Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla size bişe diyimmi kızlar
benim şuan pek umrumda değil yani sorun yapmıyorum kendime
çalışmalara devam ama strese hyır

kız kocanamı hazırlanıyon boşver be zaten bozulcak:roflol:

ya benim bel ağrılarım geçmiyo bi türlü.adet bitiminden 4-5gün sonra başladı şimdi 1 hafta var.ve belimde gezen bi ağrım var.akşamları midem bulanıyo.bana bişeyler oluyo

sadece sizle muhabbet etmekhoşuma gidiyo sabah olması için sabırsızlanıyorum
buraya gelince gidiyo kafamdaki takıntılar felan
hayırlısı allahtan güler yüzümüze bigün elbet:Saruboceq:

vakit nasıl geçiyo anlamıyorum bende, yemek yapmaya üşeniyorum şurdan kalkıp... :içelim:

Bel agrısı ıÇın belırtı dıyolar ama senın adetıne ne kadar var ben adet gecıkmesı olmadan belırtı arama taraftarı degılım aylarca ole yaptım ınsan kendını yıpratıyo bence bıraz rahat ol ve bekle ...bız alıstık beklemeye...

önümüzde uzun bir çalışma dönemi olabilir daha... Ben tedbirli davranayımda, adam kaçmasın sonra...zemuszemus:teytey:

erkek olmak varmıs dunyada saclarına bır jole tamam gayet guzel ve bakımlı olabılıyolar ya kadınlar saatlerce kuaforde canları cıkıyo...zorzor ...kadın olmak zor.

öyle valla canım,hıı buarada istanbuldaki kızlar buluşucaktı neoldu o iş? :))

ya ben şimdi herkesi çok merak ediyorum, bi görsellik olmayınca ve bu kadar şey paylaşınca...

bi akşam yarımşar saatliğine herkes kendi fotosunu koysa ya topiğe. görsek birbirimizi...
smart kabul etmez bunu asla tahmin edebiliyorum ama çok istiyorum ben herkesi görmeyi....:1no2::1no2:

vakit nasıl geçiyo anlamıyorum bende, yemek yapmaya üşeniyorum şurdan kalkıp... :içelim:

boşver yemeği adamın zaten yemeği görmezki gözü
benimkide bazen yemekten sonra tatlı varmı diyo
acayip tatlı seviyo yapmay çalışıyorum arada olmayınca yanağımı uzatıyorum :kedi:

bu arada foto nasıl koyuluyor tarıf edebılırmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…