kızlar ben çıkıyorum hayırlı günler
son adet tarihinden itibaren sayarsak 6 haftalık hamilesin:)
hayırlı günler canım hadi bakalım inşallah gelen giden olmazda bebişin gelir hayırlı haberlerini pekliyoruz canım
oluuur:))
gönderiyorummmmmm:içelim:
cnm son adetle uymuyo ama 6 haftalık değerleri daha fazla olması lazım deilmi bnm 345 ti p.tesi kaça denk geliyoki??
selam kızlar, herkes toplanmış bakıyorum, hamişimiz bile var...
hayırlı günler kızlar maşallah çok hızlısınız her geçen gün sayfa sayısı arıyo muhabbet koyu anlaşılan bugün benim regl günüm ama gelen giden yok henüz sadece tek taraflı batma şeklinde sızı var bilmiyorum ne olacak Allah bilir beklemedeyim sizler ne durumdasınz yerimseniben
teşekkür ederim canım Allah herkesin gönlünde yatanı hayırlı eylsein yada kalplerimize hayırlı olanı istemeyi ilham etsin hepinizi öpüyorum hayırlı günler opuyorumnanaktan
ARKADAŞLAR MERHABA..BELENEY DUALARIMIZ SENİNLE İNSALLAH BU AY ŞEREF TABLOSU KABARIR...:hooray:
ya ben geçen perşembe evde idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı ama son adetim 16 kasım sonra şüphelendim kan testi yaptırdım perşembe 46 çıktı dr. var ama geç döllenme olabilir dedi çünkü haftalık hesabı tutmuyo p.tesi tekrar yaptırdım 345 çıktı şuandada göğüslerim acaip sızlıyo ve uykuum vaaar. :))
inş canım ne güzel ya birbirini tanımayan insanlar hiç tanimadıkları insanlara dua ediyolar çok güzel bişiey bu opuyorumnanaktan
cnm son adetle uymuyo ama 6 haftalık değerleri daha fazla olması lazım deilmi bnm 345 ti p.tesi kaça denk geliyoki??
merhaba hoşgeldin... a.s.
HOŞBULDUK YARIM SAATTİR ESKİ YAZILANLARI OKUYORUM..YA NE GUZEL BIRBIRINI TANIMAYAN INSANLAR BI RARADA VE GUN GECTIKCEDE YAZILANLARIN SAMIMIYET DERECESI ARTIYO...ASLINDA COK GUZEL BIR TERAPI BU EN AZINDAN BENIM ICIN...IYI KI VARSINIZ KIZLAAAAAR:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?