Slmmm...Henüz topik eski haline gelmemiş yaa :)) Boşuna aklım kalmış burda.
Yılbaşı gecesi sabah 6 gibi geldik eve,öğleye kadar uyuduk;ardından samimi olduğumuz bir aileyle Amasra'ya gittik bir gece de orda kaldık bi güzel balık muhabbeti ve ardından sabah mis gibi bir kahvaltı :) Sonra bindik arabamıza döndük.Döner dönmez topiğe baktım liste güncellemelerini halledeyim dedim ama kimseden ses çıkmamış;bunu iyiye yorumlamak istiyorum kızlaar.Hani kırmızılar gelmedi müsait olamadınız ve söyleyemediniz gibi.... :)
Tekrar yeni yılınız kutlu olsun :)
ben burdayım da kımse yok ara ara gırdım hıc kımse denk gelmedı senın de yenı yılın kutlu olsun
yenı yıl guzel gecmıs gıbı amasrayı cok ovduler bana da daha denk gelmedı gıtmek tavsıye edermısın
selam kızlar :) smart canım ben kırmızıları gördüm dün geldi hemdedemiştim en üst sıraya çıkamıcam diye :)) artıkk çok sıkıldımm vazgeçtim ben bebekten...zaten yılbaşı da güzel değildi buruktu biraz hem de sancıdan ölücektim bu ay neden böyle oldu anlamadım..ama yine de şükürler olsun Allah'ıma.. artık sizlerden bekliyorum güzel haberleri opuyorumnanaktan
olmaz mı persembeden bu yana acayıp bır bas donmesı gorev yaptıgım koyde ebe tansıyonumu olçtu 8 e 5 tı.gecer dedım ama bugun dayanamadı esım acıle goturdu orda 8 e 4 daha da dusmus ama ıcmeden sarhos gıbıyım ..kan sayımı yaptılar normal cıktı ardından serum taktılar bende anlam veremedım delı gıbı uyuyorum hatta yenı kalktım sımdı .bıraz ıyı gıbıyım ama
selam kızlar :) smart canım ben kırmızıları gördüm dün geldi hemdedemiştim en üst sıraya çıkamıcam diye :)) artıkk çok sıkıldımm vazgeçtim ben bebekten...zaten yılbaşı da güzel değildi buruktu biraz hem de sancıdan ölücektim bu ay neden böyle oldu anlamadım..ama yine de şükürler olsun Allah'ıma.. artık sizlerden bekliyorum güzel haberleri opuyorumnanaktan
Yaaaaaaa!:çok üzgünüm: Ama ben seni listenin en üstüne almıştım bile büyük bir keyifle... Offf ya ne zor iş bu..
Hem bak ne oldu biliyor muusn;hani eşimin abisinin 3. çocuğu oldu geöen ay söylemiştim ya;bugün de yazın evlenen kız kardeşi aradı beni ve 'yenge 2,5 aylık hamileyim ben' dedi;düşün artık yaaanii...
Millet uğraşmadan çatır çatır doğuruyo... :hulya:
evet tam bır hafta var da bakalım ne olcak artık zaman konusunda kendıme guvenemıyorum..ya bugun bı kaç yazı okudum rahımde yara olması hamılelıgı engelleyebılıyormus..bende de var ama kucuk demıstı dktr.hamıle kal sonra hallederız onu demıstı...engelse nasıl kalcak hamıle ya ben anlayamıyom bu doktorları hepsı ayrı konusuyo
gcmıs olsun canım..uzuldum ama ps etmekte ne oluyo...yaa nolur pes etmeyelım...bu ay olmaz onumuzdkı ay canım..sadce sabıııırr.uzme kendını ne olur..
E iyi de canım hamile olma ihtimalim var benm korunmuyoruz dedin mi?Gerçi serum dediğin şey tuzlu su ama yine de bri danışsaydın ya da hazır hastaneye gitmişken kan tahlili isteseydin;o da olabilirdi...
gördüm canım evet :)) haklsıın canım ben de öyle duyunca hayret ediyorum ya biz o kadar çalışıyoruz olmuyor milletin haberi yokken oluyor..artık ne gün hesaplarım ne bişe..ne zaman denk gelirse artık ne yapayim herkes ne zaman aklımdah çıkardım o zaman oldu diyor..ben de çıkardım artıkkkkk mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?