Herkese günaydın arkadaşlar... zemuszemus[/QUO
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
su allahım ne zaman verceğini bilir bitanem olmazsada hiç üzülme her şerde vardır bi hayır
kan testi yaptırsana canım benim
nazocum kaç günün var adetine
kan aldırmaktan bırktım inanırmısın bir ay için de grip için hamilelik için kaç oldu kan aldırmam bide iznim yok hiiç sevk zemuszemus
kan aldırmaktan bırktım inanırmısın bir ay için de grip için hamilelik için kaç oldu kan aldırmam bide iznim yok hiiç sevk zemuszemus
Selzeh'de buraya gelse keşke;be ona devrederim topiği :) Onunda orda çok mutlu olduğunu sanmıyorum ben.O da yalnızlık çekiyor
Ben bir kaç ay önce döndüm Amerika'dan Allah'a şükür,nurnumda tütüyordu hep.Şu an Ankara'dayım.Eşimin görevinden dolayı ordaydık biz.Ohhhh mis gibi insanın vatanı ya.Peki siz kalıcı mısınız orda?Hangi eyalettesin?Biz North Carolina'daydık ama Newyork'tan Washington'a... her tarafını bool bool gezdik.
canım benım aldım haberını ve geldım buraya aranızdayım artık
hosbulduk canım nasılsınız
iyiyim canım sen nasılsın a.s.
ıyıyım bende işte çalışıyorum bebek bekleyenlerdenım 16 aylık evlıyım bebek ıstıyorum 6. ayım bu ay ınsallah bu ay gelır melegım sen kaç aydır beklıyosun bebek canım
canım benım adet tarıhım 1 ocak daha çok var yanı yenı yılla bırlıkte gelırmı melegım bılmıyorum ama ınsallah Allah ım en kısa zamanda nasıp eder hepımıze[/COLOR]
canım bende 1.5 yıllık evliyim ve 10 aydır meleğimi bekliyorum ve yarın adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum. senin adet tarihin kaç canım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?