Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Evet canım uzun süre korunanlarda oluyormuş o;sprmi yabancı madde gibi algıayıp vücut savunmaya geçip atıyormuş spermi!Onu da biliyoooommmmmm :))

bakalım ya,ben hani o kadar ihitimal süşündük e,ben de hepsini dikkae alıyorum oalcaksa böyle oluyorsa olması lazım anlamıdna söyşedim yaaaaaaaaa mafoldumben Öyle olcam gibi deği;yanlış anlaşıldım ben! :uhm:

anliyorum canim seni....benim pek bilgim olmadigi icin arastiriyorum..ben saniyordumki hamile kalinca adet belirtileri asla gelmez onlar kesilir ama demekki olabiliyormus..rahatladim biraz tskler opuyorumnanaktan

ben de öyleydim canım hatta soruyordum herkese belirti arıyordum kendi kendime:)) yani hiç regl öncesini yaşamadan hamile olanlar da var ama hamilelikle adet belirtileri aynı..işallah hamilesindir canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :)) bizi haberdar et mutlaka :)

şeref tribünü hahahaha:roflol: :roflol:

hadi canım hayırlısı olsunnn :Saruboceq:

aiyyyyyyyyyy.. galba memelerim kökünden ayrılıp düşecek... çok acıyolar... smartım bence sen bi liste yap fatoş ve benim için.. kara liset de adınada... :1ninca:

smart gerçekten en üstte olunca :kedi: sen en iyisi angel ve beni en alta dediği gibi kara listeye at :1ninca: çok şeymi istiyorum kafamçokkarıştı

yok canım niye yanlış anlayalım tatlım. biliyoruz biz seni...

Güzel :) Hani öyle hayalci olamdığımı biliyorsun o halde!hatta fazla gerçekçiyimdir;o cümleleri de ondan kıurdum :) Hani gerçekler bu çalışmalrda saklıysa hepsini deniyorum oacaksa böule olur anlamında.

kaç yaşındasın tatlım sen ... bayaa olgun bi bayansın, ben hepinizden daha çocuksu bi ruha sahip hissettim bak şimdi kendimi. gerçekler korkutur çoğu zaman beni....

var mı adet belirtilerin senin. benim her ay 2-3 gün öne gelir adetim.? seninde öyle mi şeker?

adet belirtilerim var canım göğüslerim patlayacak gibi kasıklarımda ağrıyor bakalım artık hayırlısı :)) benim de öne atar canım aynı senin gibi bu ay ama öne atmış hali 2 ocak :))

şeref tribünü hahahaha:roflol: :roflol:

smart gerçekten en üstte olunca :kedi: sen en iyisi angel ve beni en alta dediği gibi kara listeye at :1ninca: çok şeymi istiyorum kafamçokkarıştı

Aaa lafa bak!kara listeymiş!Böyle denir mi yaaaaaaaaaaaaaaaaa................ Sen kendine inanacaksın ki bebğin de sana inanıp güvenip erken gelsin.

31 araliktan sonra adet bekliyorum canim cok az kaldi..size kesin haber vericem :))) tskler

kaç yaşındasın tatlım sen ... bayaa olgun bi bayansın, ben hepinizden daha çocuksu bi ruha sahip hissettim bak şimdi kendimi. gerçekler korkutur çoğu zaman beni....

Yok gülüm ben bi kaç güne kalmaz 29 oalcağım;yaşım çok değil;ancak yıllarca tek başıma yaşadım,tek başıma ayakta durdum ben.Bu insanın zihin yapşını biraz erken olgunlaştırıyor ,hayata biraz daha sağlam basmanı sağlıyor;çünkü aksi durumda başına neler geleceğin daha önceden tecrübe etmiş olduğundan tekrarlamamak için beyin kendini programlıyor.

Öyle bişey işte benimki!

Aaa lafa bak!kara listeymiş!Böyle denir mi yaaaaaaaaaaaaaaaaa................ Sen kendine inanacaksın ki bebğin de sana inanıp güvenip erken gelsin.

ahh beee tatlı the secret mi okumadım kaydirigubbakcemile3 evrene pozitif enerjimi göndermedim kaydirigubbakcemile3 neler yaptım neler fakirin ekmegi umut ya tek o var zaten içimizde

Artı;çocuk kalmak en güzeli biliyormusun!Keşke hep çocuk kalabilseydim;o kadar erken büyüdüm ki hiç yaşımı yaşayamadım ben.
Belki de o yüzden sempatik geliyorsun bana;içimdeki gizli çocuğu çıkarıyorum sen konuşurken.

oyl canım ya bnde aynı durumdayımmm ..ama boyl yaparak zaten yuzd 25 olan ıhtımalımızı 12.5 lara dusuruyoruz...ben grcktn kafayı ydım galıba..arastırmaktan kafayı yıcm bı gun ama ..hrkse hrks soruyorum...sık ılıskı yumurtlamadan onc hamıl kalanlar gnld kız tk ılıskı erkk dıyolar...allah hrksın gonlun gor vrsın

ahh beee tatlı the secret mi okumadım kaydirigubbakcemile3 evrene pozitif enerjimi göndermedim kaydirigubbakcemile3 neler yaptım neler fakirin ekmegi umut ya tek o var zaten içimizde

Demekki hala yeterli değil okudukların ya da yaptıkların.

Hani,fakirin bir dilim ekmeğini paylaşması zenginin servetini dağıtmasından daha sevapmış ya,demek ki bişeyler eksik kalmış bizde 'ne olduğu bilinmeyen ama ekisk olan' diğerlerine göre.O da tamamlanınca olacak .Buna inan.Ben kendi adıma eminim bundan.

doğru söylüyorsun, bende 80 doğumluyum işte... ama hiç tek başıma kalmadım bu yaşıma kadar. ister istemez olgulaşıyorsun zaten hayatla mücadele ederken...

kızlar eşim benim dalmaya falan pek meraklıdır da...nefes alma tekniklerini öğretiyordu bugün bana. artık yoga yapıcaz her akşam ...süper bişiiii!

Hayatımda hiç gün aşırı ilişkiye girmedim ,girmeyi de düşünmedim,çok da saçma geliyo;ama b ay elimden geldiğince deneyeceğim.
ya önce hayırlı sağlıklı evlat tabi ama hem öyle olsun hem de kız olsun istyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…