Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydın doğr sölüyosunuz içim içimi kemiriyo her saniye dinliyorum kendimi haftaya bugün neler olacak acaba:)

yalnız değilsin canımcım

kızlar günaydın doğr sölüyosunuz içim içimi kemiriyo her saniye dinliyorum kendimi haftaya bugün neler olacak acaba:)

günaydın canım bende merak edıyorum bır hafta sonrasını senınle gunlerımız aynı sanırım benım 21 aralık sende varmı bır degısıklık belırtı falan?

su sen yine bak dirençlisin adetime bi gün kalcak elimde test olcak yapmıcam :) işte bende o sabır yok bitanem 3 gün kala bakarım ben:)

su sen yine bak dirençlisin adetime bi gün kalcak elimde test olcak yapmıcam :) işte bende o sabır yok bitanem 3 gün kala bakarım ben:)

ne yapayım canım 10 ay boyunca tek çizgiyi görmekten bıktım. ben bu ay hiç kafama takmadım aslında. ama adet günüm geldi ya beni heyecan bastı. bi yanım test yap diyo bi yanım yapma diyo. bi de rüyamda hamilelik testini pozitif olduğunu gördüm. bu ay belirtilerim biraz daha fazla göğüslerim hiç bu kadar hassaslaşmamıştı bu güne kadar, normalde uykuya düşkün bi insan değilim ama erkenden yatıyorum .

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………......10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09......................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

burcuburcu..................16 ARALIK
su1983.............................16 ARALIK
birmur................................16 ARALIK
cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

merhaba kızlar benim kafam çook karışık 2 aralıkta hastalanmam gerkirken regl olmadım.3 aralık ta kan tahlili yaptırdım doktor negatif dedi ilaç vereyim regl ol dedi ben istemedim bekleyecem dedim.15 aralıkta yani 13 gün geçtikten sonra evde test yaptım önce tek sonra silik bi çizgi daha çıktı.ama hamile olduğuma emin olamıyorum hiç bi belirtim yok sadece mide kazıntısı oluyor açkende tokkende .kızlar bişey söyleyin ben hamilemiyimkafamçokkarıştı

hemen bi kan testi daha yaptırsana canım nasıl duruyosun valla ben olsam çatlardım :))

en ıyı sonuc kan testı.......

su ben rüyamda test yapmıştım çift cıktı ertesi gün hamiş oldugum öğrendimmm:) hadi insallah seninde öledir tabi ben boş gebelikten kürtaj oldum yani cuan hamile diilim

Günaydın kızlar.Benim adet günüme daha çok var ama valla bulsam erken gebelik testi 2-3 gün sonra yaparım.Ama yok bulamıyorum eczanelerde.ınternettende sipariş vermek istemiyorum işyerindekilerden biri açarda yanlışlıkla çok utanırım diye.Bakalım ben bu ay kan testi yaptırmayı düşünmüyorum.Geçen ay kolumu mosmor yaptılar.Görümcemde çocuklarını sünnet düğünü yaptı kolumda yara bantlarıyla dolandım salonda.Herkese yalan söylemekten gına geldi valla.

su ben rüyamda test yapmıştım çift cıktı ertesi gün hamiş oldugum öğrendimmm:) hadi insallah seninde öledir tabi ben boş gebelikten kürtaj oldum yani cuan hamile diilim

mafoldumben inşallah canım ya. kendimi kaptırmak istemiyorum yoksa çok üzülüyorum. sen böyle dedikten sonra ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. sanada geçmiş olsun canımcım. a.s.

kan testi yaptırsana canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…