Boşver kızı yaaaaaaaa,amannnnnn!!! ÇAlışmalr bugünlük mü bitti bu aylık mı sen ondan haber ver :)
Haaa bu arada biz de dün harbi harbi başladık çalışmaya :))
kızlar ben yatayım artık, yarın çok işim varrrr, uykumuda alayım gece sabaha kadar dansss!!!
canım misafirim geliyo ya yarın akşam e yarında mesai var mecbur bazı şeyleri bugünden ayarlıyorum :sinifsinif:
ne işi olucakkk, çalışıyo kadın:roflol:
çalışın çalışın, çalışmayan kalmasın...
smart bile başladı çalışmayaaa,hatun kararlı !!!:roflol:
ya ben bu aylık bıtırmek ıstıyorum canım...sabah sondu..malum bıde kız ıstegı varya onun ıcın erkn bıtırdık..bırkacgun molaaaaa..yoruldum beyaaa
Ne işi ya bu saatte :sm_confused: Bu saatte tek işin İŞ olabilir onun da saati geçti artık;mesai bitmiştir :1rolleyes:
ya ben bu aylık bıtırmek ıstıyorum canım...sabah sondu..malum bıde kız ıstegı varya onun ıcın erkn bıtırdık..bırkacgun molaaaaa..yoruldum beyaaa
kıs nolur nolmaz bırakma sen yinede çalışmayı....
aklım kalıyo burda gidemedim bi türlüüüü
çift mesai...
benim bi arkadaşımın kocası fazlaca istekli çalışmayaaa...her gece çalışmada aklı, kızda işi paraya döküyooo artık :)))))
valla eskilerin bi sözü vardı, tamda hatırlayamadım ama, evde kocana ... olacaksın diye bişeydi; tam anlamıyla çalışıyo ve parasını alıyooooooo bizimkide:roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aklım kalıyo burda gidemedim bi türlüüüü
Ben bu işi paraya döksem eşim de dahil kimsenin gücü yetmez bana :) O yüzden zevk için yapıyorum :roflol:
Ya şakası na bile olsa bundan kazanç sağlamak eşin bile olsa karşındaki çok kötü b
şey bence yaaaaaaa....
Hmmm!Ama canım benim sen her ihtimale karşı yarın da sabah bi çalışma yap!Çünkü çok sınırda bir gün bsenin için bugün bitirmek için.Tabi yine de sen bilirsin.... :)
maalesfki nasıl olsa çin takvimine göre mayısa kadar kızım olma ihtimali olmasada son güne kadar çalışacam valla :dance:
Gıcık oldum ben o takvimeDüne kadar severim halbuki :tomato:
mayısa kadar bekle nirt mi yaaaaaaaaa şaka gibi :çok üzgünüm:
sıkıştımda zor duruyorum yaaa...bu sefer gidiyorummm!!!
herkese bebişli yıllar kızlar yarın görüşemeyiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?