Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ya ovulasyon testlerinde de yazıyo eğer düzensizse bir siklus boyu yapmalısınız testi çünkü aksi halde gününü tespit edemezsiniz diyo;onun gibi bir durumdur o da.

ya çok üzüldüm canım yaaa... of gözlerim doldu valla... canım inş en kısa zamanda bebeğine tekrar kavuşursun. emin ol dualarımızda sende olacaksın....

Ya kayınpedrin anlamaz onun ne olduğunu diyprum sana kutunun yüzde 99u zaten tıp terimi;o ne bilsin çekinme al bence;umarım ihtiyacın klamaz tabi o ayrı mesele

kızlar hepinize iyi gecelerrr ben gidiyorumopuyorumnanaktan

ahhh canım yaaa cok uzuldum..allah sabırlar versın..aynı syı bende yasadım...cok uzucu bır durum...ınsallah en kısa zamanda hamıl kalır saglıklı sıhhatlı bebısını kucagına alırsın canım..moralını ıyı tut...

Aaaaaaaaaaaaaaa!neden herkes kötüyü düşünüyoo bu gece yaaaaaaa klava:
Olacak ve doğacak tamamııııı klava: İyi tut düşmesin!klava:

canım öncelikle hakikaten melek olmuş yavrun;allah sabırlık versin yalnız daha çok erken değil mi yeni bir ahmilelik için.!!Vücudun da yeni bebek için yeterli besini toplayamamıştır daha.Tabi sen kararını vermişsin bize destek olmak düşer ama bu ay olmazsa da sıkma canını olurmu...her işte bir ahyır vardır.

haklisin canim..pazartesi gunune kadar gelmezse test yapicam....bebek yoksada hayirlisi artik

Hmmm!Haklıyım ama pazaretsi haa...
Yok mu evde testin ya;benim hep olur.çatlarım ben ÇATLARIIIMMM... Ne genişsinzi ya :) Ben son 5 gün kalana kadar bomba gibiyim sonrsaında manyaklaşıyorum :)

Bunu ANGelllL okumalı !!! :)

merhaba sağol;sana da ii geceler;hoşgeldin :)
hosbulduk canimkaydirigubbakcemile5
ya çok üzüldüm canım yaaa... of gözlerim doldu valla... canım inş en kısa zamanda bebeğine tekrar kavuşursun. emin ol dualarımızda sende olacaksın....
saol cnm ALLAH razi olsun gercekten cok zor bir durum RABBIM kimseye yasatmasin

bu benim 4.hamileligimdi ilk 3u 6 ILE 8 haftalikken dusmuslerdi sebebi kan pihtilasmasiymis sonra ogrendik bu hamileleigimde igne kullandim hep ama su kaciriyordum 1hafta hastanede yattim yatarak onlem alinabiliyormus sadece o sure icinde de enfeksiyon kapmisim ve sonuc erken dogum 5.5aylikti oglummafoldumben
canim ya sanada cok gecmis olsun insallah RABBIM hayirlsiyla saglikla ve zamaninda nasip etsin yavrularimizi

canım pmpm guzel pempm kan tstı yaptıracan nasılsa yarın yaptır da catlatma daaaaaaaaa
Bence deeeeeeeeeeeeeeee

Öncelikle kaybın için üzüldüğümü söylemek siterim.
Çok yazmana gelince;yok yaaa bu ne ki :roflol: Bazen burda destanlar yazılıyooo sırnaşık şey Bir defa olduysa yine olur yaaa hayırlısıyla.
Peki neden kalk atışını duyamamayı neye bağladı doktorlar?Ne olmuştur da bu durum olmştur deiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…