Pembecim bi de sitatistiğe göre dedim yahani kesin konuşmadım yanlış anlaşılmasın;her edbiri alıyorum anlamında hani :)
sımdı snde bak canım..ben yumurta catlatma ıgnsıd yaptırmıstım ılıskı onerdı doktor onuda yapmıstım ama olmadı..sonra yın kndılıgındn olmustu..bn bırde sunu okudum yumurtanın etrafındakı reseptorler hrzaman spermlrı kabul etmıyormus...yumurta tabıkı hr ay catlıyo ama spermı kabul etmıyo sonuc olarak ıstdıgımız kadar takvımlere bakalım o ay tutmaz baska ay tutar..allah ne zaman nasıp ederse
anliyorum canim seni....benim pek bilgim olmadigi icin arastiriyorum..ben saniyordumki hamile kalinca adet belirtileri asla gelmez onlar kesilir ama demekki olabiliyormus..rahatladim biraz tskler opuyorumnanaktan
Canımcım 18 gün geötiğini düşünerek 10 Aralık yazdım canımcım.O zaman da regliniz gelmeden silmeyteyim demiştim ama hani görünce üzülüyorsun diye sildim seni de Angell'ı da!Yoksa istediğin an istediğin yere yazarım ben seni;ama şeref tribünü için çok çalışman lazımmm haaaa :)) :sm_cool:
Farklı zamanda farklı idrarlarla 4 tane test yaptım.Önce silikti.Günden güne koyulaştı.Doktora gitmek için Türkiyeye gelmeyi bekleyecektim ama 2gün önce 1günlük pıhtılı kanamam olunca gözümü karattım.Gittim doktora.Ama kafam karıştı internette 6 haftadan evvel karından bakılanla kese gözükmez diyor.Bakalım heralde yarın ögrenecegim..
aiyyyyyyyyyy.. galba memelerim kökünden ayrılıp düşecek... çok acıyolar... smartım bence sen bi liste yap fatoş ve benim için.. kara liset de adınada... :1ninca:
yok canım niye yanlış anlayalım tatlım. biliyoruz biz seni...
Güzel :) Hani öyle hayalci olamdığımı biliyorsun o halde!hatta fazla gerçekçiyimdir;o cümleleri de ondan kıurdum :) Hani gerçekler bu çalışmalrda saklıysa hepsini deniyorum oacaksa böule olur anlamında.
var mı adet belirtilerin senin. benim her ay 2-3 gün öne gelir adetim.? seninde öyle mi şeker?
şeref tribünü hahahaha:roflol: :roflol:
smart gerçekten en üstte olunca :kedi: sen en iyisi angel ve beni en alta dediği gibi kara listeye at :1ninca: çok şeymi istiyorum kafamçokkarıştı
ben de öyleydim canım hatta soruyordum herkese belirti arıyordum kendi kendime:)) yani hiç regl öncesini yaşamadan hamile olanlar da var ama hamilelikle adet belirtileri aynı..işallah hamilesindir canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :)) bizi haberdar et mutlaka :)
kaç yaşındasın tatlım sen ... bayaa olgun bi bayansın, ben hepinizden daha çocuksu bi ruha sahip hissettim bak şimdi kendimi. gerçekler korkutur çoğu zaman beni....
31 araliktan sonra adet bekliyorum canim cok az kaldi..size kesin haber vericem :))) tskler
Aaa lafa bak!kara listeymiş!Böyle denir mi yaaaaaaaaaaaaaaaaa................ Sen kendine inanacaksın ki bebğin de sana inanıp güvenip erken gelsin.
kaç yaşındasın tatlım sen ... bayaa olgun bi bayansın, ben hepinizden daha çocuksu bi ruha sahip hissettim bak şimdi kendimi. gerçekler korkutur çoğu zaman beni....
canım güzel haberlerle gel işallah :Saruboceq:
Evet canım uzun süre korunanlarda oluyormuş o;sprmi yabancı madde gibi algıayıp vücut savunmaya geçip atıyormuş spermi!Onu da biliyoooommmmmm :))
bakalım ya,ben hani o kadar ihitimal süşündük e,ben de hepsini dikkae alıyorum oalcaksa böyle oluyorsa olması lazım anlamıdna söyşedim yaaaaaaaaa mafoldumben Öyle olcam gibi deği;yanlış anlaşıldım ben! :uhm:
ahh beee tatlı the secret mi okumadım kaydirigubbakcemile3 evrene pozitif enerjimi göndermedim kaydirigubbakcemile3 neler yaptım neler fakirin ekmegi umut ya tek o var zaten içimizde
Yok gülüm ben bi kaç güne kalmaz 29 oalcağım;yaşım çok değil;ancak yıllarca tek başıma yaşadım,tek başıma ayakta durdum ben.Bu insanın zihin yapşını biraz erken olgunlaştırıyor ,hayata biraz daha sağlam basmanı sağlıyor;çünkü aksi durumda başına neler geleceğin daha önceden tecrübe etmiş olduğundan tekrarlamamak için beyin kendini programlıyor.
Öyle bişey işte benimki!
canım güzel haberlerle gel işallah :Saruboceq:
oyl canım ya bnde aynı durumdayımmm ..ama boyl yaparak zaten yuzd 25 olan ıhtımalımızı 12.5 lara dusuruyoruz...ben grcktn kafayı ydım galıba..arastırmaktan kafayı yıcm bı gun ama ..hrkse hrks soruyorum...sık ılıskı yumurtlamadan onc hamıl kalanlar gnld kız tk ılıskı erkk dıyolar...allah hrksın gonlun gor vrsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?