Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sen neden erteliosunn özel değilse tabi sebebi:)

ya canım kaç ay oldu artık psikolojim bozulmaya başlıyor nerde bebek görsem içim gidiyor her ay belirti arıyorum test yapıyorum çok etkiliyor beni ayrıca dün arkadaşlarımız vardı 8 aylık bebekleri var,kız ne yemek yiyebildi ne çay içebildi ne oturabildi onu görünce ne kadar zormuş ya dedim aslında çok istiyorum ama dün arkadaşımın o halini görünce bi yanım vazgeçti yani :)) bu ay da yine tarih falan hesaplamıştım son bi kez denicem olmazsada erteleyip biraz daha evliliğimin tadını çıkarmaya bakıcam :)) işte bu yüzdenn canımmkaydirigubbakcemile3

yani olursa tabi çok sevinirim ama bu ayda olmazsa üzülmicem ve ertelicem artık ne zaman nasip olursa tarihte hesaplamıcam oluruna bırakıcam yani..

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………......10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09......................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

burcuburcu..................16 ARALIK
su1983.............................16 ARALIK
birmur................................16 ARALIK
cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Arkadaşlar,bu kadar erken vazgeçmeyin eğer istiyorsanız;tabi emin değilseniz bilemem.Ya neden kendinizi kaptırmadan,zormadan,yormadan,akışına bırakmayı denemiyorsunuz!!ınanın çok daha kolay olur hamile kalmanız.

e,tabi dünyaya bir çocuk getirmek ,hamile kalmak.. da şart değil.En azından benim önceliklerim arasında ilk sırada değil.Belki de o yüzden anlayamıyorum bazenyüreklerde kopan fırtınaların yankısını., :S bilmiyorum ki...

bayanlar ben idrar testi yaptırdım ama hastalığıma daha vardı ilişkiden 10 gün sonra yaptım tek çizgi çıktı yani hamiş değilim ama erken mi yaptım testi sizce? :1no2:

Tesekurler smartcigim liste icin ..
herseyden once tabikide hayirlisini istiyoruz yaradandan...

Dun gece acaib bir mide bulantisi ile uyandim, ama okadar kotuydumki tuvalete gittigim an istifar ettim.ardindan kalp atislarim hizlanmaya basladi beni baya bir korkuttu ama kalp atislarimin hizlanmasi cok fazla surmedi cabuk gitti cok sukur, bakalim rabbimden hayirlisiyerimseniben reglime bir hafta var:ecrin_bebek:

hicbirzaman demiyorum illa hemen olsun,simdi olsun rabbim nezaman hayirli goruyorsa yavrum ozaman gelsin:lepi:hayirli,saglikli sihhatli!!!:Saruboceq:

Çıkmamşı canda umut vardııııırrrr;dur hemen kötüye yorma yaaa...Gelişmeleri bildir olur mu?

ok canım of bu sabah yıne test yaptım yıne negatıf....gercı gelen gıden yok bırde ruyamda ıkı goğsümü epey dolgun bir de sıkınca süt geldiğini gördüm...bilinçaltımın haline bak...laelaelaelaelae

Valla hepimiz aynı durumdayız, benim de psikolojm çok bozuldu aylardır, ben de aynen senin gibi düşünüyorum bu aydan da pek ümidim yok zaten ama, yine olmazsa, artık düşünmicem, gün hesabını falan da bırakıcam, akışına bırakıcam, Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin hepimize inşallah :Saruboceq:

:Saruboceq:ya en güzeli aslında kızlar gün hesabı yaparak sadece kendimizi yıpratıyoruz koca bizde yumurtalar bizde biz sadece çalışmayı bırakmayalım :teselli: ki bebeğimiz öyle bir zamanda gelsinki bizim içinde sürpriz olsun umutları yitirmek yok sadece dua etmeyi unutmayalım. her şeyin en hayırlısı için

canım günaydın aynen öyle valla kafayı oraya takmazsak hiç ummadığımız bir zamanda gelicek diye ümit ediyorum kime sorsam ümidimi kestim olmıcak heralde dedim o ay hamile kaldım diyor bide biz deneyelim :hulya:

ahh canım keske okadar basıt olsa 1 aylıgına ümidimizi kesebilsek iç düşünmesek elde mi? bana cok zor gelıyor....

bayanlar ben idrar testi yaptırdım ama hastalığıma daha vardı ilişkiden 10 gün sonra yaptım tek çizgi çıktı yani hamiş değilim ama erken mi yaptım testi sizce? :1no2:

canım ilişkiden 10 gün sonra ancak kan testinde çıkabilir idrar testi için henüz çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…