Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım srum ıcın korkma hamılelıge pek bır zararı yok..bende yemıstımmm..

canım benim saol yok pes ettiğimden değil sadece çoook sıkıldım artıkk o yüzden uğraşmıcam olursa öyle de olur ne yapalım..ümidim sizlersiniz :Saruboceq:

Ya gülüm!Ekstra uğraşma tabi;normal günlerid eğerlendr yeter.Eşin üzüldü mü?Umudu var mıydı?

pes etmek yok yapmayın böle çıkmadık candan ümit kesilmez...elbet bizim de bir gün olacak ilk önece inanmalıyız...sen sıkma canını ...

valla iyiymiş canım ya ne diyelim hayırlı olsun onlarada :))

iyiyim canım benim sağol hiç üzülmedim sadece sıkıldım her ay aynı şeyle uğraşmaktan o kadar zaten rejime başladım :) canımm benim çok sağol :1hug:

canım benim saol yok pes ettiğimden değil sadece çoook sıkıldım artıkk o yüzden uğraşmıcam olursa öyle de olur ne yapalım..ümidim sizlersiniz :Saruboceq:

senı cok ıyı anlıyorum canım ama n olur bu kadar uzme kndını..aslında en ıyısı kafaya takmamak..bır yapabılsek zaten o ay hamıleyızzzzzzzz...

Ya gülüm!Ekstra uğraşma tabi;normal günlerid eğerlendr yeter.Eşin üzüldü mü?Umudu var mıydı?

yani bu ay ona hiç bir şey söylememiştim yumurtlamayı falan..bilmiyordu ama yine umudu vardır.. o da bana dedi üzülme diye beni teselli etti canım benim ben ona üzülüyorum kendime değil(

Aman çok biliyoo onlar sonradan da olur da hamile falan kalsan bu kez de madem konrunmuyordun neden uyarmadın derler naniknanik

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
beleney.......................30 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
azize1.......30 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

yani bu ay ona hiç bir şey söylememiştim yumurtlamayı falan..bilmiyordu ama yine umudu vardır.. o da bana dedi üzülme diye beni teselli etti canım benim ben ona üzülüyorum kendime değil(

aslında erkekler çaktırmıyo ama daha çok yıkılıyolar ben ne zaman adet lafı açsam kaPATIYO KONUYU...SIKILIYO FARKINDAYIM O NEDENLE ÖNEMSEMİYO GİBİ DAVRANIYO..AMA KADINLAR ANLIYO..

canımm yaaaaaa zatn ınsan kendısı ıcın degıl sı ıcın daha cok uzuluyo...ama oda snın ıcın cok uzuluyodur...canım olur yaaaaaaaa....neden olmasın..allahım ne zaman kısmt ettıyse..

aman çok biliyoo onlar sonradan da olur da hamile falan kalsan bu kez de madem konrunmuyordun neden uyarmadın derler naniknanik

evet çok haklısın bi ilaç verdi hamile değilsen içersin dedi...ya devlet hastaneleri böle ama özele git nasıl ilgilenirler insanla ...

pes etmek yok yapmayın böle çıkmadık candan ümit kesilmez...elbet bizim de bir gün olacak ilk önece inanmalıyız...sen sıkma canını ...

senı cok ıyı anlıyorum canım ama n olur bu kadar uzme kndını..aslında en ıyısı kafaya takmamak..bır yapabılsek zaten o ay hamıleyızzzzzzzz...

kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için iyiki varsınız :1hug: bakalım artık hayırlısı olsun :1hug:

Ya ÇıÇeĞıme hamılesın dımı dedım ama karıŞtırmıŞım kusura bakma belkı de allah sÖylettı...

hosbulduk canım yaaa ozledım vallahı..acıyorum acıyorum.kımsecıkler yok..delırdım vallahı..

Benim de aklımdaydınız yoğun geçti iki gün;gelir gelmez bi açtım 'aa hiç kimse girememiş' bir bakıma sevindim :) O akdar sayfa okumak zor olacaktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…