Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cnm son adetle uymuyo ama 6 haftalık değerleri daha fazla olması lazım deilmi bnm 345 ti p.tesi kaça denk geliyoki??

valla canım onu hiç bilemiyorum kaça denk geliyor..ama fazla nasıl olucakki canım sat 16 kasım ordan sayarsak 6 hafta oluyorr

ARKADAŞLAR MERHABA..BELENEY DUALARIMIZ SENİNLE İNSALLAH BU AY ŞEREF TABLOSU KABARIR...:hooray:

canım benim öncelikle tebrikler allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin canım. bende hamileyim şu anda 5+6 günlük hamileyim son adet tarihim bende 19 kasım ben hamile oluğumu adetim 1 gün gecikten sonra idrar testiyle öğrendim ve 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 418.04 çıktı değerim o zaman 4 haftalıktı doktorum 2 hafta sonra gel keseyi görürüz demişti 2 ocakta gideceğim inşallah o zaman 6 haftalık olacağız.

inş canım ne güzel ya birbirini tanımayan insanlar hiç tanimadıkları insanlara dua ediyolar çok güzel bişiey bu opuyorumnanaktan

tabiki canım sonuçta hepimizin dileği ortak o yüzden dualarımızda hepimiz için yakın zamanda hepimiz anne adayı listesine ekleniriz inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba hoşgeldin... a.s.

HOŞBULDUK YARIM SAATTİR ESKİ YAZILANLARI OKUYORUM..YA NE GUZEL BIRBIRINI TANIMAYAN INSANLAR BI RARADA VE GUN GECTIKCEDE YAZILANLARIN SAMIMIYET DERECESI ARTIYO...ASLINDA COK GUZEL BIR TERAPI BU EN AZINDAN BENIM ICIN...IYI KI VARSINIZ KIZLAAAAAR:kedi:

asıl sohbet geceleri canım. 23-24 ten sonra bekleriz. :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…