Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk tatlım...
çok iyiyim dr.geldim biraz önce herşey tertemizmiş 2ay sonra korunmayı bıraka bilirsin dedi çok sevindim allahım bu sefer hayırlısını versin inşallah.

hosgeldın canım ınsallah Allah ım gönlüne göre verır canım benım

Kızlar size bişi sorcam aklım çok karıştı.

dün gece ben erken uyudum eşimde namaz kılmak için diger odadaydı. sonra geldi bende geldi diye daldım uykuya sonra uyandım baktım yanımda yok seslendim lavabodaydı. şeytan dürttü bakim bunun telefonu nerede dedim odada yoktu normalde başucumuzda dururdu. neyse geldi telefonun nerede dediim cebinden çıkardı bu arada saat 12 felan olmuştu. bende aglamaya başladım beni aldatıyorsun die saçmalıyorsun dedi 10dk sonra yattı uyudu.

sizce benim psikolojimmi bozuk yoksa ???

evet canım ayneeen öyle valla saçlarımızı örmeden giremezdik okula şimdi ohooo aldı başını gitti :) teknoloji acayip gelişti ve hala da gelişiyor dünyanın sonu geliyor heralde..

SMART GIRL canım benı sıl lısteden kırmızılar basladı suanda hayırlısı artık

Canım kırmızılar gelmesin diye sakın kasıp resglini geciktirme;ama bunun yanı sıra pozirif düşünmekten de vazgeçme!

17 gün çok fazla canım daha yumurtlama dönemin bile bitmemiş olmalı senin.
olsun canım biz daha çok çalışıyoz onlar muhabbet ederken kaydirigubbakcemile3

Hehe!biz hem muhabbetimizi yapıyoz hem de çalışıyozzz :) Kimimiz öncesinde kimimiz sonrasında :)) Kıskanmayın sırnaşık şey

Bayankarasu'cum bi gece bekliyoruz seni de çıkıp çıkıp gelin gece muhabbetlerinedelikafadulden

ayyyy valla çok tatlısın yerim seni ben:jeyyar:

Teşekkür edrim canım benim :kedi: bu arada ben seni diğer topiklerden hatırlıyorum yaa, sanırım Kasım Aralık Ocak ayına hamile kalmak isteyenler topiğindendi ama yanlış hatırlıyo da olabilirim :kedi:

canım benım hemen kötü düşünme belkıde öylesıne almıstır telefonu cebıne esını tanıyorsundur sen daha ıyı bılırsın nasıl oldugunu

Canım benim yaa, sanırım senin psikolojin bozuldu yaa :çok üzgünüm: böyle şeyler düşünüp de kocişini de üzme, belki senin için bi sürpriz hazırlıyodur, yapma böyle nolur:teselli:

Teşekkür edrim canım benim :kedi: bu arada ben seni diğer topiklerden hatırlıyorum yaa, sanırım Kasım Aralık Ocak ayına hamile kalmak isteyenler topiğindendi ama yanlış hatırlıyo da olabilirim :kedi:

evet tatlım doğru bildin...
okadar çok hamile çıktıki o topikten.
sende vardın listede isimden bende tanıdım.

canım belki sen uykuya tekrar daldıktan sonra o da içerden telefonunu falan alıp odaya geliyordur yatmadanda lavaboya girmiştir sonrada cebinden çıkarmıştır..öyle şeyler düşünme tatlım ya ne aldatması sen bu dönem biraz streslisin canın sıkkın ya sana öyle gelmiştir:1hug:

ya tabiki güzel yerlerde vardır diyorumya çok uzun zamandır gitmedim yani gittiğimde çok küçüktüm ben sadece yaşanılması zor bir şehir diye biliyorum okadar tabiki gezicek okadar çok yerde vardır bakalım dönüşte fikirlerimi beyan edicem size bekleyin anacım

evet tatlım doğru bildin...
okadar çok hamile çıktıki o topikten.
sende vardın listede isimden bende tanıdım.

Evet ben de vardım a.s foruma ilk üye olduğumda en çok oraya takılırdım, sonra bu topiğin abonesi oldum, burda da çok sıcak bi ortam var, bizimle birlikte oldukça sen de anlarsın, burda bi aile olduk artık, neler konuşuyoruz, neler paylaşıyoruz neler :1hug:

ne bilim kızlar ya zırt pırt aglamaya başladım hayatta şüphelenmezdim ama bu aralar o kadar çok arkadasımın eşi aldattı ve boşandılar ki aklımdan çıkmıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…