmadı..sonra yın kndılıgındn olmustu..bn bırde sunu okudum yumurtanın etrafındakı reseptorler hrzaman spermlrı kabul etmıyormus...yumurta tabıkı hr ay catlıyo ama spermı kabul etmıyo sonuc olarak ıstdıgımız kadar takvımlere bakalım o ay tutmaz baska ay tutar..allah ne zaman nasıp ederse

Pembecim bi de sitatistiğe göre dedim ya hani kesin konuşmadım yanlış anlaşılmasın;her edbiri alıyorum anlamında hani :)

anliyorum canim seni....benim pek bilgim olmadigi icin arastiriyorum..ben saniyordumki hamile kalinca adet belirtileri asla gelmez onlar kesilir ama demekki olabiliyormus..rahatladim biraz tskler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…