Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ahh canım keske okadar basıt olsa 1 aylıgına ümidimizi kesebilsek iç düşünmesek elde mi? bana cok zor gelıyor....

evet canım haklısın bende şimdilik öyle düşünüyorum umursamıcam falan diyorum ama bu hafta yumurtlama günlerim bi yanım aman bu günleri kaçırma diyor :roflol:

nasılsın canım

ıyıyım canım ıste merakla gunlerı gecırıyorum 1 hafta kaldı ama sankı olmıycakmıs gıbı gelıyo her ay umıtle bekleyıp adet olunca yıne oyle olcakmıs gıbı gelıyor ama umıtler bıtmez beklıycez.
sen nasılsın?

evet canım haklısın bende şimdilik öyle düşünüyorum umursamıcam falan diyorum ama bu hafta yumurtlama günlerim bi yanım aman bu günleri kaçırma diyor :roflol:

oyle valla bende bu ay gunlerı saymıycam dıyorum kendıme caktırmadan yavas yavas sayıyorum sonrada yok yok saymadım kafama hıc takmıyorum dıyorumkaydirigubbakcemile3

oyle valla bende bu ay gunlerı saymıycam dıyorum kendıme caktırmadan yavas yavas sayıyorum sonrada yok yok saymadım kafama hıc takmıyorum dıyorumkaydirigubbakcemile3

vazgeçemicez bu gidişle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimde yarın adet günüm ve çok heyecanlıyım çookkk. testi adetim geçtikten sonra yapmak istiyorum. kararsızım yani. canım ümidini hiç yitirme bizlerde bir gün ebeveyn olacağız inşallah. benimde 10 ay bu ay albim daha hızlı atıyor.

vazgeçemicez bu gidişle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen öyle ama onlarda vazgecılecek gıbımı yaaa cok tatlılar cok sekerler melek melek bırde ınsanın kendısının yavrusunun olması daha bı tatlı olsa gerek bu yuzden hıc bır zaman vazgecemeyız.

ayyy yarın mııı???
cok az kalmıs gunun gelmıs ne guzel benımde gelıverse hayırlısıyla.ben adtten bır gun once ınsallah yapmak ıstıyorum cunku 1 gun once cıkıyor testte sen neden beklemek ıstıyosun?

canım ben daha önce çok gecikme yaşadım her seferinde test yaptım negatif çıktı ve negatif çıktığını gördükten sonra hep adet oldum. o yüzden kararsızım.fisfisfis

aynen öyle ama onlarda vazgecılecek gıbımı yaaa cok tatlılar cok sekerler melek melek bırde ınsanın kendısının yavrusunun olması daha bı tatlı olsa gerek bu yuzden hıc bır zaman vazgecemeyız.

ay evet ya olsada şimdi şöyle mıncık mıncık sıkıp öpsek kaydirigubbakcemile3 ahh Allahım işallah hepimize bu güzel duyguyu tattırsın :Saruboceq:

canım ben daha önce çok gecikme yaşadım her seferinde test yaptım negatif çıktı ve negatif çıktığını gördükten sonra hep adet oldum. o yüzden kararsızım.fisfisfis

hımmm anladım canım o yuzden gecıkınce yapman daha dogruymus.

ay evet ya olsada şimdi şöyle mıncık mıncık sıkıp öpsek kaydirigubbakcemile3 ahh Allahım işallah hepimize bu güzel duyguyu tattırsın :Saruboceq:

dimi ya olsaydı minicik elleri aykaları mis gibi kokarlar yaaa bayılıyorum kokularına allahım ınsallah en kısa zaamanda bu duyguları bızede basıp etsın ınsalahh.....

benımde 1 hafta kaldı gercekten 20 aralıktan ıtıbaren lıstede cok degısıklık olcak gıbı.

Siz bi de beni görün, iki aydır diyorum ki, yok hiç ümidim yok, bu ay da olmicak nasılsa kafama takmıorum boşuna diyorum, kocişim inanmıyo, tabi tabi diyo hiç beklemediğim anda geldi demek için böyle diyon dimi diyo, sanki ben senin içini bilmiyom diyo, bari bana söyleme bu yalanları diyo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hepimiz aynıyız valla

gercekten oyle bız kendı kendımızı kandırıyoruz aslında beynımızde kalbımızde bılıncaltımızda ne kadar dusunmesekte ne fırtınalar kopuyo ne kadar cok ıstıyoruz ama napalım elde degıl dusunmemek degılmı ama:1no2:

bencede aynen öyle bi yanım olmayınca aman boşver evliliğin tadını çıkar diyo bi yandanda içim gidiyo günleri falan hesaplıyorum bu ay olsun diyorum takmıcam umursamıcam diyorum,kendimi avutuyorum aklım hep orda maalesef (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…