Canım ekleriz eklemesine ama bugğn geldşn yarın gelecek sonra gelmeyeceksen hiö yazdırma adını;az çok anlamışsındır burdaki herkes gönülden bağlı birbirine ve bunu da bu şekilde koruyoruz.arkadaşlar bende SAT ve olası regli tarimi versem bi daha ki sefere beni de eklermisiniz bu listeye..
SAT ...11 EYLÜL--- beklenen regli tarihim 08.10.2010:))):Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:
öle tabi canımcım bi yerde mecburuz inşAllah ben ocakı çalışıp gerisini dinlenmek istiyom
ama kısmet tabi
selam kızlarr ben geldim opuyorumnanaktan
kızlar size bişi sorcam ben çok acil cevap bekliyorumm ama bizim gelinimiz hamile 6 ayı bu gün doldu ama kilo almadı 58 kiloyla hamile kaldı ve şuan60 kilo normalmidir sizce yoksa bu aydan sonramı alıcakk kilooobilmiyorumkismile
Evet yazmıştın :))BU ENGEL OLMAZ CANIMCIM GEL SEN BEBİKİM DENİZ HAVASI ALSIN AZICIK yerimseniben
sanki evet yazmıştımm sempatiksalakcinni
kızlar size bişi sorcam ben çok acil cevap bekliyorumm ama bizim gelinimiz hamile 6 ayı bu gün doldu ama kilo almadı 58 kiloyla hamile kaldı ve şuan60 kilo normalmidir sizce yoksa bu aydan sonramı alıcakk kilooobilmiyorumkismile
benım arkadasımda 3 kılo almıstı 6. aya kadar sonra bır costukı sormayın cok kılo aldı son aylardaaayerimseniben
Belle canım iyisin demi?
Herşey yolunda ağrıların azaldı?
Canım ekleriz eklemesine ama bugğn geldşn yarın gelecek sonra gelmeyeceksen hiö yazdırma adını;az çok anlamışsındır burdaki herkes gönülden bağlı birbirine ve bunu da bu şekilde koruyoruz.
evet bıtanem ıyıyım azonce bı agrı oldu karnımda ama kısa surdu gectı suan ıyıym
allaha sukur sen nasılsın tatlımopuyorumnanaktan
aysee ben sagonun tanrı çekti tüm resimleri vee baytar 2 sını cok sevıyorum dıgerlerınıde tanı ama en cok bunlar canım sengözlerimebaksanab
ayşe dittiiii :) mucu mucu herkese :)
bebişim serklaj yapcakalrmış sana diye duydum doğrumu ????
ayşe dittiiii :) mucu mucu herkese :)
Kızlar elifin kesesi büyümemiş, içi de boş, kalp atışı da yokmuş mafoldumben perşembe kürtajla alınacakmış yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Kızlar elifin kesesi büyümemiş, içi de boş, kalp atışı da yokmuş mafoldumben perşembe kürtajla alınacakmış yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?