Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kan aldırmaktan bırktım inanırmısın bir ay için de grip için hamilelik için kaç oldu kan aldırmam bide iznim yok hiiç sevk zemuszemus

anladım canımda idrar testinde çift çizgiyi görmüşsün hamile olabilirsin eğer idrar testinde yanılma var ise yani hamile değilsen neden adet olmadığını bilmen gerekir doktorun söktürücü falan verir canım.bence ihmal etmeye gelmez canım.

kan aldırmaktan bırktım inanırmısın bir ay için de grip için hamilelik için kaç oldu kan aldırmam bide iznim yok hiiç sevk zemuszemus

anladım canımda idrar testinde çift çizgiyi görmüşsün eğer idrar testinde yanılma varsa yani hamile değilsen doktora gitmen gerekir ki doktorun söktürücü falan verir (ama inşallah hamilesindir) bence bunun için zaman ayır kendine

ya kızlar şu günü geçenler nerde yoksa hamile olduklarını öğrendilerde bizi unuttularmı meraktan çatlıcaz burda yaaaaa öyle adet gününü yazdırıp kaçmak yok lmaz:

evet bende onu sorucaktım günü geçenler eğer hamileyseniz bari müjdeli haberlerinizi verin bize belirtilerinizi paylaşın bizimle :CüvCüv:

canım benım aldım haberını ve geldım buraya aranızdayım artık

smart_girl canım arkadasım bu topıgı açman çok ıyı olmus çok ıyı düşünmüssün senınde dedıgın gıbı ben orada mutlu degılım yanlız kaldım zamanında herkese yardım ederken konusurken herkes ıyıydı ama artık kımse kımseyı umursamıyor herkes kendı havasında zaten olsun napalım bızlerde burada oluruz ama sızler benı hiç unutmamısınız benı aranızda çok konusmussunuz bırmur ve butter ıle çok mutlu oldum bu duruma çok sagolun fırsat buldukça buraya gırıcem szılerle olucam Allah ınsallah bızlerede bu güzel duyguyu en kısa zamanda tattırır yarabbım amın

Son düzenleme:
ebruli016
Papatya

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Bursa :ya kızlar şu günü geçenler nerde yoksa hamile olduklarını öğrendilerde bizi unuttularmı meraktan çatlıcaz burda yaaaaa öyle adet gününü yazdırıp kaçmak yok

krizantem20
Menekşe

Meslek: Öğrenci
Yaşadığınız Yer: Konya Giriş tarihi: Jun 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

bende merak ettım nerdeler acaba?

suozdek
Papatya

Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Ankara Giriş tarihi: Jul 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

evet bende onu sorucaktım günü geçenler eğer hamileyseniz bari müjdeli haberlerinizi verin bize belirtilerinizi paylaşın bizimle

kaydirigubbakcemile5 kıslarrrrrr merak etmeyinnnnn.daha bekliyrum.cuma idrar testi olmadı pazartesi kan testi yaptırcamm veeee hayırlısıyla ilk burda sizlerle paylaşçam.bana dua edin olurmu bebiş olsun:Saruboceq:

iyiyim canım sen nasılsın a.s.

ıyıyım bende işte çalışıyorum bebek bekleyenlerdenım 16 aylık evlıyım bebek ıstıyorum 6. ayım bu ay ınsallah bu ay gelır melegım sen kaç aydır beklıyosun bebek canım

ıyıyım bende işte çalışıyorum bebek bekleyenlerdenım 16 aylık evlıyım bebek ıstıyorum 6. ayım bu ay ınsallah bu ay gelır melegım sen kaç aydır beklıyosun bebek canım

canım bende 1.5 yıllık evliyim ve 10 aydır meleğimi bekliyorum ve yarın adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum. senin adet tarihin kaç canım.:1hug:

canım benım adet tarıhım 1 ocak daha çok var yanı yenı yılla bırlıkte gelırmı melegım bılmıyorum ama ınsallah Allah ım en kısa zamanda nasıp eder hepımıze[/COLOR]

Son düzenleme:
canım benım adet tarıhım 1 ocak daha çok var yanı yenı yılla bırlıkte gelırmı melegım bılmıyorum ama ınsallah Allah ım en kısa zamanda nasıp eder hepımıze[/COLOR]

inşallah allahım isteyen herkezi meleklerine kavuştursun

canım bende 1.5 yıllık evliyim ve 10 aydır meleğimi bekliyorum ve yarın adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum. senin adet tarihin kaç canım.:1hug:

canım yarın büyük gün.hakkında hayırlısı olur inşallah.dualarım seninle:Saruboceq:idrar testinde hemen çıkar inşallah.kimsenin benim gibi beklemesini istemem:umursamaz:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…