sen neden erteliosunn özel değilse tabi sebebi:)
Çıkmamşı canda umut vardııııırrrr;dur hemen kötüye yorma yaaa...Gelişmeleri bildir olur mu?
ya canım kaç ay oldu artık psikolojim bozulmaya başlıyor nerde bebek görsem içim gidiyor her ay belirti arıyorum test yapıyorum çok etkiliyor beni ayrıca dün arkadaşlarımız vardı 8 aylık bebekleri var,kız ne yemek yiyebildi ne çay içebildi ne oturabildi onu görünce ne kadar zormuş ya dedim aslında çok istiyorum ama dün arkadaşımın o halini görünce bi yanım vazgeçti yani :)) bu ay da yine tarih falan hesaplamıştım son bi kez denicem olmazsada erteleyip biraz daha evliliğimin tadını çıkarmaya bakıcam :)) işte bu yüzdenn canımmkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar. nasılsınıza.s.
günaydın kızlar. nasılsınıza.s.
Valla hepimiz aynı durumdayız, benim de psikolojm çok bozuldu aylardır, ben de aynen senin gibi düşünüyorum bu aydan da pek ümidim yok zaten ama, yine olmazsa, artık düşünmicem, gün hesabını falan da bırakıcam, akışına bırakıcam, Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin hepimize inşallah :Saruboceq:
canım günaydın aynen öyle valla kafayı oraya takmazsak hiç ummadığımız bir zamanda gelicek diye ümit ediyorum kime sorsam ümidimi kestim olmıcak heralde dedim o ay hamile kaldım diyor bide biz deneyelim :hulya:
bayanlar ben idrar testi yaptırdım ama hastalığıma daha vardı ilişkiden 10 gün sonra yaptım tek çizgi çıktı yani hamiş değilim ama erken mi yaptım testi sizce? :1no2:
günaydıııııınnnnn iyiyiz sen asıl sen nasılsın yarın büyük gün
kaydirigubbakcemile5[/QUOT
iyiyim ama daha çok heyecanlıyım canım. bilmiyorum bebiş bu sefer tuttumu? çok merak ediyorum, test yapmaya da korkuyorum. ne yapcam ben ya :sinifsinif:
günaydınnnn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?