soledım zaten 8 aylık bı hamıleye de taktılar serum o nedenle ıcım rahat ettı...hamılelık ıcın kan testını acılde yapmıyolarmıs ole soledı ...sadece kan sayımı yapıldı..kadına suphem var dedım kaç gun gectı deyınce lök gibi kaldım..manyak mı bu bılmeden nasıl suphelenıyo der gıbı baktı...:1shok:
Ya belki büyükleri için konuşmuştur doktorun. Hemen kötü düşünme internette herşeyi okusan ohoooo daha neler neler var.
çiçeğimcim hoşgeldin :))
canım benim saol yok pes ettiğimden değil sadece çoook sıkıldım artıkk o yüzden uğraşmıcamolursa öyle de olur ne yapalım..ümidim sizlersiniz :Saruboceq:
selam kızlar :) smart canım ben kırmızıları gördüm dün geldi hemdedemiştim en üst sıraya çıkamıcam diye :)) artıkk çok sıkıldımm vazgeçtim ben bebekten...zaten yılbaşı da güzel değildi buruktu biraz hem de sancıdan ölücektim bu ay neden böyle oldu anlamadım..ama yine de şükürler olsun Allah'ıma.. artık sizlerden bekliyorum güzel haberleri opuyorumnanaktan
Ya!Sen düşünmüyordun dedim;'eşim istedi kıyamadım ona' dedi.belki planlı oldu belki normal denediler bilmiyorum o kadarını.Tek bildiğim ailece gayet başarılı anlaşılan eşimin ailesi çocuk konusunda ....!
Senin psikolojin nasıl canımcım iyi misin? Sıkma sakın canını olurmu;olacak elbet bir gün.
canım benim saol yok pes ettiğimden değil sadece çoook sıkıldım artıkk o yüzden uğraşmıcamolursa öyle de olur ne yapalım..ümidim sizlersiniz :Saruboceq:
canım srum ıcın korkma hamılelıge pek bır zararı yok..bende yemıstımmm..
Ya gülüm!Ekstra uğraşma tabi;normal günlerid eğerlendr yeter.Eşin üzüldü mü?Umudu var mıydı?
çiçeğim sen hamilesin değil mi nasıl gidiyo...
soledım zaten 8 aylık bı hamıleye de taktılar serum o nedenle ıcım rahat ettı...hamılelık ıcın kan testını acılde yapmıyolarmıs ole soledı ...sadece kan sayımı yapıldı..kadına suphem var dedım kaç gun gectı deyınce lök gibi kaldım..manyak mı bu bılmeden nasıl suphelenıyo der gıbı baktı...:1shok:
yani bu ay ona hiç bir şey söylememiştim yumurtlamayı falan..bilmiyordu ama yine umudu vardır.. o da bana dedi üzülme diye beni teselli etti canım benim ben ona üzülüyorum kendime değil(
yani bu ay ona hiç bir şey söylememiştim yumurtlamayı falan..bilmiyordu ama yine umudu vardır.. o da bana dedi üzülme diye beni teselli etti canım benim ben ona üzülüyorum kendime değil(
aman çok biliyoo onlarsonradan da olur da hamile falan kalsan bu kez de madem konrunmuyordun neden uyarmadın derler naniknanik
pes etmek yok yapmayın böle çıkmadık candan ümit kesilmez...elbet bizim de bir gün olacak ilk önece inanmalıyız...sen sıkma canını ...
senı cok ıyı anlıyorum canım ama n olur bu kadar uzme kndını..aslında en ıyısı kafaya takmamak..bır yapabılsek zaten o ay hamıleyızzzzzzzz...
Ya ÇİÇeĞİme hamİlesİn dİmİ dedİm ama karıŞtırmıŞım kusura bakma belkİ de allah sÖylettİ...
hosbulduk canım yaaa ozledım vallahı..acıyorum acıyorum.kımsecıkler yok..delırdım vallahı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?