maalesfki nasıl olsa çin takvimine göre mayısa kadar kızım olma ihtimali olmasada son güne kadar çalışacam valla :dance:
yarın tam yumurtlama gunum canım hayırlısı artıık ...zaten kocıs bu ayda bole denerım bıdahakı ay yumurta falan takmam dıyoooooo
yenı yılda bbısını kucagına almanı dılerım canım..mutlu yılllaaaarrrrr
Gıcık oldum ben o takvimeDüne kadar severdim halbuki :tomato:
mayısa kadar bekle nirt mi yaaaaaaaaa şaka gibi :çok üzgünüm:
Evet canımcım biliyoeum yarın senin günün pondan dedim sınırda bir gün bugğn bırakmma diye...
E peki eşin bi dahaki ay ymurtlama günü sallamayayıp ne yapacakmış onu çok merak ettim :roflol: hergün mü isteyecek;adamı zaten uykudan uyandırıyoonnn bi adam daha ne ister karısından :))
canım cın takvımıne takılmayın nolur...tutanların raslantı ya..ablamın v benım turmuyor
Evet canımcım biliyoeum yarın senin günün pondan dedim sınırda bir gün bugğn bırakmma diye...
E peki eşin bi dahaki ay ymurtlama günü sallamayayıp ne yapacakmış onu çok merak ettim :roflol: hergün mü isteyecek;adamı zaten uykudan uyandırıyoonnn bi adam daha ne ister karısından :))
Doğum tarihini de(yani yaşını) çin takvimine göre hesapladığın halde mi tutmuyooo canımcım?
her isteyen alsın inşallah, bana sağlıklı bebek lazım yaaa...3. ayda cvs yaptırmam şart((
kızlar bu arada çiçeğimin bir yakışıklı oğluşu varrrr, kız yapmamız lazım ona hemen...
adamın şikayeti yokki, stres oluyodur o ondan:dance::teytey:
ya öyle ısmarlama yapılıyorsa banada yapın bir kız yaa :Saruboceq:
Ya gülümTakvim hesabını siz tutun eşlere söylemeyn,bir iki cilve hoooooooooppppppppp iş tamam. :)
İki tarfta stresli olursa olmaz o iş!Tarafladan birinin keyfiii yapması lazım bu işi...
eşim bana sordu ne zaman ovulasyonun diye ben de 'SANA NE' dedim :) Ama o gıcıktır internetten araştırır okur bulur benim günümü
ya benim bu sene hep erkek çıktı yaa...çıldır çıldır yaniii
yok o konuda sıkayetcı dgıl canım cok sanslıyım ben dıyor.ama bu erken bırakma olayı buralarda okudukjlarımdan hanı x ve y ler onun ıcın..bu ayda tutmazsa bu taktıgı kullanmayacakmısız yaaaaaaa
bende öyle yaaa. kociş uykum geldi diye sinyal gönderip duruyor ama duymamazlığa veriyorum :roflol:
kızlaaar hepinize iyi geceler, çok öpüyorum sizi. yarın görüşürüzz.... :lepi:
Benimki de taaaaaaaaaaaaaaa MAYISa kadar erkek ŞAKA gibi;uleennnnn mayısta koa mı var kız yapacak
Ya aslında o taktiğin de pek fazla geçerliliği yok;ama seninki de iyi alışmış valla;adam bi günü bile boş geçmek istemiyoooo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?