tamam canımsakın kafana takma olurmu
inşallah canım iyi dileklerin için çok saolbende öyleydim hele hamile kaldığım ay tam 20 gün gecikti hamileyim sandım adet söktürücü kullandımda ertesi ay hamile kaldım benden sana tavsiye relax ol biliyorum 2011 de nüfüs patlaması olcakmış dünya çapında sende katkıda bulunacaksın hemde çifter çifter:dance::dance::dance:
arkadaşlar benim mesai bitti evde netim yok olsada zaten girmeye vaktim yok ev işleri çoluk çocuk bilirsiniz yarın görüşmek üzere hoşçakalınnn
iyi akşamlar canım yine beklerizpardonnn çok pardon Yildiz10 arkadaşımızaydı bu mesaj allah kavuştursun bebişine inşallah
öyle şaşırtırım ben seni naberrrrrr naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
ayyy bu kadar aç bır ınsan görmedim ya yok yok anacım doymak bılmıyor bu kadarda olmazkı canım suna bakk sankı hıcbırsey yememıs yandık walla yandık (kendıme soyluyorum hatta kızıyorum da):mymeka:kaydirigubbakcemile3
İstanbul'a yolum düşerse ben de misafir oalcağım sana :) Otururz şöyle denize karşı oohhh misss şeklide :)) Arada benim de uykum geliyor ama özellikle uyumuyorum vücut alışmasın diye!CADIARZUyok bu defa yapamıyom ayrıca müsait olunca masaya vurmuyom direk çekyata atıyom kendimii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ofisimi çok seviyom yaaa her türlü konfor saglanmış :roflol: :roflol:
anladım canımcımmm
Canım ben de dün sordum doktora onu dedim bütün gün ayaktayım derste;yeri geliyor nöbeti var falan...
Hiç kasma kendini olduğun gibi ol.İşini yap tabiki dedi..Hem de olumsuz şeyler düşünme oluruna ve zamanına bırak dedi.Tabii kendini olması gerekenden fazlada yorma diye ekledi..
O yüzden ben de hep ayaktayım ve aktifimm sen de sıkma canını;hamileliğin gayet güzel geçecek inşallah!
İstanbul'a yolum düşerse ben de misafir oalcağım sana :) Otururz şöyle denize karşı oohhh misss şeklide :)) Arada benim de uykum geliyor ama özellikle uyumuyorum vücut alışmasın diye!CADIARZU
HE ŞOKKK OLDUM ŞOKKKK O ANDA alsanaalsanasmile
Ya insanlar nasıl iki saat hiç çıkmadan evlerinde oturabiliyor onu bile daha anlamış değlim!akannehirbencedeee :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
normal yaşa ama eskisi gibi dil sibelcim sennn sen durmuyordun çünkü sırnaşık şey
otur accık poponun üstüneee :CüvCüv: :CüvCüv:
HE ŞOKKK OLDUM ŞOKKKK O ANDA alsanaalsanasmile
:mymeka::roflol::roflol:
tamam canımsakın kafana takma olurmu
inşallah canım iyi dileklerin için çok saolbende öyleydim hele hamile kaldığım ay tam 20 gün gecikti hamileyim sandım adet söktürücü kullandımda ertesi ay hamile kaldım benden sana tavsiye relax ol biliyorum 2011 de nüfüs patlaması olcakmış dünya çapında sende katkıda bulunacaksın hemde çifter çifter:dance::dance::dance:
arkadaşlar benim mesai bitti evde netim yok olsada zaten girmeye vaktim yok ev işleri çoluk çocuk bilirsiniz yarın görüşmek üzere hoşçakalınnn
iyi akşamlar canım yine beklerizpardonnn çok pardon Yildiz10 arkadaşımızaydı bu mesaj allah kavuştursun bebişine inşallah
Ya insanlar nasıl iki saat hiç çıkmadan evlerinde oturabiliyor onu bile daha anlamış değlim!akannehir
Fatoş beni aradığında ben hiç şaşırmadım nedense :))) Çok da mutlu olmuştum;ama kendiminkinde yana döne nasıl şaşırdığımı hala hatırlıyorum...akannehir
Bu iş olmasa atlayıp arabaya gelecektik 29 Ekim'de!Geçen defa kaldığımız yerde kalacaktık;hem sana da uzak değildi;ama şimid yarınımı bile planlayamıyorum!ahh keşke ne güzel olurrr benimde çok ihtiyacım var aslındaa
sağ gösterip sol vururum böleeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Ben de akşama bir liste yapayım doktora neler sorsam diye sırnaşık şey
Ya bugğn pek keyfim yok canım da sıkkın esasında ondan atmadım kendimi sokaklara.Hem ben kendi işimi kendim görebilecek kadar ii olmalıyım;hepinizden de güçlü! Çok üzgünüm çoook
Eşleriniz akşamları nazlıyordur sizi bi güzel,tüm yorgunluğunuz gidiveriyordur zaten!olumunekankayizsmile
haqla nasıl duruyorlar dio dizilere alıştır kendini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen biliodun ama demi kaçak eti ondan şaşırmadın
Ben de akşama bir liste yapayım doktora neler sorsam diye sırnaşık şey
Ya bugğn pek keyfim yok canım da sıkkın esasında ondan atmadım kendimi sokaklara.Hem ben kendi işimi kendim görebilecek kadar ii olmalıyım;hepinizden de güçlü! Çok üzgünüm çoook
Eşleriniz akşamları nazlıyordur sizi bi güzel,tüm yorgunluğunuz gidiveriyordur zaten!olumunekankayizsmile
Bence de yapmalısın canım ben dün bir sürü şey sormayı düşünürken kese görününce hepsini unutup eve geldim sonra yine teker teker geldiler aklıma ama aldım dersimi bir dahakine ben de listeyle gidicem inşallah.
Öyle deme canım bence sen zaten gayet güçlüsün bunların altından da kalkacaksın;ama yeterki sen iyi ve mutlu ol...Benim kociş öyledir hakkını yemiyim yardımını esirgemez ama alıştı sanırım o da pekte nazlamıyor artık:1closedeyes:
dünn anlatmak istedigim tam buydu halin olmucak çıkmaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
KotuKediSero........................28 EYLÜL
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan.............................16 EKİM
yaren0144...............................17 EKİM
Yildiz10..........................17 EKİM
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce
HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine
TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi
AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox----Yavyum
EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??
Destekçi Annelerimiz
BenIpek--sevtapduzyol
HOŞGELDİN BEBEK
kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
Gülüm çalışan insan halim yok deme lüksüne sahipmidir!Uykun da olsa yorgun da olsan susuz da olsan çalışıyorsun...Bi de şu an hiç bir arkadaşım bilmiyor ya;e haliyle herkes ayrı ayrı plan yapıp beni de içine dahil ediveriyorlar.Gitmesem şüphelenirler bu kzıda bişey var diye naniknanik
Bu iş olmasa atlayıp arabaya gelecektik 29 Ekim'de!Geçen defa kaldığımız yerde kalacaktık;hem sana da uzak değildi;ama şimid yarınımı bile planlayamıyorum!
Bana söylemiştin evet ama topiğe de yazmıştın sanki diye hatırlıyorum!CADIARZU Yanlışmıyımki!kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?