Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlaaarrr!ben artık aynen sizler gibi yatmaluyım;hadi hep brilikte gidip uyuyalım ama ayrı yataklarda bi zahmet şutarafagitti Bu azimle beni kocişiniz falan sanar saldırıısnız aman Allah göstermesin :roflol:
yarın uzuuuunnnn bir gün olacak;hepinizin eğer karşılaşamazsak yeni yılı kutlu olsun :)
Allah bol bebişli güzel muahbbetli bir yıl nasip etsin bizilere...

Offf öenem düştü bu yarın akşam ki repliğimdi pardon :sm_cool:

maalesef güzel haber yok bende =(( bugün 33. günüm hala adet olmadım ama 31. günü kan testi yaptırdım 0,1 çıktı :gitme:
adet olduğumda yeni tarihimi söylerim...

günaydın kızlar güzel haberlerle 2009un son gününü uğurlarız inşallah:)
Lapacı üzülme diyemicem tahmin edebiliyorum çünkü.
yeni yılda anne olabilme ümidi hepimiz için tesellimiz olsun canım...

Günaydın canlarııııııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan
1 saattir dünden beri yazdıklarınızı okuyorum, canım çktı beeee akannehir
Zehsel cim benim de iki aydır adetlerim lekelenmeyle başlıyo canım, bi de bişey duydum dün burda biri söyledi galiba, kahverengi lekelenmeyle adetin başlaması yumurtanın sağlıksız olduğunun göstergesi miymiş neymiş, endişelenmeye başladım ben, doktoruma sorucam mutlaka, hayırlısı olsun tatlım senin için, inşallah ocak sonuna verirsin müjdeyi bitanem... :1hug:
Deryainci tatlım ayaklarını üşütme özellikle, dikkat et, benim de adetim bu ay çok sancılı geldi biliyosun üşütmeden dolayı, hatta ondan dolayı bi de idrar yolları iltihabı çıktı bende, çok dikkatli ol tatlım, biliyosun iltihap bebek olmasına da engel oluyo, patik ve terlik eksik etme kesinlikle ayağından tmm :1hug:
Nrgss canım kötü şeyler düşünme, muhakkak geç döllenmeden dolayı düşük çıkmıştır değerin, yine de çok iyi bi değer bence, hayırlı olsun bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...:1hug:
Belenay ve Pembedana inş. hamişsinizdir canlarım benim, dualarım sizlerle ve tüm bekleyenlerle :1hug:
Mrspiggy canım benim geçmiş olsun, düşük yapmışsın, o duyguyu çok iyi biliyorum ben de yaşadım çünkü, hem de 5 ayda iki kez yaşadım, Allah sabrını da gelecek aylar için ümidini de veriyo hiç merak etme, kendine çok iyi bak ve hızla çalışmalara devam tamam mı bitanem (Tabi hemen çalışmaya başlamanın bi sakıncası yoksa) yanındayız tatlım... :1hug:
Bu arada unuttuğun veya atladığım başka haberler varsa kusura bakmayın kızlar, gözümden kaçanlar olmuştur muhakkak, sizleri çoooooooooooooooook seviyorum, bol hamişli bi gün olur inşallah hepimiz için... :Saruboceq:

Lapacı hayırlısı olsun canım yaa, psikolojini rahat tut ki adetin daha fazla gecikmesin bari,
kırmızılar gelsin gitsin ki hemen yeni çalışmalara başlayalım di mi yerimseniben

günaydın tatlım iyiyim ben şükür.. işlere başlamadan önce bi göz gezdirem dedim. bugün son gün maaşları dağıtcam kuaföre gitcem akşamda yılbaşı yemeğii ben eşim ve oğlum :) o yüzden bugün hamilelikle ilgili bişi düşünemiyorum:)
sen nasılsın bakim napcan bugün

çok teşekkürler....
9. denemem olacak... senesi dolana kadar olmazsa birşey aşılamaya geçilecek mafoldumben
umudum azalıyor giderek senağlama

Ben de iyiyim tatlım, bugünler bizim hep çalışmakla geçiyo, malum yumurtlama haftamdayım, hatta bu gece yeni yıla bile çalışarak girmeyi düşünüyoruz kocişle, evdeyiz yani anlican, zaten dışarda vakit geçirmeyi sevmeyiz ikimiz de, evciyiz biz, evimizi çok seviyoruz, bi de birbirimizi... :asigim:

lapacı hayatım bak ben 3sene olacak neredeyse 2.kez anne olamadım. oğlum var şükür ama kardeşi olsun hayatta yalnız kalmasın diye 3yıldır mücadele ediyorum 3 aşılama bir düşük yaşadım ve olana kadarda tüp bebeğe kadar devam edicem. ve yaşım 34 düşün artık :)
ama bu süreç bana hep umut veriyo sölim. olabilir umudu bile inanki çok güzel. sen şimdiden yelkenleri indirmişsin bu karamsarlıkla geleceği varsada gelmez bebeğin gülüm.

çok teşekkürler....
9. denemem olacak... senesi dolana kadar olmazsa birşey aşılamaya geçilecek mafoldumben
umudum azalıyor giderek senağlama

Canım benim sen burad 10. ayında hamiş kalanları duymadın galiba klava: geliyo bak oklava klava: ümitsizliğe kapılmak yok :teselli:
Şaka biyana ben 10. ayın uğuruna çok inanıyorum artık, bak senin de 1 ayın kalmış, meleğinin gelmesi yakındır, çalışmalara tam gaz devam... :lepi:

e tabi böle bişi için evde olmaktan daha başka bi yer düşünemiyorum:jeyyar:

Kızlar yaa bu arada ben bu aydan bayağı umutlanmaya başladım, hani dün sabah rüyamı anlatmıştım ya size, erkek bebeğim olmuş da emziriyodum hani, akşam eşim dedi ki, onların okulundaki bi arkadaşı beni rüyasında görmüş, kucağımda bi bebek varmış, duyunca şok olmuş, demiş benim hatunda görmüş rüyasında bu gece, şaşırmışlar, bu ay kesin hamile seninki demişler, bi de bizim okulda bi öğretmen arkadaş bana 3 gündür sen hamilesin hissediyorum deyip duruyo, gerçi daha anca yumurtlama günlerimdeyim ama, ne biliyim ümitlenmeye başladım galiba... :kedi: inşallah yine kendimi çok kaptırıp da hayal kırıklığına uğramam yaaa mafoldumben

aysen_34, aysulay26, BeReN35, eLover, kerem34gul, senayburge, su1983, suozdek oooooooooooooooooooooo çoğalmaya başladık,
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar, hoşgeldiniz :1hug:
geçmişi mi okuyosunuz???

canım benim güzel rüyalar bunlar evet ama gerçekten çok kaptırma inanki atlatması daha zor oluyo. ilk sene tıpkı senin gibiydim çevremde öyleydi kimisi rüyasında görürdü beni kimiside hissederdi elbette kötü niyetleri yok ama inan hevesi kursağında kalıyo insanın.
biliyoımusun artık kimse beni rüyasındada görmüyo görsede söyleyemiyo veya kimse hissettmiyo yada söyleyemiyo. yaptıklarının farkına vardılar demekki. artık ben kendim ve k.k. ile yaşıyorum hevesimi umudumu ve üzüntümü. böylesi inan daha rahatlatıcımirmirmirmir

günaydın canlar.....

bayankaras bende inanırım ryalara inşallah senden alırız bu ay hmiş haberi :))))))

aysen_34, aysulay26, BeReN35, eLover, kerem34gul, senayburge, su1983, suozdek oooooooooooooooooooooo çoğalmaya başladık,
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar, hoşgeldiniz :1hug:
geçmişi mi okuyosunuz???

günaydın canımmm :) anca bitirebildim sayfaları kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…