slm arkadaşlar bende aranıza katıla bilirmiyim...
1hafta önce 11haftalık bebeğimi kaybettim ve zorunlu kürtaj oldum çok üzgünüm ve mutsuzum.
tama canım sen dinlen ben hasaplarım senin için...
çinli amcalarımıza göre sen 29.5.1975 doğumlusun. buna göre ocak ayında hamile kalırsan erkek bebğin olacak. senin yaşın hiç büyümemiş ama yaa bizi iki yaş birden büyüttü(
doğru söylüyorsun smart cım, ama akşam çok kötüydüm ve çok uykum vardı, sana da teşekkürler takvimimi hesaplamışsın eline sağlık canım ama dediğim gibi keşke kız demiş olsaydın ya....otuz beşyaşındasın bu ay erkek....
Haaa,bu arada sayfaları atlamadan oku yaaa :gitme:
herkesin bir derdi var belki merhem olabileceğin bir soru ya da sorun çıkar.
niye kimse cevaplamadı ki sorumu
1hafta önce 11haftalık bebeğimi kaybettim ve zorunlu kürtaj oldum çok üzgünüm ve mutsuzum.
allah sabır versın nedenı neydı pekı
gerçekten çok üzüldüm...Elden bişey gelmiyor malesef Allahım hayırlısını versin.çok geçmiş olsun.
Selam arkadaşlar topiği tesadüfen fark ettim yeni çalışmaya başlayanlardanım benide eklerseniz sevinirim listeye:)
merhaba arkadaşlar,gerçekten samimi sohbet ortamınız war bende katılmak istedim:)
gerçekten anne olmayı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim,ancak 1 yıldır henüz mutlu sona ulaşamadık.
bende pco var malesef3 aydır klomen tedavisi görüyorum.gerçekten zoooor bir süreç,hakkımızda hayırlısı olsun:teselli:
Bu yıl başında KIRMIZI moda değiiilllllllllllllklava:
evet kesinlikle bende giymeyeceğim...tüm yılım öle geçmesin:CüvCüv: böle olmak için tam 12 de karnıma bir yastık koyayım bari....
canım daha öncede yazdığım gibi son adet tarihim 02.11.2007 ben 09.12.2007 de kan testi yaptırdım olumsuz çıktı. Kan testi kesin sonucu verdiği için tamamen umudum kesilmişti. Bende bazen prolaktin hormonu yükseliyordu o yüzden adetlerim gecikebiliyordu .Ancak beklememe rağmen birtürlü adet görmeyince 20.12.2007 de tekrar bir umut idrar testi yaptım pozitif çıktı. yani yaklaşık adetimden 18 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur. Herşeyin hayırlısını istemek lazım...
iyi fikir evetttttt kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben bi topicte bişey okudum... sizinle paylaşmak istedim... sizde bir okuyun bakem:
:1shok:
belki slakça ama bence yapalım:)
hoşgeldin canım... çok üzüldüm...
birbirimize teselli olucaz burada sakın üzülme... gelecek bebeklerimiz...:1hug:
arkadaşlar ben bi topicte bişey okudum... sizinle paylaşmak istedim... sizde bir okuyun bakem:
:1shok:
suozdek sağol canm hoşbulduk.
tuba83 kullanıcısından alıntı
canım daha öncede yazdığım gibi son adet tarihim 02.11.2007 ben 09.12.2007 de kan testi yaptırdım olumsuz çıktı. Kan testi kesin sonucu verdiği için tamamen umudum kesilmişti. Bende bazen prolaktin hormonu yükseliyordu o yüzden adetlerim gecikebiliyordu .Ancak beklememe rağmen birtürlü adet görmeyince 20.12.2007 de tekrar bir umut idrar testi yaptım pozitif çıktı. yani yaklaşık adetimden 18 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur. Herşeyin hayırlısını istemek lazım...
elbette ki meleğim, kırmızıları görmeden hiç bir zaman umutsuz olmamak lazım, ama tabii usg de falan bir şey çıkmamışsa kist mist gibi, eğer görünen bir olumsuzluk yoksa tabii ki pozitif düşünmemiz lazım, hem allah umudunu kesen kullarını sevmezmiş, umudu bize bir imtihan olarak verirmiş yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?