Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kaydirigubbakcemile3 ay canım doğru söylüyorsun :)) şimdi sanatçılar her özel günü fırsat bildikleri için sahne alıyorlar e tabi televizyonda da diziden başka birşey olmuyor ya da banttan çekim oluyor hiç sevmem canlı olmayan yayını ot gibi ay kaydirigubbakcemile3

ben kendimi kovalanmaya bırakıyorum
adamı bi kaç gün kovaladım baktım naz yapıyo heralde bu yumurtlıycağımı mı biliyo ne dedim bende bıraktım peşini
şimdi benden ses çıkmayınca o yanaşıyo ama bende naz yapmıyorum eskisi gibi
herşey bebişim için ah ahhhh

sağol canım ben 17-18 senedir ilk defa gidiyorum istanbula o yüzden biraz heyecanlıyım aslında pek sevmem ama köprüyü çok merak ediyoruuuummmm:roflol:

:roflol: ben de pek sevmem orayı ama gerçekten güzel şehir :)) gez,eğlen güzelce canım bize de anlatırsın gelince neler yaptığını yerimseniben

:roflol: ben de pek sevmem orayı ama gerçekten güzel şehir :)) gez,eğlen güzelce canım bize de anlatırsın gelince neler yaptığını yerimseniben

aaaaaa kızarım şimdi evet istanbul yaşanılması zor bi şehir kalabalık trafik gürültü
ama bide gezecek yerlerini görün bakın neler var benden tavsiye ben istanbul aşığıyım valla
canım sıkıldıkça üsküdara giderim benim mekandır orası arkadaşlarla
ebruli sende boğazı görmek istiyorsan oraya git derim canım

:kedi:canım güzel olmasına güzel evet ama her yerde haberlerde falan istanbul yok şöyle yok böyle herşeyin ilk sırasında istanbul geliyor sanki başkent gıcık oluyorum ayy istanbul olmasa napcaktınız diyorum :dilcikar: bizimde miss gibi ankaramız varrrrrrrrr :roflol:

şehrin bi ülke kadar nüfusu var ne yapsın hakkaten diyorum burda yaşamak zor büyümek zor çocuk yetiştirmek zor ben korkuyorum valla kendi adıma hayırlısı

şehrin bi ülke kadar nüfusu var ne yapsın hakkaten diyorum burda yaşamak zor büyümek zor çocuk yetiştirmek zor ben korkuyorum valla kendi adıma hayırlısı

evet canım haklısın ya orda yaşamak gerçekten zor..gerçi sadece şehir değil artık devir öyle bir devirki aldı başını gitti..Allah çocuklarımızı korusun doğru yoldan saptırmasın işallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım hoşgeldin günaydın nasılsın :1hug:

hoşbulduk tatlım...
çok iyiyim dr.geldim biraz önce herşey tertemizmiş 2ay sonra korunmayı bıraka bilirsin dedi çok sevindim allahım bu sefer hayırlısını versin inşallah.

listemiz varmı canım?
varsa benide ekleyin bakalım ilk adet tarihim ne olcak ocak sonu gibi olabirsin dedi dr.

bizde daha çok büyük değiliz ama mesela bizim okul zamanımızla şimdiki okul zamanı çok farklı
şimdi ilk okuldaki çocuklar bile bi yarış içinde
bilmiş kendini beğnmiş ama haklarını yemeyelim çokd çalışkan çıkıyolar eğitim daha farklı bu güzel bi değişim
ama biz okulda yoksul bi arkadaşımız varsa bilirdik ama inciltmezdik
şimdiki çocuklar da öyle bi kavramda yok ailelelr yemiyolar çocuklarının ayaklarına yine markalı ayakkabılar alıyolar bizde enrde öyle valla ben görmedim

hoşbulduk tatlım...
çok iyiyim dr.geldim biraz önce herşey tertemizmiş 2ay sonra korunmayı bıraka bilirsin dedi çok sevindim allahım bu sefer hayırlısını versin inşallah.

öylemiii ay canım benim çok sevindim vallahi hadi hayırlısı canım işallah yeni yılda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :Saruboceq::Saruboceq:

öylemiii ay canım benim çok sevindim vallahi hadi hayırlısı canım işallah yeni yılda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım hayırlısıyla.
hepimiz hamile kalırız hamilelik hakkında sohpetler ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…