Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
asıl sohbet geceleri canım. 23-24 ten sonra bekleriz. :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben arada gırıyorum da ama sureklı takıp edıyorum genelde smartla denk gelıyorum...ınsallah ...ınan sımdı okuldan geldım kıyafetler cıkarmadan serıldım koltuga...ama aksam da gırcem ...

ben arada gırıyorum da ama sureklı takıp edıyorum genelde smartla denk gelıyorum...ınsallah ...ınan sımdı okuldan geldım kıyafetler cıkarmadan serıldım koltuga...ama aksam da gırcem ...

vallaha nedendir bilmem ama geceleri herkes daha bi rahat oluyor, geyiğin dibine vuruluyor...
bizde kafayı dağıtıyoruz gerçekten, uykumuz gelene kadar oturuyoruz. her akşam ayrı bi konu!

vallaha nedendir bilmem ama geceleri herkes daha bi rahat oluyor, geyiğin dibine vuruluyor...
bizde kafayı dağıtıyoruz gerçekten, uykumuz gelene kadar oturuyoruz. her akşam ayrı bi konu!

BAK ŞİMDİ İMRENDİRDİN BENİ YAPRAK DOKUMUNDEN SONRA BURDAYIM O ZAMAN vereliniortak

burdakilerin hepsi öyle çok güzel insanlar her derdini paylaşabilirsin valla acayip rahatlıyo insan..sıkıntın felan kalmıyo unutuyosun herşeyi..aramıza hoşgeldin tekrar... opuyorumnanaktan

Bır de bu topıĞı neden sevıyorum bılıyor musun ..bazı topıklerde cok takıntılı ınsanlar var afedersın osursa hamılemıyım acaba dıyolar delı oluyorum...yavas yavas okudukca ınsan acaba bende mı dıyo...ama burası farklı ya

burdakilerin hepsi öyle çok güzel insanlar her derdini paylaşabilirsin valla acayip rahatlıyo insan..sıkıntın felan kalmıyo unutuyosun herşeyi..aramıza hoşgeldin tekrar... Opuyorumnanaktan

tesekkur aslında ben yenı sayılmam..ama cok gıremıyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…