Siz bi de beni görün, iki aydır diyorum ki, yok hiç ümidim yok, bu ay da olmicak nasılsa kafama takmıorum boşuna diyorum, kocişim inanmıyo, tabi tabi diyo hiç beklemediğim anda geldi demek için böyle diyon dimi diyo, sanki ben senin içini bilmiyom diyo, bari bana söyleme bu yalanları diyo kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın doğr sölüyosunuz içim içimi kemiriyo her saniye dinliyorum kendimi haftaya bugün neler olacak acaba:)
günaydın canım bende merak edıyorum bır hafta sonrasını senınle gunlerımız aynı sanırım benım 21 aralık sende varmı bır degısıklık belırtı falan?
su sen yine bak dirençlisin adetime bi gün kalcak elimde test olcak yapmıcam :) işte bende o sabır yok bitanem 3 gün kala bakarım ben:)
Herkese günaydın arkadaşlar... zemuszemus
herkese günaydın arkadaşlar... Zemuszemus
merhaba kızlar benim kafam çook karışık 2 aralıkta hastalanmam gerkirken regl olmadım.3 aralık ta kan tahlili yaptırdım doktor negatif dedi ilaç vereyim regl ol dedi ben istemedim bekleyecem dedim.15 aralıkta yani 13 gün geçtikten sonra evde test yaptım önce tek sonra silik bi çizgi daha çıktı.ama hamile olduğuma emin olamıyorum hiç bi belirtim yok sadece mide kazıntısı oluyor açkende tokkende .kızlar bişey söyleyin ben hamilemiyimkafamçokkarıştı
su ben rüyamda test yapmıştım çift cıktı ertesi gün hamiş oldugum öğrendimmm:) hadi insallah seninde öledir tabi ben boş gebelikten kürtaj oldum yani cuan hamile diilim
merhaba kızlar benim kafam çook karışık 2 aralıkta hastalanmam gerkirken regl olmadım.3 aralık ta kan tahlili yaptırdım doktor negatif dedi ilaç vereyim regl ol dedi ben istemedim bekleyecem dedim.15 aralıkta yani 13 gün geçtikten sonra evde test yaptım önce tek sonra silik bi çizgi daha çıktı.ama hamile olduğuma emin olamıyorum hiç bi belirtim yok sadece mide kazıntısı oluyor açkende tokkende .kızlar bişey söyleyin ben hamilemiyimkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?