Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:)) :)) Ya şurda rahat rahat konuşuyoruz;ya bi tanıyan çıkarsa lmaz: delikafadulden
kızlar bugün soğan kürüne başladım..bebişim gelsin diye denemedik yol kalmadı..bir de bunu deneyelim bakalım..hayırlısıyla inşallah gelir bebeğim..

Canım soğan kürü ilk ay regl düzenini bozuyor bilgin olsun;Ama tabi kanalların temizlenmesi aısından iyi bişey.

kıl kurdun varsa muhtemelen zayıfsındır da;artı hiç sağlıklı bir durum değil;mutlaka doktora gitmelin bu konuda diye düşünüyorum.

slm kizlar adetim3gün gecikti test yaptim negatif sizce erkenmi oldu idrar testi akintimda cvar.zaten korunurken hamilelikten süphe ettim demekki yok.aama niye edetim olmuyoryaaaaaa
Canım çok da umutlanma ama bazılaeınınki geç düşüyor idrara sen de biliyorsundur.Hayırlısı olsun.

canım nasılsınnnnnnnn. bu arada ben bugün doktordaydım. hormon testi yaptırıypyum cuma günü. bakalım sonuclar işallah iyidir.

Sonuçlarını mutlaka paylaş olurmu ;inşallah temiz çıakr herşey...
aa smartım bu tablodaki orana göre bu kadro her ay bu hadar hamile çıkartırsa 5.5 ay sonra bebişsiz kimse kalmayacak... hihoyyyt

O zaman bu istatistiği geçerli kılabilmek için listeye yeni gelen arkadaşları eklememek lazım :)) Sonradan gelip geçiyorlar bizi sırnaşık şey

evdekiler yemek yapmaya gitti anlaşılan menüde ne var kızlar bu akşam size geleyim
kocacığıma yemek yapamıycam bugüncokacimcoook

ay canım takma diycem ama mümkün değil biliyorum ne olcaksın sn böyle anlama veremiyorum inan

bilmiorum bişi oldu bana 20 küsur yıldır 1 saat şaşmayan adetim 9 gündür gelmio... mafoldumben
testte bebişte çıkmadı... mafoldumben
deliricem... mafoldumben
geçen cuma yaptırdım kan testini... cumartesi gidicem doktora bakalım ne dicek... iğnede kalkmış ilaç içip gene beklicem gelmesni yani... mafoldumben:Saruboceq:

Canım geçmiş olsun;evet bir açıdan da iyi olmuş yoksa orda kürtaj olmak zorunda kalacaktın.

hahahah beni tanıyan valla nickimdende tanır heryerde bunu kullnıyorum deli ibi:roflol:

haklısın sinir bozucu bişe bende ilk defa görüyorum böyle bişe daha fazla bilgi lazım aslında bize herşey geliyo insanın aklına böyle durumlarda

ya bana sadece 2 seçenek gelio:

ya cidden psikolojik olarak bozdum dengemi...

yada yumurtalığımın rahime gidişi geç oldu ve testte çıkmadı...

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts...........................10 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
lapaci...........................29 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................30 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

:)) Al al al al..... :)

sabahtan akşama kadar bilgisayarın başında olunca pek gerek duymuyordum bide eşim kendi bilgisayarını getiriyordu onuda getirme dedim yoksa iki lafın belini kıramıyoz. zaten kurtlar vadisi yetiyo
şimdi söylersem bu seferde kesin o aynı lafları der banakaydirigubbakcemile3

Herkese teşekkürler..Gerçekten Allah herşeyin hayırlısını versin.Artık ben buna tamamen inanır oldum.Herşeyin bir zamanı var.Ve bizimde bebişler o zamanı bekliyor.Oyüzden kimse canını sıkmasın bebiş yok diye.Nasılsa gelecekler naz yapıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…