- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
sende yemeklerinim yapıp geldin az önce yoktun
kızlar nasıl geçti gününüz yarın için özel planlar varmı?
yok canım yemeğimi sabah yaptım ben :)) sofra kuruyodum çayı demledim bide :)
afiyet olsun canım acaba ben şöyle en kolayından ne yapsam eve gidince
smart canım hoşgeldinnn bugün yoğundu heralde hiç giremedin
çorba makarnakaydirigubbakcemile3
Kızlar!benim dün şeffaf uzanan akıntım oldu ben de ovulasyon testine başlayayım dedim ama test negatif çıktı;bugün de oldu yine aynından.Az sonra bir daha yapacağımm testi ama normalde 4-5 gün daha sonra olması lazımdı;hep öyle olur benim çünkü....Gerçi testte pozitifi göstermedi;bakalım ne olacak !!!
hemen bi bulgur pilavı yap yanına da patates kızart bir de ayran ohh süper :))
benim hiç keyfim yok vallahi çok sancım var kırmızılar geliyor heralde :1no2: biz de annemlere gdicez yarın :)
Kızlar!benim dün şeffaf uzanan akıntım oldu ben de ovulasyon testine başlayayım dedim ama test negatif çıktı;bugün de oldu yine aynından.Az sonra bir daha yapacağımm testi ama normalde 4-5 gün daha sonra olması lazımdı;hep öyle olur benim çünkü....Gerçi testte pozitifi göstermedi;bakalım ne olacak !!!
Sabahtan beri koşturuyorum zanım yaa..Eve girer girmez bilgisayarı açtım. Birazdan da arkadaşıma doğru geçmem gerekiyor;bu akşam yaprak dökümünü hep birlikte izleyemeyebiliriz laelaelaelaelae
kızlar nasıl geçti gününüz yarın için özel planlar varmı?
kız o baya zaman alır ben şimdi eve girerim arkamdan kocişim gelir
heralde yumurtaya talip olcaz bugün
:)) o zaman yumurta haşla bugünde kahvaltı tarzı yiyin en kolayı o yerimseniben
Çıkmamış canda umut vardıııııırrrr!Pozitif düşün ki pozitif olsun.E,peki kırmızı kartı yemezsen testi ne ünü yapacaksın canımcım?
Bak ola ki annenlerdeyken falan kırmızılar gelirse sakın üzülme olurmu...Hani iletişime falan geçemezsek diye söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?