Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım yaaa bunları baştan anlamak en iyisi....
en doğru kararı sen vereceksin boşver çevrendekileri
sonra onlar mı bakacak o çocuğa.... ağzı olan konuşuyor
ben de 30 yaşındayım
geç dedidiler evde kaldı dediler..... hiççç umursamadımm
sende en doğru kararı verecek kişin hayırlısı olsun senin için...

benim evliliğim çok yeni çok erken düşünmek durumunda kadım...
geçen ay babamı kaybetti ve bu bebe bizim yaşam kaynağımız olacak beni, annemi ve kardeşlerimi hayata bağlacak inşallah

tesadüfe bak ne güzel ınsallah tez zamanda gelır meleklerımız

inşallah yaaaa artık gelsin bebişlerimiz ama ben inanıyorum liste çok kısa zamanda biticek ve artık hamile olarak duygularımızı paylaşıcaz ve eski yazılarımızı okuyup artık bu stres geride kaldı diyeceğizkaydirigubbakcemile3

agzından bal damlıyo canımya ınsallah görürüz o günlerı ınsallah

Bence peşin hükümlü olma bizi tanımıyosun biz sadece fikirlerimizi söyledik bu topiğin amacıda bu değilmi tabiki onun çocuğuna biz bakmıcaz sadece karamsarlığı düşmemesini istedika.s

Bence peşin hükümlü olma bizi tanımıyosun biz sadece fikirlerimizi söyledik bu topiğin amacıda bu değilmi tabiki onun çocuğuna biz bakmıcaz sadece karamsarlığı düşmemesini istedika.s

canımmm ben çevre baskısı dedi diye yazdım
o cümleyi yazarken kesinlikle sizin yazdıklarınız için demedim
yanlış anlaşılcamı düşünmedim
üzgünüm

agzından bal damlıyo canımya ınsallah görürüz o günlerı ınsallah

inşallah yaaa ben hiç karamsar değilim herkes nasıl şakır şakır hamile kalıyo bizde kalıcan inşallah Allah hepimize önce sağlık versin gerisi gelir bizim hamile kalanlardan ne eksiğimiz var koca desen oda var :dance:

Derya cım inan eşim aslında çok iyi biri ama insanlara çok güveniyor,kendi işini yapıyordu maalesef batırdı hadi oldu bitti tamam kurtulduk borçlardan derken yine kapımıza borç dayandı hemde bu borçların ne evle nede benimle hiç alakası yok tamamen kendi işiyle alakalı.ınan 26 aylık evliyim ve kiradayım evin bütün yükü benim üstünde ve abartmıyorum evlendiğim günden beri bu böyle.Canım sen olsan benim yerimde ne yapardın

canımmm ben çevre baskısı dedi diye yazdım
o cümleyi yazarken kesinlikle sizin yazdıklarınız için demedim
yanlış anlaşılcamı düşünmedim
üzgünüm

Ya ben de diyorum ben deryanın söylediklerini hiç üzerime alınmadım, ebruli niye alındı, acaba bizim için mi söylemişti ki o lafları diyorum, ben mi çok safım yaw diyorum kaydirigubbakcemile3

canım öyle ama ınsana bır süre sonra karamsar oluyor açıkçası sımdı kaç aydır yokya bebek herhalde olmayacak dıyorum ben sonrada umudum gelıyor yıne olucak ınanıyorum dıyorum Allah ım daha fazla bekletmesın bızlerı

Allah sana kolaylık versin tatlım, tabi zor bi durum ama yine de peşin hükümlü olma, sorunlarınız olsa bile hayırlısını dile Allah'tan, meleğinizin bereketiyle gelmesini dile, umarım en kısa zamanda sorunlarınızı aşarsınız da bebeğiniz de yuvanıza neşe ve bereket katar

Benmi abartıyorum kızlar yaaa.İnanın onun dışında çok mükemmel biri ama parasızda olmuyorki.İnanın çevremdekiler içimizi bilmiyorlar herkes bana imreniyor ne şanslısın sen diyip duruyorlar.Ama bilmiyorlarki evin tümü yükü benim sırtımda.Hamile kaldığımda çalışamazsam ne olacak hem.

Ya ben de diyorum ben deryanın söylediklerini hiç üzerime alınmadım, ebruli niye alındı, acaba bizim için mi söylemişti ki o lafları diyorum, ben mi çok safım yaw diyorum kaydirigubbakcemile3

yok canım sen saf değilsin ben üzerime alındım birden okadar

Canım sen kaç aydır bekliyosun, sorabilir miyim sakıncası yoksa :kedi:

canım aramıza hoşgeldin başınız sağolsun çok üzüldüm işallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın acınızı biraz unutturur a.s.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım anlıyorum seni inan bende kirada oturuyorum....
ve çocuk yapınca masraflarımız artacak.... zor günlerimizde olacak.... iyi bir plan yapmamız gerekiyor. eşim ve ben özel sektördeyiz geleceğimiz yok....
benim sana demek istediğim çevrendekileri değil kendini dinlemen kendi yolunu çizmen
tabiki eşin iyidir... ama bi şanssızlık olmuş hep böyle gitmez.....
hangi duygu içinde ağır basıyor ise onu yap anneli duygusu ise anne ol ama biraz daha beklemek istersen bekle..... kimseyi dinleme.... :1hug:

önemli değil canım bende seni yanlış anlamışım olur böyle şeyleralkisalkisalkis

çok kötü oldum hemen döndüm yazdıklarıma cümle düşüklüğü olabilir....
neyseki çözdük... yanlış anlaşımak üzer benii

estafurullah....
bizde anladık şimdi birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…