eskiden neydi yav bütün sülale bi evde toplanırdık tabi o zaman biz daha bacak kadar bişeyiz.televizyonda dansöz çıkardı herkes yapışırdı tv ye
şimdi bi hafta önceden çekilen prıgramları koyuyolar dansöz desen sürüsüne bereketkaydirigubbakcemile3
Kız ne şanslısın be, kocişin seni kovalıyo mu hala kaydirigubbakcemile3 benimki beni kovalama ihtiyacı duymuyo artık valla kaç gündür, hep ben onu kovalıyom artık, köşe kapmaca oynuyoz evde kaydirigubbakcemile3
Dün akşam görecektiniz halimizi, bi aşka geliyo azıcık yanaşıyo, oynaşmaya çalışıyo, ben biraz sabrediyim uğraşsın azıcık diyorum ama dayanamıyorum, bi saldırıyorum üstüne kaydirigubbakcemile3 nereye kaçacağını şaşırıyo sonra :roflol: :roflol: :roflol:
süpeeeeerrrr yaa tam zamanı iyi eğlenceler canım size dikkat edin fazla üşütmeyinnn
sağol canım ben 17-18 senedir ilk defa gidiyorum istanbula o yüzden biraz heyecanlıyım aslında pek sevmem ama köprüyü çok merak ediyoruuuummmm:roflol:
:roflol: ben de pek sevmem orayı ama gerçekten güzel şehir :)) gez,eğlen güzelce canım bize de anlatırsın gelince neler yaptığını yerimseniben
aaaaaa kızarım şimdi evet istanbul yaşanılması zor bi şehir kalabalık trafik gürültü
ama bide gezecek yerlerini görün bakın neler var benden tavsiye ben istanbul aşığıyım valla
canım sıkıldıkça üsküdara giderim benim mekandır orası arkadaşlarla
ebruli sende boğazı görmek istiyorsan oraya git derim canım
slm arkadaşlar ben geldim...
:kedi:canım güzel olmasına güzel evet ama her yerde haberlerde falan istanbul yok şöyle yok böyle herşeyin ilk sırasında istanbul geliyor sanki başkent gıcık oluyorum ayy istanbul olmasa napcaktınız diyorum :dilcikar: bizimde miss gibi ankaramız varrrrrrrrr :roflol:
şehrin bi ülke kadar nüfusu var ne yapsın hakkaten diyorum burda yaşamak zor büyümek zor çocuk yetiştirmek zor ben korkuyorum valla kendi adıma hayırlısı
canım hoşgeldin günaydın nasılsın :1hug:
slm arkadaşlar ben geldim...
hoşbulduk tatlım...
çok iyiyim dr.geldim biraz önce herşey tertemizmiş 2ay sonra korunmayı bıraka bilirsin dedi çok sevindim allahım bu sefer hayırlısını versin inşallah.
inşallah allahın izniyle.Amin canım inş. :Saruboceq:
Hoşgeldin canım, naber???
evet canım haklısın ya orda yaşamak gerçekten zor..gerçi sadece şehir değil artık devir öyle bir devirki aldı başını gitti..Allah çocuklarımızı korusun doğru yoldan saptırmasın işallah :Saruboceq::Saruboceq:
hoşbulduk tatlım...
çok iyiyim dr.geldim biraz önce herşey tertemizmiş 2ay sonra korunmayı bıraka bilirsin dedi çok sevindim allahım bu sefer hayırlısını versin inşallah.
bayankarasu tatlım resimdeki gelin senmisin?
öylemiii ay canım benim çok sevindim vallahi hadi hayırlısı canım işallah yeni yılda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?