ya ben şimdi herkesi çok merak ediyorum, bi görsellik olmayınca ve bu kadar şey paylaşınca... akşam yarımşar saatliğine herkes kendi fotosunu koysa ya topiğe. görsek birbirimizi...
smart kabul etmez bunu asla tahmin edebiliyorum ama çok istiyorum ben herkesi görmeyi....:1no2::1no2:
kızlar bugün soğan kürüne başladım..bebişim gelsin diye denemedik yol kalmadı..bir de bunu deneyelim bakalım..hayırlısıyla inşallah gelir bebeğim..
kıl kurdun varsa muhtemelen zayıfsındır da;artı hiç sağlıklı bir durum değil;mutlaka doktora gitmelin bu konuda diye düşünüyorum.kıslarr yaa bir sor daha sorsam kızmasınız dimi yaa çok afedersiniz ama açık açık anlatim çünkü tıbda adı ne bilmiyorum. canlarım bende kıl kurdu var çok afedersiniz bazen dışkımda görüyorum hiç doktora gitmedim n bunun la ilğili ama şimdi diyorum acaba bu hamile kalmayı engeller mi süreki olmuyo zaten bezen oluyo ve bazen kaşıntı yapıyo çok takmamışdım ama aklıma geldi netten araştırdım bişey bulamadım bilğisi olan varmı acaba .
Canım çok da umutlanma ama bazılaeınınki geç düşüyor idrara sen de biliyorsundur.Hayırlısı olsun.slm kizlar adetim3gün gecikti test yaptim negatif sizce erkenmi oldu idrar testi akintimda cvar.zaten korunurken hamilelikten süphe ettim demekki yok.aama niye edetim olmuyoryaaaaaa
canım nasılsınnnnnnnn. bu arada ben bugün doktordaydım. hormon testi yaptırıypyum cuma günü. bakalım sonuclar işallah iyidir.
aa smartım bu tablodaki orana göre bu kadro her ay bu hadar hamile çıkartırsa 5.5 ay sonra bebişsiz kimse kalmayacak... hihoyyyt
ay canım takma diycem ama mümkün değil biliyorum ne olcaksın sn böyle anlama veremiyorum inan
Kıslarrr.Doktordan haber geldi.Düşmüş bebişAma şuan içerdede bişey kalmış gibi gözükmüyormuş.Kendimi böle avutuyorum en azından kürtaj olmama gerek kalmıycak inşallah..10gün sonra İstanbula dönünce tekrar gidicem..
:)) :)) Ya şurda rahat rahat konuşuyoruz;ya bi tanıyan çıkarsalmaz: delikafadulden
Canım soğan kürü ilk ay regl düzenini bozuyor bilgin olsun;Ama tabi kanalların temizlenmesi aısından iyi bişey.
kıl kurdun varsa muhtemelen zayıfsındır da;artı hiç sağlıklı bir durum değil;mutlaka doktora gitmelin bu konuda diye düşünüyorum.
Canım çok da umutlanma ama bazılaeınınki geç düşüyor idrara sen de biliyorsundur.Hayırlısı olsun.
Sonuçlarını mutlaka paylaş olurmu ;inşallah temiz çıakr herşey...
O zaman bu istatistiği geçerli kılabilmek için listeye yeni gelen arkadaşları eklememek lazım :)) Sonradan gelip geçiyorlar bizi sırnaşık şey
evde netim yok böyle giderse alcam hemen
bilmiorum bişi oldu bana 20 küsur yıldır 1 saat şaşmayan adetim 9 gündür gelmio... mafoldumben
testte bebişte çıkmadı... mafoldumben
deliricem... mafoldumben
geçen cuma yaptırdım kan testini... cumartesi gidicem doktora bakalım ne dicek... iğnede kalkmış ilaç içip gene beklicem gelmesni yani... mafoldumben:Saruboceq:
:)) Al al al al..... :)
ya bana sadece 2 seçenek gelio:
ya cidden psikolojik olarak bozdum dengemi...
yada yumurtalığımın rahime gidişi geç oldu ve testte çıkmadı...
kuzular ben çıkıorum öptüm hepinizi gece görüşürüz... opuyorumnanaktan
kuzular ben çıkıorum öptüm hepinizi gece görüşürüz... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?