Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım ben bır fabrıkada iş yerı hemsırelıgı yapıyorum

bayankarasu canım ben 6 aydır beklıyorum henüz yok ya sen

canım aramıza hoşgeldin başınız sağolsun çok üzüldüm işallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın acınızı biraz unutturur a.s.

teşekkür ederim canımm
allah sizlere ve sevdiklerinize uzun ömürler versin....
çok büyük bir acı... nasıl küllencek bilmiyorum... annecimin yüzü bir kere gülsn istiyorum ve inşallah bebek güldürcek erkek olusa dedesinin ismini koyacağız eşmle karar verdik....
hatta 2 dedesinin isminde beraber koyacağız

Sağol canım bu sorunlar var aramızda ama pekde birbirimize yansıtmıyoruz aslında.Evde çok huzursuz bir durum yok sadece eve haciz kağıdı veya ihtarname geldiğinde çıldırıyorum o kadar.Ondan sonra geçecek bitecek düzelecek umutlarıyla yine eskisi gibi davranıyorum.Borçları kapatmaya destek oluyorum.Sabah yine böyle kötü bir haber aldım eğer bununla ilgilide kapıma bir kağıt gelirse eşimlede yollarımı ayırabilirim.

Allah sabırlar versin sizede annene de..hepimize sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlatlar nasip etsin işallah..umarım herşey gönlünce dilediğince olur bebeğiniz hemencik gelir işallah :1hug:

Son düzenleme:

canım hoş geldin aramıza. inşallah hemen meleğine kavuşursun canım. mutlaka biliyorsundur ama yumurtlama günlerine dikkat et canım.

çok sağo...
İNŞALLAH CANIMM
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

canım hoş geldin aramıza. inşallah hemen meleğine kavuşursun canım. mutlaka biliyorsundur ama yumurtlama günlerine dikkat et canım.

hoşbulduk canım sağol....
tam bilmiyorum bu kouda tamamne acemiyim
ama anladığım kadarı ile bu hafta yumurtma haftası ilan ettim kendime
tam günü kestiremem çünkü

3 aralıkta oldum 31 aralıkta yine olacağım
tam bu hafta ama hangi gün bilemiyorum sağlama alıyorum kendimi

Derya cım sağol canım anne olmayı gerçekten çok istiyorum ama evlendiğimden beride hep böyle olduğu için bütün ömrüm böyle geçecek gibi geliyor ve karamsarlığa düşüyorum yoksa zaten düşmez kalkmaz bir allah.Ama çok istiyorum diyede bebek yapıp ona kötü bir hayat yaşatmak istemiyorum.Şu an için iyi durumumuz ben çalıştığım için ama ya hamileliğimde çalışamaz duruma gelirsem ya bebekten sonra çalışamazsam nasıl bakıcam bebeğime diyedüşünüyorum.

Neyse kızlar içinizi karartım dimi.Artık kapatıyorum konuyu ve bende unutmaya çalışıcam.Beni dinlediğiniz için teşekkürler.

Merhaba
ben yeni üyelerdenim.Bu işler hiç aceleye ve stres yapmaya gelmiyor arkadaşlar ne zaman kafanız rahat o zaman hamile kalma şansınız o kadar yüksek rahat olun ben oğluşumu kucağıma aldım Allah hepinize nasip etsin bu eşsiz mutluluğu...

canım bununla ilgili nette ovulasyon günlerini hesaplayabilirsin. yada adetinin birinci gününden başlıyosun saymaya 12-14-16-18 günleri hamile kalabileceğin günler oluyor. Kadının yumurtlamsı 14.gününde oluyo ve döllenme olmadıysa 14 gün sonra adet oluyosun. 28 günde bi adet oluyosan eğer 28-14=14 yumurtlama günün oluyor.

evet canım bu hafta yumurtlama haftan gün aşırı birlikte olun ve en az yarım ssat kalmadan yat istersen ayaklarının altına 1-2 yastık koy spermler geri akmasın hadi kolay gelsinalkisalkisalkis

Neyse kızlar içinizi karartım dimi.Artık kapatıyorum konuyu ve bende unutmaya çalışıcam.Beni dinlediğiniz için teşekkürler.

canım üzülme diyeceğim ama olmayacak biliyorum. hayatta herşey insanlar için. kendini hazır hissetmiyorsan biraz daha bekle canım sen bizden daha iyi bilirsin canım.

hoşgeldin canım senin tecrübelrine ihtiuyacımız olucak burda çünkü hepimiz hamile kalmak istiyoruzzzzzzzz:CüvCüv:

evet canım üzme sakın kendini sizin için en hayırlısı neyse onu yapın ama bunları düşünerekte strese sokma kendinia.s

canım hosgeldın evet stres yapmamamız gerekıyor ama nasıl bunun bır çözümü varmı acaba egerkı varsa hemen uygulayayım olmuyor işte rahattta olamıyorum bazen umursamıyorum ama bazende çıldıracak gıbı oluyorum sen anlat bakalım bıze yardımcı ol bılgılerın ısımıze yarayabılır

tamam canım meak etmeyin tecrübelerimi sizinle paylaşıcam güzel bir parlaşım sitesi beğendim valla.

canım olurmu öyle şey... anlatıp rahatlayacaksın tabiki
karamsarlığa düşme .... ya olmassa die plan yap sunları sunları yaparsam su zamanda çalışmazsam bu beni idare eder gibilerinden ve hayırlısını iste... inşallah herşey gönlüne göre olur....

oralardan okuduklarıma göre hesapladım...
bu haftayı değerlendireceğimmm inşallah... sorun olmassa kısmetse olacakkk

evet canım bu hafta yumurtlama haftan gün aşırı birlikte olun ve en az yarım ssat kalmadan yat istersen ayaklarının altına 1-2 yastık koy spermler geri akmasın hadi kolay gelsinalkisalkisalkis

aaa ben bunu hiç düşünmemiştim hemen kalkıyordum veaklıma geliyordu bunlar hemen çıkıyor diordum
bu tavsiyeni unutmayacağım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…