Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm arkadaşlar bende aranıza katıla bilirmiyim...
1hafta önce 11haftalık bebeğimi kaybettim ve zorunlu kürtaj oldum çok üzgünüm ve mutsuzum.

arkadaşım çok sağolasın ya vallahi sevindirdin beni çok zahmet verdim sana, ama haberler iyi değil o zaman benim bir oğlum var ama ya....

otuz beşyaşındasın bu ay erkek....
Haaa,bu arada sayfaları atlamadan oku yaaa :gitme:

herkesin bir derdi var belki merhem olabileceğin bir soru ya da sorun çıkar.
doğru söylüyorsun smart cım, ama akşam çok kötüydüm ve çok uykum vardı, sana da teşekkürler takvimimi hesaplamışsın eline sağlık canım ama dediğim gibi keşke kız demiş olsaydın ya....

niye kimse cevaplamadı ki sorumu

canım hoşgeldin aramıza, hamilelikte üstüne görmede günde en fazla üç dört damla kahve rengi lekeler oluyor, normal adet kanaması şeklinde değil ve iki üç gün gibi kısa bir süre sürüyor ay dönümlerinde canım.....

Selam arkadaşlar topiği tesadüfen fark ettim yeni çalışmaya başlayanlardanım benide eklerseniz sevinirim listeye:)

aramıza hoşgeldiniz arkadaşılar :))

1hafta önce 11haftalık bebeğimi kaybettim ve zorunlu kürtaj oldum çok üzgünüm ve mutsuzum.

canım sen de hoşgeldin..çok üzüldüm inanki..işallah Rabbim en yakın zamanda tekrar meleğine kavuşturur seni :Saruboceq: çok geçmiş olsun :teselli:

hoşgeldin canım... çok üzüldüm...
birbirimize teselli olucaz burada sakın üzülme... gelecek bebeklerimiz...:1hug:

arkadaşlar ben bi topicte bişey okudum... sizinle paylaşmak istedim... sizde bir okuyun bakem:

:1shok:

arkadaşlar ben bi topicte bişey okudum... sizinle paylaşmak istedim... sizde bir okuyun bakem:

:1shok:

canım ya çok ilginç gerçekten bence ctesi kan testi yaptır adetin baktın hala gelmiyor daha sonra bidaha yaptır baksana hiç belli olmuyor bu işler vallahi yaa hadi hayırlısıı sositososito

suozdek sağol canm hoşbulduk.

canım seni diğer topikten hatırlıyorum hamile olduğunu okuyunca çok sevinmiştim..bi oğlun var dimi canım Allah bağışlasın..üzülme diyoruz ama gerçekten zor bir durum Allah sabır versin canım..veren de Allah alanda elden birşey gelmiyor ( umarım en yakın zamanda meleğin tekrar gelir sana dualarımız seninle :Saruboceq::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…