Eşimle biraz sorunlarım var(maddi)baba olacak kapasitede değil onu anladım.Ben zaten biliyordum onun henüz o olgunlukta olmadığına ama yaşım 31,çevre baskısı ve en önemlisi çok istiyordum anne olmayı ama artık kesin karar verdimki anne baba olmayı istemek evcilik oyunu değil ve eşimde bu sorumluluk yok ne yazıkki.
inşallah canım yaaaa artık ben bi bebiş istiyorum evleneli 2.5 sene oldu daha öncede 7 yıllık birlikteliğimiz var yani herşeyi doya doya yaşadık bide çevremdeki arkadaşlarımın artık hep bebekleri var bizimde olsun artık:CüvCüv:
tesadüfe bak ne güzel ınsallah tez zamanda gelır meleklerımız
inşallah yaaaa artık gelsin bebişlerimiz ama ben inanıyorum liste çok kısa zamanda biticek ve artık hamile olarak duygularımızı paylaşıcaz ve eski yazılarımızı okuyup artık bu stres geride kaldı diyeceğizkaydirigubbakcemile3
canım yaaa bunları baştan anlamak en iyisi....
en doğru kararı sen vereceksin boşver çevrendekileri
sonra onlar mı bakacak o çocuğa.... ağzı olan konuşuyor
ben de 30 yaşındayım
geç dedidiler evde kaldı dediler..... hiççç umursamadımm
sende en doğru kararı verecek kişin hayırlısı olsun senin için...
benim evliliğim çok yeni çok erken düşünmek durumunda kadım...
geçen ay babamı kaybetti ve bu bebe bizim yaşam kaynağımız olacak beni, annemi ve kardeşlerimi hayata bağlacak inşallah
Bence peşin hükümlü olma bizi tanımıyosun biz sadece fikirlerimizi söyledik bu topiğin amacıda bu değilmi tabiki onun çocuğuna biz bakmıcaz sadece karamsarlığı düşmemesini istedika.s
agzından bal damlıyo canımya ınsallah görürüz o günlerı ınsallah
canımmm ben çevre baskısı dedi diye yazdım
o cümleyi yazarken kesinlikle sizin yazdıklarınız için demedim
yanlış anlaşılcamı düşünmedim
üzgünüm
canımmm ben çevre baskısı dedi diye yazdım
o cümleyi yazarken kesinlikle sizin yazdıklarınız için demedim
yanlış anlaşılcamı düşünmedim
üzgünüm
inşallah yaaa ben hiç karamsar değilim herkes nasıl şakır şakır hamile kalıyo bizde kalıcan inşallah Allah hepimize önce sağlık versin gerisi gelir bizim hamile kalanlardan ne eksiğimiz var koca desen oda var :dance:
ebruli016 canım çalışıyomusun sen
evet canım çalışıyorum ön muhasebe elemanıyım ya sen ?
Derya cım inan eşim aslında çok iyi biri ama insanlara çok güveniyor,kendi işini yapıyordu maalesef batırdı hadi oldu bitti tamam kurtulduk borçlardan derken yine kapımıza borç dayandı hemde bu borçların ne evle nede benimle hiç alakası yok tamamen kendi işiyle alakalı.İnan 26 aylık evliyim ve kiradayım evin bütün yükü benim üstünde ve abartmıyorum evlendiğim günden beri bu böyle.Canım sen olsan benim yerimde ne yapardın
Derya cım inan eşim aslında çok iyi biri ama insanlara çok güveniyor,kendi işini yapıyordu maalesef batırdı hadi oldu bitti tamam kurtulduk borçlardan derken yine kapımıza borç dayandı hemde bu borçların ne evle nede benimle hiç alakası yok tamamen kendi işiyle alakalı.İnan 26 aylık evliyim ve kiradayım evin bütün yükü benim üstünde ve abartmıyorum evlendiğim günden beri bu böyle.Canım sen olsan benim yerimde ne yapardın
Ya ben de diyorum ben deryanın söylediklerini hiç üzerime alınmadım, ebruli niye alındı, acaba bizim için mi söylemişti ki o lafları diyorum, ben mi çok safım yaw diyorum kaydirigubbakcemile3
canım öyle ama ınsana bır süre sonra karamsar oluyor açıkçası sımdı kaç aydır yokya bebek herhalde olmayacak dıyorum ben sonrada umudum gelıyor yıne olucak ınanıyorum dıyorum Allah ım daha fazla bekletmesın bızlerı
canım yaaa bunları baştan anlamak en iyisi....
en doğru kararı sen vereceksin boşver çevrendekileri
sonra onlar mı bakacak o çocuğa.... ağzı olan konuşuyor
ben de 30 yaşındayım
geç dedidiler evde kaldı dediler..... hiççç umursamadımm
sende en doğru kararı verecek kişin hayırlısı olsun senin için...
benim evliliğim çok yeni çok erken düşünmek durumunda kadım...
geçen ay babamı kaybetti ve bu bebe bizim yaşam kaynağımız olacak beni, annemi ve kardeşlerimi hayata bağlacak inşallah
canım öyle ama ınsana bır süre sonra karamsar oluyor açıkçası sımdı kaç aydır yokya bebek herhalde olmayacak dıyorum ben sonrada umudum gelıyor yıne olucak ınanıyorum dıyorum allah ım daha fazla bekletmesın bızlerı
önemli değil canım bende seni yanlış anlamışım olur böyle şeyleralkisalkisalkis
Ya ben de diyorum ben deryanın söylediklerini hiç üzerime alınmadım, ebruli niye alındı, acaba bizim için mi söylemişti ki o lafları diyorum, ben mi çok safım yaw diyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?