bende çalışıyorum canım hemsireyım
canım aramıza hoşgeldin başınız sağolsun çok üzüldümişallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın acınızı biraz unutturur a.s.
Allah sana kolaylık versin tatlım, tabi zor bi durum ama yine de peşin hükümlü olma, sorunlarınız olsa bile hayırlısını dile Allah'tan, meleğinizin bereketiyle gelmesini dile, umarım en kısa zamanda sorunlarınızı aşarsınız da bebeğiniz de yuvanıza neşe ve bereket katar
teşekkür ederim canımm
allah sizlere ve sevdiklerinize uzun ömürler versin....
çok büyük bir acı... nasıl küllencek bilmiyorum... annecimin yüzü bir kere gülsn istiyorum ve inşallah bebek güldürcek erkek olusa dedesinin ismini koyacağız eşmle karar verdik....
hatta 2 dedesinin isminde beraber koyacağız
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız.
4 aylık evliyim ve bu ay bebiş yapmaya karar verdik...
kasklarımdaki ağrılar bi değişik geliyor bana ama başka belirti diyebileceğim birşey yok... zaten ilk deneme de tutmasıda mucize olurdu sanırım.. ama bu mucizeye çok ihtiyacımız var
benide çizelgeye eklermisiniz........ regl günüm 31 aralık
canım haklısın bende babamı kaybettim o zaman çok küçüktüm ama onun yokluğu bir başkaAllah sabırlar versin sizede annene de..hepimize sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlatlar nasip etsin işallah..umarım herşey gönlünce dilediğince olur bebeğiniz hemencik gelir işallah :1hug:
canım hoş geldin aramıza. inşallah hemen meleğine kavuşursun canım. mutlaka biliyorsundur ama yumurtlama günlerine dikkat et canım.
hoşbulduk canım sağol....
tam bilmiyorum bu kouda tamamne acemiyim
ama anladığım kadarı ile bu hafta yumurtma haftası ilan ettim kendime
tam günü kestiremem çünkü
3 aralıkta oldum 31 aralıkta yine olacağım
tam bu hafta ama hangi gün bilemiyorum sağlama alıyorum kendimi
hoşbulduk canım sağol....
tam bilmiyorum bu kouda tamamne acemiyim
ama anladığım kadarı ile bu hafta yumurtma haftası ilan ettim kendime
tam günü kestiremem çünkü
3 aralıkta oldum 31 aralıkta yine olacağım
tam bu hafta ama hangi gün bilemiyorum sağlama alıyorum kendimi
Neyse kızlar içinizi karartım dimi.Artık kapatıyorum konuyu ve bende unutmaya çalışıcam.Beni dinlediğiniz için teşekkürler.
Merhaba
ben yeni üyelerdenim.Bu işler hiç aceleye ve stres yapmaya gelmiyor arkadaşlar ne zaman kafanız rahat o zaman hamile kalma şansınız o kadar yüksek rahat olun ben oğluşumu kucağıma aldım Allah hepinize nasip etsin bu eşsiz mutluluğu...
Neyse kızlar içinizi karartım dimi.Artık kapatıyorum konuyu ve bende unutmaya çalışıcam.Beni dinlediğiniz için teşekkürler.
Merhaba
ben yeni üyelerdenim.Bu işler hiç aceleye ve stres yapmaya gelmiyor arkadaşlar ne zaman kafanız rahat o zaman hamile kalma şansınız o kadar yüksek rahat olun ben oğluşumu kucağıma aldım Allah hepinize nasip etsin bu eşsiz mutluluğu...
Derya cım sağol canım anne olmayı gerçekten çok istiyorum ama evlendiğimden beride hep böyle olduğu için bütün ömrüm böyle geçecek gibi geliyor ve karamsarlığa düşüyorum yoksa zaten düşmez kalkmaz bir allah.Ama çok istiyorum diyede bebek yapıp ona kötü bir hayat yaşatmak istemiyorum.Şu an için iyi durumumuz ben çalıştığım için ama ya hamileliğimde çalışamaz duruma gelirsem ya bebekten sonra çalışamazsam nasıl bakıcam bebeğime diyedüşünüyorum.
oralardan okuduklarıma göre hesapladım...canım bununla ilgili nette ovulasyon günlerini hesaplayabilirsin. yada adetinin birinci gününden başlıyosun saymaya 12-14-16-18 günleri hamile kalabileceğin günler oluyor. Kadının yumurtlamsı 14.gününde oluyo ve döllenme olmadıysa 14 gün sonra adet oluyosun. 28 günde bi adet oluyosan eğer 28-14=14 yumurtlama günün oluyor.
evet canım bu hafta yumurtlama haftan gün aşırı birlikte olun ve en az yarım ssat kalmadan yat istersen ayaklarının altına 1-2 yastık koy spermler geri akmasın hadi kolay gelsinalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?