Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kız ne rejimi klava: dayagı yicen şimdi zaten avuç kadar bişisin senin kilo alman lazımki bebişinde büyüsün...rejim mejim unut sen dogumdan sonra yaparsın rejimini :))

Hamileyken Diyet Yapılır mı?

Op. Dr. Nevra Topalismailoğlu düşük karbonhidratlı diyetin yeterli miktarda karbonhidrat alımına izin veriyorsa, hem anne hem de bebek için sağlıklı olduğunu belirtiyor. Ancak çok düşük karbonhidrat oranları içeren diyet yapmanız güvenli değildir. Çünkü karbonhidratlar hem enerji elde edilmesini sağlar, hem de yağ fragmanları içerir. Eğer belli oranda karbonhidrat alınmaz ise yağ alımı da normal yoldan olmaz ve keton olarak adlandırılan yağ yıkım ürünleri oluşur. Bu yağ yıkım ürünleri bebeğin beyin ve sinir gelişimine olumsuz etki yapar ve eksik olan enerji ile de sağlıklı büyüyüp gelişmesi sağlanamaz. Dr. Topalismailoğlu ekliyor: “Diyet yapmanız gerekiyorsa, doktorunuzun bilgisi ve kontrolü dahilinde, ancak bir diyetisyenin planlamasıyla yapabilirsiniz.”

tabii bu durum gebeliğin en basınd akilolu olanalr veya gebelıgın son dönemlerine doğru aşırı kilo alanlar için geçerli :)
mesela 80 kiloyla hamile kalırsan yapılır böle bişey veya 60 la hamile kaldım hamileliğin ilerleyen zamnlarında
80 kg oldun o zaman yapılır yani

Son düzenleme:
çok seviyommmmm ben seniiii opuyorumnanaktan

olsun bitanem tekrar yazdırıcaz adını oraya hemde hepberaber inş:) olumunekankayizsmile

bende seni çok seviyorummm be yahuuuuuu....Şeniz
inşallahh.hayırlı zamanda ve sağlıkla inşallahhh...olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3
canım aynısını fatoşta söyledi..haklısınız ama smart gelsin
bir de ona soralım sonra da sileriz kaydirigubbakcemile5

sakın sakınnn guselce yemek yemen lazım senınnnn sen aldın mıkı kıloocokacimcoook

kız ne rejimi klava: dayagı yicen şimdi zaten avuç kadar bişisin senin kilo alman lazımki bebişinde büyüsün...rejim mejim unut sen dogumdan sonra yaparsın rejimini :))

duysanız aldıgım kiloyu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hamile kaldıgım günü biliyorrum ya ben o zaman 49 kiloydum o ara deli gibi yemeye başladım gebe oldugumu ögrendigim gün 52 olmuştum 1 hafta sonra dr da 53 oldum şimdi 55 kiloyum
yani 6 kilo aldıım ben ve daha 3.aya girdim

ben de 53'le başladım şu an 48'im :roflol:

hımmm bıraz hızlı almışsın ama kılounda bşey yok bıtanemmmm dr una gıdınce de bu durumu soylersınn bır duzene gırer zatennn olumunekankayizsmile ben 65 kılo ıle hamıle kaldımmm 71 kılo oldumm ama takmıorummm..ben evlendğımde 58 kıloydummm boyum 1.68.. eşim yedrdı yedrdııı 62 oldummm ...snra folık asıt kullandım bal polen derken 65 oldummm :roflol: ve şu an 71ım:roflol: allah sağlık versdın sorun değillll:Saruboceq: endıme guvenıorummm doğumdan snra yıne 58 olacağımm bennn :lepi:

bende seni çok seviyorummm be yahuuuuuu....Şeniz
inşallahh.hayırlı zamanda ve sağlıkla inşallahhh...olumunekankayizsmile

Şeniz Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ohhh yarasın bebişe kilolar:)) alcan tabi nasıl olsa verirsin...bak diyet yapcam derken iyice güçten düşersin...bebişinde Allah korusun zayıf düşer...aldırma aldıgın kilolarına olcak o kadar olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seninkisi başka bitanem senin bulantıların var o yüzden kilo veriyorsun...ama fatoşun bulantısı yok dimi:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet onun bulantısı yok maşallah sürekli yiyoo şişkooooolülülülülülülülülülülülü

ben de ılk 3 ay da 3 kılo vermiştimm 62 ye düşmüştümmm ama ben de çok kötydum yıyemıordum bşeyyyy bayanssulusmile

neden kııı sen kaç kilo aldınkiii sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet onun bulantısı yok maşallah sürekli yiyoo şişkooooolülülülülülülülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şimdi oklavayla gelicek fatoş üzerimize üzerimize kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba nasılsınız bakalım

merhaba zehselcim hoşgeldinn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…