güzel gelinnnnn
allah bahtınıda güzel etsin inş.
gerçektenmiiiiiii uff canım ya kıyamam sana üzülme nolur :teselli:
Evet ben de vardım a.s foruma ilk üye olduğumda en çok oraya takılırdım, sonra bu topiğin abonesi oldum, burda da çok sıcak bi ortam var, bizimle birlikte oldukça sen de anlarsın, burda bi aile olduk artık, neler konuşuyoruz, neler paylaşıyoruz neler :1hug:
ne bilim kızlar ya zırt pırt aglamaya başladım hayatta şüphelenmezdim ama bu aralar o kadar çok arkadasımın eşi aldattı ve boşandılar ki aklımdan çıkmıyoo
bende çok sevdim berasını herkez çok sıcak çok tatlı.
bide hamiş olursak negüzel olcak.
ne bilim kızlar ya zırt pırt aglamaya başladım hayatta şüphelenmezdim ama bu aralar o kadar çok arkadasımın eşi aldattı ve boşandılar ki aklımdan çıkmıyoo
fatoş ya sen kendi kendine eziyet etmeye bayılıyorsun canım ya enrden çıktı şimdi bu zaten streslisin bide bunu yapma belki adam senin için bişler süşünüyordur üzülme sonra tatlım ya
evet canım agrılarımda basladı işteyım bırde yandık bugün napayım canım yeterınce üzülmüştüm zaten hakkımızda hayrılısı canım
canımmmm
bu aralar ikinizde çok gerilmişsinizdir zaten doktor felan derken bide sen yapma bunu şimdi daha sıkı bağlanki o korktukların başına gelmsin
allah korusun yaaaa
Düşünme böyle şeyler canımcım, zor zamanlar bunlar anlıyorum seni de ama birbirinize en çok destek olmanız gereken, en çok bağlanmanız gereken zamanlar ayrıca, kocişine güven ve bunu ona hissettir, eğer ona güvenmediğini düşünürse asıl ozaman uzaklaşır senden, lütfen yapma :çok üzgünüm: biz yanındayız herzaman bunu da unutma :teselli:
Alemlere akacağız tabikiiiii :)))kızlar yenı yılda nerelerdesınız bakalım
ya karasu!Evine internet mi alman lazım,bilgisayar mı bilmiyorum ama hallet en kısa zamanda çünkü akşam muhabbeti tam senlik :)) Mutlaka katılmalısın bzie :))Kız ne şanslısın be, kocişin seni kovalıyo mu hala kaydirigubbakcemile3 benimki beni kovalama ihtiyacı duymuyo artık valla kaç gündür, hep ben onu kovalıyom artık, köşe kapmaca oynuyoz evde kaydirigubbakcemile3
Dün akşam görecektiniz halimizi, bi aşka geliyo azıcık yanaşıyo, oynaşmaya çalışıyo, ben biraz sabrediyim uğraşsın azıcık diyorum ama dayanamıyorum, bi saldırıyorum üstüne kaydirigubbakcemile3 nereye kaçacağını şaşırıyo sonra :roflol: :roflol: :roflol:
Canım ya!Belki biriyle konuşması gerekmiştir sen uyuyorsun diye telefonu alıp uzakta konuşmuşltur uyanmaman için.Ya da o bile değildir tesadüftür telefonu yanına alması..Öyle ya,düne kadar başucunda olan tel bugün yoksa pat diye birin biulmadı ya bu adam.Takma kafaya bence canımcım.Kızlar size bişi sorcam aklım çok karıştı.
dün gece ben erken uyudum eşimde namaz kılmak için diger odadaydı. sonra geldi bende geldi diye daldım uykuya sonra uyandım baktım yanımda yok seslendim lavabodaydı. şeytan dürttü bakim bunun telefonu nerede dedim odada yoktu normalde başucumuzda dururdu. neyse geldi telefonun nerede dediim cebinden çıkardı bu arada saat 12 felan olmuştu. bende aglamaya başladım beni aldatıyorsun die saçmalıyorsun dedi 10dk sonra yattı uyudu.
sizce benim psikolojimmi bozuk yoksa ???
SMART GIRL canım benı sıl lısteden kırmızılar basladı suanda hayırlısı artık
dün faturası yüksek geldi normalde hep benim yüksek olurdu ondan ben şirket içinde kullanıyorum die. sonra hattı benim üzerimeydi kendi üstüne geçirdi faturası artık ayrıntılı dil ee bide gece öle görünce eziyet dil canım ya kurt düştü işte
CADIARZU sen o zaman sormadın mı canım niye hattı kendi üstüne alıyorsun falan diye
ya karasu!Evine internet mi alman lazım,bilgisayar mı bilmiyorum ama hallet en kısa zamanda çünkü akşam muhabbeti tam senlik :)) Mutlaka katılmalısın bzie :))
Kızlar gece de gelin çalışmalrı bitirip :))
Canım biz karı koca bilgisayar öğretmeniyiz zaten, evde iki bilgisayar birden var, internette var ama evlenirken birbirimize söz vermiştik, evde bilgisayar başına oturmak yok, birbirimize vakit ayırıcaz diye, o yüzden akşamları mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz bilgisayarları,
Ama aklım da hep sizde kalıyo, arada bir kaçamak yapsam bişey olmaz heralde dimi kaydirigubbakcemile3 kocişi de salarım oyun oynar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?