Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gelsin gelsinnnnnnnnnnnnnnnaniknaniknaniknaniknaniknanik

gelsin dimi bizde bitane şaplak atarız :mymeka: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama kıyamamki ben onaa opuyorumnanaktan
ne de olsa eski yarim her ne kadar gönderdigim arabalar ona gitmeyip bana varmadıysada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fatoşum aşkum sen hiç telaş yapma sen çok zayıfsın o yüzden ilk önce vucudun depoluyor bu senin vucudunun ihtiyacı aslında normal kilona kavuşacak ilk önce vucudun. ben hamile kaldığım ay deli gibi yedim senin dediğin gibi 57den 60a çıktım ve daha sonra 60,5 iken hamiel olduğumu öğrendim şimdi 70,5 kiloyum bende çok kilo aldım ama boyuma göre kilom azdı benim o yüzden hızlı kilo almışım doktorum son gittiğimde syledi. o yüzden doktorum bana kızmıyor kilo aldığım için

:roflol::roflol::roflol:

hay maşallahhhhhhhhh 1.76 boy ne demek yahuu maşallah bıtanemmmm
valla dr kılo konusunda bşey demedı dahaa tartıyoo ama herhangı bı sorun yok dıooo sempatiksalakcinni aman olmasın da bebeişimı 4 kılo doğurmak ıstıorummmm ŞenizŞenizŞeniz

ıyıyım bende son günler işte baya zorlanıyorum ah bır dogsa dıye sabırzlanıyorum oglum için hayırlısı ıle bır alsam kucagıma son aylarda zormus baya

ayyyy kurban olurumm ben oo bbebeklerı verene allahın ıznıylee alacaksın kucağınaa :Saruboceq: olumunekankayizsmile

hahahahahahah demek her anne adayı aynı şeyi düşünüyo yaaa. bende 4 kilo doğurmak istiyorum nedense 3,5 kilo doğar senin bebiş diyenlere bi kızıyorum 3,750 olsun diyorum hep lülülülülülü çok miraklıyım şişko bebişe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama kendimi dev gibi hissediyorum artık biliyomusun. ben uzun inceydim şimdi uzun ve iri oldum bööle bi çakarsam oturur herkes yani o derece büyüdüm eheuheuhee guclubacismile guclubacismile guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…