hoşbulduk tatlım...
çok iyiyim dr.geldim biraz önce herşey tertemizmiş 2ay sonra korunmayı bıraka bilirsin dedi çok sevindim allahım bu sefer hayırlısını versin inşallah.
listemiz varmı canım?
varsa benide ekleyin bakalım ilk adet tarihim ne olcak ocak sonu gibi olabirsin dedi dr.
Evetttt...:kedi: :kedi: :kedi:
Var tabi olmaz mı yerimseniben smart gelince ekler seni hemen yerimseniben
hoşgeldin aramıza :1hug:
bizde daha çok büyük değiliz ama mesela bizim okul zamanımızla şimdiki okul zamanı çok farklı
şimdi ilk okuldaki çocuklar bile bi yarış içinde
bilmiş kendini beğnmiş ama haklarını yemeyelim çokd çalışkan çıkıyolar eğitim daha farklı bu güzel bi değişim
ama biz okulda yoksul bi arkadaşımız varsa bilirdik ama inciltmezdik
şimdiki çocuklar da öyle bi kavramda yok ailelelr yemiyolar çocuklarının ayaklarına yine markalı ayakkabılar alıyolar bizde enrde öyle valla ben görmedim
kızlar hepinize günaydın:) bu sabah ağrıdan ölcem sandım kasıklarım iki taraftan çekiliyor ve zonkluyordu dayanamadım ağladım( dedim heralde kırmızılar geldi ama gelen giden yoktu şimdi ayağıma sıcak su torbası koydum biraz hafifledi acaba üşüttüm mü çok kötüydü korktum bir de ne sancısı bu acaba diye mafoldumbenmafoldumben
kızlar ya bişey sorucam size...adet günü gelmeden hamile kaldıgımızı öğrenebiliyormuyuz? benim dünden beri çok bulantım var.. kasıklarım agrıyor ve daha adetime 17 gün var...acaba sık sık ilişkiye girmektenmi kaynaklanıyo..yoksa burda kasıkları agıranları midesi bulanları okumaktan psikolojik olarakmı oluyor bunlar anlamadım...ama şu bulantı olmasa çok mutlu olucam... :çok üzgünüm:
olsun canım biz daha çok çalışıyoz onlar muhabbet ederken kaydirigubbakcemile3
yok canım üşütmeyız yaaaa zaten restorantta olucaz yemek yenıcek önce sonra eglenceler varmıs dansöz falanda olacakmıshihoyyyt
ayyyy valla çok tatlısın yerim seni ben:jeyyar:
Evetttt...:kedi: :kedi: :kedi:
Kızlar size bişi sorcam aklım çok karıştı.
dün gece ben erken uyudum eşimde namaz kılmak için diger odadaydı. sonra geldi bende geldi diye daldım uykuya sonra uyandım baktım yanımda yok seslendim lavabodaydı. şeytan dürttü bakim bunun telefonu nerede dedim odada yoktu normalde başucumuzda dururdu. neyse geldi telefonun nerede dediim cebinden çıkardı bu arada saat 12 felan olmuştu. bende aglamaya başladım beni aldatıyorsun die saçmalıyorsun dedi 10dk sonra yattı uyudu.
sizce benim psikolojimmi bozuk yoksa ???
:roflol: ben de pek sevmem orayı ama gerçekten güzel şehir :)) gez,eğlen güzelce canım bize de anlatırsın gelince neler yaptığını yerimseniben
dün gece ben erken uyudum eşimde namaz kılmak için diger odadaydı. sonra geldi bende geldi diye daldım uykuya sonra uyandım baktım yanımda yok seslendim lavabodaydı. şeytan dürttü bakim bunun telefonu nerede dedim odada yoktu normalde başucumuzda dururdu. neyse geldi telefonun nerede dediim cebinden çıkardı bu arada saat 12 felan olmuştu. bende aglamaya başladım beni aldatıyorsun die saçmalıyorsun dedi 10dk sonra yattı uyudu.
Teşekkür edrim canım benim :kedi: bu arada ben seni diğer topiklerden hatırlıyorum yaa, sanırım Kasım Aralık Ocak ayına hamile kalmak isteyenler topiğindendi ama yanlış hatırlıyo da olabilirim :kedi:
aaaaaa kızarım şimdi evet istanbul yaşanılması zor bi şehir kalabalık trafik gürültü
ama bide gezecek yerlerini görün bakın neler var benden tavsiye ben istanbul aşığıyım valla
canım sıkıldıkça üsküdara giderim benim mekandır orası arkadaşlarla
ebruli sende boğazı görmek istiyorsan oraya git derim canım
SMART GIRL canım benı sıl lısteden kırmızılar basladı suanda hayırlısı artık
evet tatlım doğru bildin...
okadar çok hamile çıktıki o topikten.
sende vardın listede isimden bende tanıdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?