merhaba hanimlar herkese iyi geceler
selam canım hoşgeldin a.s.
bu arad kızlar benim şu anda 8 aylık hamile bir arkadaşım bebek kararı aldıktan sonra adetleri çok düzensizleşmiş ve sıkı durun doktorunun dediğine göre adetinin 6. gününde yumurtlamış ve hamile kalmış
kizlar benimde sat 6 aralik bu ay calismalari cok siki tuttuk bakalim herseyin hayirlisi sabirsizliktan oluyorum deli gibi hamile kalmak istiyorum nolur dua edin bana
ben bir kasimda erken dogum yaptim ve melegim sadece yarim saat yasayabildi oglumun sancisini cekip onu dogurmak kollarima almak ve melek olmasi bana cok koydu kendimi yeni toparliyorum ve suan hamile kalmak bende saplanti oldu sanki yeniden anne olmak ve cocumla yaslanmak istiyorum
bana dua edin nolur yeniden hamile kalip saglikla ve zamaninda cocugumu dogrup kucaklamak istiorummafoldumben
iyi gecelerr hoşgeldinn a.s.
ıyı geclr canım hosgldııııınnnnnn
sancım cok olunca gıttım ama amacım daha once ıltıhabım vardı onun ıcındı..alttan ultrason bıde parmakla baktı..yumurtan catlaaaaamıııısss dedı.ıltıhabın yok dedı..aslında kendım kasındım yaa..sırf yumurtanın catladıgı gun gıttım kı emın olayım dıy..bende sızın gıbı test yokkkkıııııııııı...
kizlar benimde sat 6 aralik bu ay calismalari cok siki tuttuk bakalim herseyin hayirlisi sabirsizliktan oluyorum deli gibi hamile kalmak istiyorum nolur dua edin bana
ben bir kasimda erken dogum yaptim ve melegim sadece yarim saat yasayabildi oglumun sancisini cekip onu dogurmak kollarima almak ve melek olmasi bana cok koydu kendimi yeni toparliyorum ve suan hamile kalmak bende saplanti oldu sanki yeniden anne olmak ve cocumla yaslanmak istiyorum
bana dua edin nolur yeniden hamile kalip saglikla ve zamaninda cocugumu dogrup kucaklamak istiorummafoldumben
yok tatlım ya, cvs yapılacak ya 10. haftada. sonuçlar çıkana kadar, anne babaya bile bişii sölemek istemiyorum. çok heyecan yapıp çok üzülüyorlar...
yoksa haftaya hemen sonucu alırsam inşallah, size sölüycem ilk!!
Ya kayınpedrin anlamaz onun ne olduğunu diyprum sana kutunun yüzde 99u zaten tıp terimi;o ne bilsin çekinme al bence;umarım ihtiyacın klamaz tabi o ayrı mesele
kızlar hepinize iyi gecelerrr ben gidiyorumopuyorumnanaktan
haklisin canim..pazartesi gunune kadar gelmezse test yapicam....bebek yoksada hayirlisi artik
kızlar hepinize iyi gecelerrr ben gidiyorumopuyorumnanaktan
Aaaaaaaaaaaaaaa!neden herkes kötüyü düşünüyoo bu gece yaaaaaaaklava:
Olacak ve doğacak tamamıııııklava: İyi tut düşmesin! klava:
ayrıca birşey daha söylüyüm size, bunu bana bir kadın doğumcu söyledi;
hani bazı arkadaşların adetleri 40 güne kadar gecikiyor ya bunun sebebi bebek kararı aldıktan sonra bünyeyi hamileliğe hazırlamakmış. bazı bünyelerde bu 3-4 ay böyle olabiliyormuş, yani adeti böyle gecikenler umutlanabilir hihoyyyt
Hmmm!Haklıyım ama pazaretsi haa...
Yok mu evde testin ya;benim hep olur.çatlarım ben ÇATLARIIIMMM... Ne genişsinzi ya :) Ben son 5 gün kalana kadar bomba gibiyim sonrsaında manyaklaşıyorum :)
hosbulduk canimkaydirigubbakcemile5merhaba sağol;sana da ii geceler;hoşgeldin :)
saol cnm ALLAH razi olsun gercekten cok zor bir durum RABBIM kimseye yasatmasinya çok üzüldüm canım yaaa... of gözlerim doldu valla... canım inş en kısa zamanda bebeğine tekrar kavuşursun. emin ol dualarımızda sende olacaksın....
canim ya sanada cok gecmis olsun insallah RABBIM hayirlsiyla saglikla ve zamaninda nasip etsin yavrularimiziahhh canım yaaa cok uzuldum..allah sabırlar versın..aynı syı bende yasadım...cok uzucu bır durum...ınsallah en kısa zamanda hamıl kalır saglıklı sıhhatlı bebısını kucagına alırsın canım..moralını ıyı tut...
bende inanıyorum aslında tüm kalbimle, olacak ve doğacak!!!!!
opuyorumnanaktan
Bence deeeeeeeeeeeeeeeecanım pmpm guzel pempm kan tstı yaptıracan nasılsa yarın yaptır da catlatma daaaaaaaaa
Ben geçtiğimiz mayıs ayı 6 haftalık hamileleğimi sonlandırmak zorunda kaldım.Kalp atışını duyamadım çünkü.:çok üzgünüm: dört beş aydır deniyoruz.Halen tutturmuş değiliz.Bir de benim ik gebeliğim tek denemeyle olmuştu.Yine kolay olur sandım ama benim bebiş çok nazlanıyor. Deniyoruz dahi.Son bir aydır boşladım biraz.Çalış, çalış bayıyor.Olmazsa önümüzdeki ay tekrar kontrole doktora gidicez eşimle..Uzun yazdım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?