rejime başlıcammmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
gokçe 6 aylık 6 kilo aldım dedi yaaa superim 6 aylık 10 kilo dedi ben bitmişimmmmm akannehir akannehir akannehir akannehir
:2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
gokçe 6 aylık 6 kilo aldım dedi yaaa superim 6 aylık 10 kilo dedi ben bitmişimmmmm akannehir akannehir akannehir akannehir
:2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
çok seviyommmmm ben seniiii opuyorumnanaktan
olsun bitanem tekrar yazdırıcaz adını oraya hemde hepberaber inş:) olumunekankayizsmile
sucum hamile kalan arkadaşlarımız bölümünen doğum yapmış olanalrı silelim mi ???
çünkü bu liste uzar gider yoksa ayrıca doğum yaptıgını bildirenlerin isimleri zaten
en altta yazıyo dimi...doğum yaptgı halde bildirmeyenlere de oklavaaa :)))
sakın sakınnn guselce yemek yemen lazım senınnnn sen aldın mıkı kıloocokacimcoook
kız ne rejimiklava: dayagı yicen şimdi zaten avuç kadar bişisin senin kilo alman lazımki bebişinde büyüsün...rejim mejim unut sen dogumdan sonra yaparsın rejimini :))
duysanız aldıgım kiloyu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
hamile kaldıgım günü biliyorrum ya ben o zaman 49 kiloydum o ara deli gibi yemeye başladım gebe oldugumu ögrendigim gün 52 olmuştum 1 hafta sonra dr da 53 oldum şimdi 55 kiloyum
yani 6 kilo aldıım ben ve daha 3.aya girdim
hamile kaldıgım günü biliyorrum ya ben o zaman 49 kiloydum o ara deli gibi yemeye başladım gebe oldugumu ögrendigim gün 52 olmuştum 1 hafta sonra dr da 53 oldum şimdi 55 kiloyum
bende seni çok seviyorummm be yahuuuuuu....Şeniz
inşallahh.hayırlı zamanda ve sağlıkla inşallahhh...olumunekankayizsmile
ben de 53'le başladım şu an 48'im :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seninkisi başka bitanem senin bulantıların var o yüzden kilo veriyorsun...ama fatoşun bulantısı yok dimi:)
herkese merhaba nasılsınız bakalım
ben de 53'le başladım şu an 48'im :roflol:
hehe bende 76 ile başlamıştım 68 e düşmüştüm kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet onun bulantısı yok maşallah sürekli yiyoo şişkooooolülülülülülülülülülülülü
hehe bende 76 ile başlamıştım 68 e düşmüştüm kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şimdi oklavayla gelicek fatoş üzerimize üzerimize kaydirigubbakcemile3
ben de ılk 3 ay da 3 kılo vermiştimm 62 ye düşmüştümmm ama ben de çok kötydum yıyemıordum bşeyyyy bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?