Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
fatoş ya sen kendi kendine eziyet etmeye bayılıyorsun canım ya enrden çıktı şimdi bu zaten streslisin bide bunu yapma belki adam senin için bişler süşünüyordur üzülme sonra tatlım ya

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts...........................10 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
beleney.......................30 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:

bende çok sevdim berasını herkez çok sıcak çok tatlı.
bide hamiş olursak negüzel olcak.

ne bilim kızlar ya zırt pırt aglamaya başladım hayatta şüphelenmezdim ama bu aralar o kadar çok arkadasımın eşi aldattı ve boşandılar ki aklımdan çıkmıyoo

Düşünme böyle şeyler canımcım, zor zamanlar bunlar anlıyorum seni de ama birbirinize en çok destek olmanız gereken, en çok bağlanmanız gereken zamanlar ayrıca, kocişine güven ve bunu ona hissettir, eğer ona güvenmediğini düşünürse asıl ozaman uzaklaşır senden, lütfen yapma :çok üzgünüm: biz yanındayız herzaman bunu da unutma :teselli:

bende çok sevdim berasını herkez çok sıcak çok tatlı.
bide hamiş olursak negüzel olcak.

Bu ay herkes çok çalışıyo, kocişlerin pestilini çıkardık valla, yakında bu topikte hamiş patlaması olacak :lepi:
di mi kızlarrrrrr.... kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ne bilim kızlar ya zırt pırt aglamaya başladım hayatta şüphelenmezdim ama bu aralar o kadar çok arkadasımın eşi aldattı ve boşandılar ki aklımdan çıkmıyoo

canımmmm
bu aralar ikinizde çok gerilmişsinizdir zaten doktor felan derken bide sen yapma bunu şimdi daha sıkı bağlanki o korktukların başına gelmsin
allah korusun yaaaa

fatoş ya sen kendi kendine eziyet etmeye bayılıyorsun canım ya enrden çıktı şimdi bu zaten streslisin bide bunu yapma belki adam senin için bişler süşünüyordur üzülme sonra tatlım ya

dün faturası yüksek geldi normalde hep benim yüksek olurdu ondan ben şirket içinde kullanıyorum die. sonra hattı benim üzerimeydi kendi üstüne geçirdi faturası artık ayrıntılı dil ee bide gece öle görünce eziyet dil canım ya kurt düştü işte

canımmmm
bu aralar ikinizde çok gerilmişsinizdir zaten doktor felan derken bide sen yapma bunu şimdi daha sıkı bağlanki o korktukların başına gelmsin
allah korusun yaaaa

:1hug:

:1hug:

kızlar yenı yılda nerelerdesınız bakalım
Alemlere akacağız tabikiiiii :)))

ya karasu!Evine internet mi alman lazım,bilgisayar mı bilmiyorum ama hallet en kısa zamanda çünkü akşam muhabbeti tam senlik :)) Mutlaka katılmalısın bzie :))
Kızlar gece de gelin çalışmalrı bitirip :))

Canım ya!Belki biriyle konuşması gerekmiştir sen uyuyorsun diye telefonu alıp uzakta konuşmuşltur uyanmaman için.Ya da o bile değildir tesadüftür telefonu yanına alması..Öyle ya,düne kadar başucunda olan tel bugün yoksa pat diye birin biulmadı ya bu adam.Takma kafaya bence canımcım.

SMART GIRL canım benı sıl lısteden kırmızılar basladı suanda hayırlısı artık

Tamam canım :çok üzgünüm: Doktordan randevunu da almışsın okudupum kadaıyla,bu kırmızılara hazırlamışsın kendini bu ay. İnşallah hayırlısı olur canım benim.Bu küçük aileyle biz hep yanındayız unutma !!!

CADIARZU sen o zaman sormadın mı canım niye hattı kendi üstüne alıyorsun falan diye

the fts cim lütfen takma kafana bence sen adet olamadınya stresten herşeye takılır oldun hem tam bebiş düşünürken eşin böyle bişey düşünürmü takılma lütfen kendinide yıpratma böyle düşünerek sonra adetin hiç gelmez bak

ya karasu!Evine internet mi alman lazım,bilgisayar mı bilmiyorum ama hallet en kısa zamanda çünkü akşam muhabbeti tam senlik :)) Mutlaka katılmalısın bzie :))
Kızlar gece de gelin çalışmalrı bitirip :))

Canım biz karı koca bilgisayar öğretmeniyiz zaten, evde iki bilgisayar birden var, internette var ama evlenirken birbirimize söz vermiştik, evde bilgisayar başına oturmak yok, birbirimize vakit ayırıcaz diye, o yüzden akşamları mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz bilgisayarları,
Ama aklım da hep sizde kalıyo, arada bir kaçamak yapsam bişey olmaz heralde dimi kaydirigubbakcemile3 kocişi de salarım oyun oynar :roflol:

zehselcim sende üzme kendini bebiş yoksa hiç olmazsa adetin geldi bidahakli aya daha sıkı hazırlanırsın

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…