canım sen daha ne bekliyorsun ya başlasana çalışmalara hani test mest yoktu kuralda kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka gibi tamda yumurtlama günlerimin olduğu şu günlerde
bizimki demesin bunumu yaptın en sonunda diye:roflol:
ya sen teste kaldısan ooo bize diyene bakın hele
ay canım benim nelerde düşünürmüş saol tamam üzülmem :1hug: adet gelmezse beklicem 4-5 gün falan :) ama geleceğini biliyorum özelliklede yarın olduğunu hissediyorum(
Aaaaa :) başlamadım demedim ki :) Harbi harbi başladık çalışmalara bu defa :)
Ama testte pozitifi görmedim daha!
Bu ay sözüm söz çalışacağım! :1hug: Doktora gideceğiz ya bir dahaki ay;hiç çalışmadan geldik demeyelim değilmi sırnaşık şey Ben nasıl öğrenciye kızıyorsam çalışmadı diye o da bze kızar sonra 'dalga mı geçiyorsunuz' diye :roflol:
ay canım benim nelerde düşünürmüş saol tamam üzülmem :1hug: adet gelmezse beklicem 4-5 gün falan :) ama geleceğini biliyorum özelliklede yarın olduğunu hissediyorum(
Çalıştım çalıştım :)) Negatifi gördüm ama aldığımız kararlar doğrultusunda hareket edip çalıştım :) Eşim bu akşam yok;ne olur ne olmaz dedim :)
ay açtın ağzını kız güzel düşünsene güzel olsun geleceği varsada geri döncek
Bu yıl başında KIRMIZI moda değiiilllllllllllllklava:
Bu yıl başında KIRMIZI moda değiiilllllllllllllklava:
:roflol: oo süper o zaman ben de test falan yapınca hala bekliyorsun sandım :)) hiç söylemiyorsunda :dilcikar:
tamam tamam sustumm :sinifsinif:
Ben şu testi bi yapıp geleyim :)
Ama hani bilimsel çalışıyorum ya ben bu ay;ondan paylaştım sizinle test negatif çıktı yumurta mı çatlıyoo,e çatlıyosa neden pozitif vermiyooo,e vermiyosa niye akıntı oluyoooo... :) Gibi ikilemleri kastettim ben naniknanik
ay kıyamam ağlama ama biliyorsun bak sende bebk olmasada adetin gecikir böyle sıkarsan kendiniopuyorumnanaktan
biliyorum canım biliyorum yok sıkmıyorum valla çok rahatım relax :)))) sancım var ya ondan keyfim yok dedim ağrıyor yani..canım benim saol opuyorumnanaktan ben gideyim artık canım eşim gelicek şimdiii akşam görüşürüzzzzzz öptümmmmmm
duramadıııııı
CADIARZU hımm öyle olsun bakalım o zaman senden bu ay güzel haberler bekliyoruzzzzzzz :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?