canım daha önce bu belırtılerı yasamadıysan hiç bana göre bu belırtıler hamılelık belırtılerıkı bence öylesın gıbımede gelıyor ınsallah güzel haber verıcen bızlerezemuszemus
benım mesela adet dönemıme yakın hiç gögüslerım acımaz sısmez o yuzden belkıde hamıle kalsam ve bu belırtılerı yasasam hamıleyım dıyebılırım anlayabılırım ama bazı kısıler adet dönemıne yakında bu belırtılerı yasıyor o yuzden adet belırtısı sanıyor bazen hamıle oluyorlar farkedılemıyebılıyor ben zaten adet olacagımı gelen lekelerımden anlıyorum her ay oldugu gıbı alıstım artık adetıme 2 gün kala lekeler gelıyosa adetım yakın demektır benım zaten
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız.
4 aylık evliyim ve bu ay bebiş yapmaya karar verdik...
kasklarımdaki ağrılar bi değişik geliyor bana ama başka belirti diyebileceğim birşey yok... zaten ilk deneme de tutmasıda mucize olurdu sanırım.. ama bu mucizeye çok ihtiyacımız var
benide çizelgeye eklermisiniz........ regl günüm 31 aralık
hosgeldın canım ınsallah tez zamanda kavusursun melegıne
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız.
4 aylık evliyim ve bu ay bebiş yapmaya karar verdik...
kasklarımdaki ağrılar bi değişik geliyor bana ama başka belirti diyebileceğim birşey yok... zaten ilk deneme de tutmasıda mucize olurdu sanırım.. ama bu mucizeye çok ihtiyacımız var
benide çizelgeye eklermisiniz........ regl günüm 31 aralık
Kızlar yaaa benim bu ay tutmazsa ben yeniden korunmaya başlıycam.Artık düşünmüyorum ama bu ay bi kere başlamış olduk bekliycem.Eğer adet olursamda yeniden korunucam artık bebiş yok benim içinmafoldumben
hoşgeldin canım umutsuz olma ilk ayda tutan arkadaşlarım var beni korunmayı bıraktıkları ay hamile kalıyolar ama malesef biz beceremedik yani tutmadı ben 6 aydır bekliyorum kısmet 7. ayananiknanik
merhaba canım sende bursadansın bende bursada oturuyorum ne güzel benımde 6. ayım bu ay bakalım bızım mınık melek gelecekmı
hoşgeldin canım umutsuz olma ilk ayda tutan arkadaşlarım var beni korunmayı bıraktıkları ay hamile kalıyolar ama malesef biz beceremedik yani tutmadı ben 6 aydır bekliyorum kısmet 7. ayananiknanik
Eşimle biraz sorunlarım var(maddi)baba olacak kapasitede değil onu anladım.Ben zaten biliyordum onun henüz o olgunlukta olmadığına ama yaşım 31,çevre baskısı ve en önemlisi çok istiyordum anne olmayı ama artık kesin karar verdimki anne baba olmayı istemek evcilik oyunu değil ve eşimde bu sorumluluk yok ne yazıkki.
bursanın neresindensin canım
AYYY inşallah.. kısmet tabi böyle şeyler moral bozmamak gerekir...
inşallah aynı zamanlarda birbirimiz müjdeli haberler veririz...
Eşimle biraz sorunlarım var(maddi)baba olacak kapasitede değil onu anladım.Ben zaten biliyordum onun henüz o olgunlukta olmadığına ama yaşım 31,çevre baskısı ve en önemlisi çok istiyordum anne olmayı ama artık kesin karar verdimki anne baba olmayı istemek evcilik oyunu değil ve eşimde bu sorumluluk yok ne yazıkki.
canım ben bursada esentepe baglarbası dıye geçıyor orda oturuyorum yanı oraya evlendım sen nerdesın canım
Canım benim öyle deme yaa, ne kızlar ne erkekler biliyorum ben, bunlar kendini idare edemiyo çocuğu nasıl etsinler derken anne baba oldular da öyle bi becerdiler ki, annelik babalık duygusu gerçek anlamda ancak bebeği kucağa alınca yerleşiyo insana, ozaman herkesten iyi anne baba oluyosun, öyle ki kendi anne babana güvenmiyosun.Sen hiç merak etme, eminim senin eşin de harika bi baba olacaktır, Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin yeter ki :teselli:
bende soğanlıda oturuyorum canım bende oraya evlendim önceden vakıf köyde oturuyordumkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?